Mooie ballonnen, feestelijke verpakking

Mooie kwaliteit ballonnen met super service

Twee ballonnen besteld, waarbij in het systeem 2 dozen nodig waren. In omschrijving gevraagd om 1 doos. Netjes afgehandeld en meteen bedrag retour op mijn rekening. Het allerbelangrijkste was dat de ballonnen keurig op tijd bij de jarige was afgeleverd.

altijd weer een succes

doordat het elke verjaardag weer een succes is, blijf ik ballonnen bestellen om te versturen

Prachtige ballon

Makkelijk bestellen en snelle levering

Snel geplaatst, snel uitgevoerd

Als je weet wat je wilt schrijven is het makkelijk, 1 stap terug is je tekst weg! Je kunt je oude eerdere tekst niet makkelijk aanpassen deze is gewoon weg.

Altijd top zoals altijd!

Goed verpakt en bezorg en uitpakken blijft een feestje!

Súper service

Goed toegangkelijke webshop. De bestelde heliumballon kwam, na 't transport leeg aan. Na telefonisch contact is aangeboden om, meteen, de ballon opnieuw te versturen, of om het bedrag terug te betalen. Ik heb ook nog voor een andere ballon kunnen kiezen en déze is in tóp conditie op de plaats van bestemming aangekomen!.

Mooie ballon en snel geleverd ook over de grens.

Goede snelle service, 1x was mijn bestelling niet geleverd, in de mail stond afgeleverd. Ik heb toen contact opgenomen en dezelfde dag nog hebben ze een nieuwe levering gedaan. Helemaal top! Was er zo tevreden over, was het uiteindelijk toch optijd voor de verjaardag.

Ik stuur mijn kleinkinderen altijd een ballon voor hun verjaardag. Hier ervaar ik een ruime keus en goede service.

Super dat het zo snel kon en dat ik een meisje van 2 jaar oud zo blij kon maken dank je wel

Fijne service!

Bestelling plaatsen ging makkelijk! Goede klantenservice!

Helemaal top

Iedereen blij

Betrouwbare kwaliteit

De ballon was exact zoals op de foto. De bezorging was op tijd. Maar de reacties van het kind voor en tijdens het uitpakken van de grote doos waren onbetaalbaar. Heel ontroerend. Dankjewel Ballonnerie! Groet, Een dankbare opa

Top kwaliteit levering dag te laat

Alles was top behalve dat de levering een dag te laat was en dat was wel heel vervelend voor een 50 jarige bruiloft. Conclusie product top, levering drama Ik heb bij aanbevelen nee staan ivm levering.

Leuke ballon

Leuke ballon. Echter de doos was totaal in elkaar getrapt aan gekomen! Betere dozen gebruiken, want de concurrent heeft die wel.

Stevige folieballon

Ik heb de ballon eind februari gekocht. Op 2 maart hadden we de verjaardag van mijn zoontje. We hebben het die dag ook opgeblazen en hij staat nog steeds keurig mooi opgeblazen na bijna 4 weken nu. Van goede kwaliteit dus. Bovendien is de kleur van de dino ballon exact hetzelfde als op de foto. Verder ben ik ook erg blij met de service van de Ballonnerie. Er was een foutje ontstaan, daar hebben ze me heel goed in begeleid. Ze bellen ook liever dan dat ze mailen. Dus zal zeker weer eens iets bestellen bij de Ballonnerie!

Leuke verrassing

Ruime keuze in de afbeelding voor verjaardag en mijn vriendin was blij verrast.

Op tijd bezorgd en de jarige was verrast!

Doos was wel erg beschadigd maar goed vastgeplakt met dhl tape.

Eerste keer besteld bij jullie, top bezorging

Netjes bezorgd.

Goed, MAAR teleurgesteld in de grootte!

Ik had een grote ballon besteld 107cm en uiteindelijk was dit lang geen extra grote. Detailbeschrijving: ballon + touw is waarschijnlijk 107 cm, maar dat weet ik nu vooraf. Uiteindelijk leuk en prima alles gegaan, maar gewoon jammer dat het zo klein was. Is naar mijn mening misleidend en ook pittig geprijsd

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Prachtig ballon goede prijs keurig ingepakt en verzonden

Heel goede ervaring en snelle levering

Ik kon de gewenste formaat en foto kiezen voor de ballon die een cadeau was voor iemand. Heel goede kwaliteit!

Zoals verwacht

Snel en kwaliteit

Makkelijk om te bestellen, snelle levering, mooi product en je wordt goed op de hoogte gehouden wanneer het geleverd wordt

Tt Vasumweg 160

1033 SH Amsterdam