Perfect.

Wordt goed op de hoogte gehouden over het verloop. En met zo'n kado kun je een jongetje van 4 niet blijer maken. Toppie.

Keurig op de hoogte gehouden via de mail en juiste aflevering

Geweldig!

Makkelijk te bestellen en optijd afgeleverd

super

goed op de hoogte gehouden over de bezorging en bestelling. goed verzorgd

Mooie ballon

Echt een mooie ballon. Niet een klein ballontje maar ook niet heel groot. Net goed genoeg. Voor een betaalbare prijs en snel geleverd. Ik ga hier zeker vaker bestellen!!

Redelijk goed

Late aankomst,wel SuperMooi artikel,onduidelijk kaartje gedrukt

erg teleurgesteld

de communicatie van de Ballonerie is prima alleen de bezorging is verre van dat. de uitvoerende bezorger DHL heeft het pakket zaterdag aangeboden op het bedoelde adres. men was niet thuis en de bezorger heeft de ballon weer meegenomen en vandaag, 48 uur later op een ophaalpunt gedropt. de ontvanger woont in een rijtje van 11 woningen dus de buren hadden de ballon graag aangepakt. nu is het verrassings en feest moment voorbij en is het bestede geld voor deze leuke attentie weg gegooid. erg jammer en teleurstellend. ik ben verdrietig

Prima en op tijd geleverd.

Prima service.

Mooie ballon

Het is een mooie goed gevulde heliumballon met kaartje en gewichtje. Nette service en op tijd bezorgd!

Super leuk om te ontvangen en om te geven.

Erg leuk!

Geweldige ballon en heel mooi verpakt!

Tevredenheid klant

Mooie ballon laten bezorgen bij vrienden 45 jr.getrouwd. Ging perfect hun blij ik blij.

Veel keus, snelle levering.

Leuke ballonnen, snelle levering, update over aflevering.

Mooie ballon en goed verzorgd

Ik heb een grote eenhoorn voor mijn kleindochter besteld. Fantastisch! Precies op haar verjaardag werd de ballon bezorgd. Het zag er prachtig uit.

fantasisch

de ballon werd keurig op tijd geleverd! toen bleek dat er iets niet in orde was werd er meteen actie ondernomen en de volgende dag was alles opgelost. Top service!

Bestelling geleverd

Ballon werd helaas niet op maandag geleverd wat de bedoeling was.

Optijd geleverd

Mijn nichtje is er van opgevrolijkt

Makkelijk te bestellen

Jammer dat er veel teksten in het Engels zijn. Duidelijke informatie over bezorgen

Leuke verrassing!

Een ballon voor sweet 16! Mijn nichtje was er erg blij mee. Veel keuze uit ballonnen voor een redelijke prijs.

Goede en snelle service

Per mail heldere up-date. Een mooi ballon aan de foto van de ontvanger te zien:) Een echte aanrader.

Zeer slechte bezorging!!

Met de werkwijze van jullie website is niets mis, maar de bezorging door DHL is teleurstellend. Tot 2 maal toe is de ontvanger thuis geweest, maar is de bezorging niet gelukt. De bezorger leest niet de naam en het nummer, het is een studentenhuis waarbij naast de bel de volledige naam en het volledige, juiste, huisnummer staat vermeld. Hetzelfde als op het adreslabel van het pakket. Maar als niet op de juiste bel wordt gedrukt, zal er ook niemand open doen. Navraag leert dat er met de bezorging van andere pakketen geen problemen zijn. Vervolgens wordt het pakket naar een DHL verzamelpunt ver buiten het centrum gebracht, waar de ontvanger niet zelf kan komen. De ophaling moet worden uitbesteed en zal vandaag pas kunnen plaatsvinden. Mogen jullie raden wat er met de ballon zal zijn gebeurd, nadat deze vorige week vrijdag is besteld en door jullie is verzonden voor bezorging op zaterdag.

Super service!

Omdat ik nog wat vragen had, heb ik mailcontact gehad. Ook over het nasturen van een factuur. Deze mails werden keurig en snel beantwoord. Dat maakt dat je hier graag bestelt!

Uitstekende service

De eerste ballon is helaas nooit aangekomen, maar dankzij de klantvriendelijke en snelle service is er alsnog een nieuwe ballon verstuurd. Veel dank daarvoor!

Goede ervaring en op tijd geleverd

Super netjes gedaan

Tt Vasumweg 160