Ballon werd dag na de verjaardag geleverd door DHL. Indien jullie er niet zeker van zijn dat het dezelfde dag geleverd kan worden, geef dit dan aan op jullie website! Dan is het duidelijk.
Beste S, Wat vervelend om te horen, dat is natuurlijk niet de bedoeling! Ik heb gelijk even naar uw bestelling gekeken en zie dat wij deze op tijd hebben aangeboden bij DHL. Hier is uw pakket ook onderweg gegaan op de gewenste datum, maar helaas heeft het pakket vervolgens een onmacht scan gehad. Dit betekent helaas dat de bezorger zijn rit om onvoorziene omstandigheden niet heeft kunnen voltooien. Dit kan ter maken hebben met ziekte, autopech en enzovoort. Onze excuses hiervoor, ik begrijp dat dit erg vervelend is. Helaas zijn hierin ook afhankelijk van DHL. Gelukkig worden 98% van onze pakketten netjes op tijd geleverd, dit staat ook vermeld op onze website, maar het blijft natuurlijk onwijs vervelend als iemand binnen de 2% valt, zeker op een speciale datum. Natuurlijk zal ik ook een onderzoek starten naar de oorzaak van de onmacht en hier ook een klacht over indienen. Zojuist heb ik ook u ook een mail gestuurd met een hopelijk zo passende mogelijk oplossing. Met vriendelijke groet, Jill De Ballonnerie
Op tijd geleverd en zag er perfect uit!
Snelle levering goed verpakt en fijne ballonnen
Voldoet aan verwachting incl levertijd.
Leuke site, makkelijk bestelling te plaatsen, snelle levering, goed verpakt, keuze in betaalmogelijkheden, kortom zeker een aanrader!
Twee dagen vantevoren besteld.En op tijd geleverd.De ballon zelf was wat klein.Moeilijk in te schatten ook al staan de maten erbij.
Ik heb een mooie helium gevulde ballon besteld in de vorm van een bloem voor de verjaardag van mijn zus. Was kort dag dus meer verzendkosten betaald om de ballon op tijd aan te laten komen. Van DHL kreeg ik helaas te horen dat er een sorteer fout was gemaakt en de ballon terug zou worden gestuurd naar het sorteercentrum. Na 3 dagen was de ballon nog steeds niet aangekomen. Na een negatieve recensie ben ik gebeld door de ballonnerie die aangaven dat dit een heel vervelend voorval is en dat het volledige bedrag terug gestort gaat worden. Ik vind deze reactie zeer tof. Zeker omdat de vertraging waarschijnlijk niet door de ballonnerie is veroorzaakt.
Beste Ellen, Bedankt voor uw review en wat vervelend om te horen, dat is natuurlijk niet de bedoeling! Ik heb gelijk naar uw bestelling gekeken en zie dat wij deze op tijd hebben aangeboden bij DHL, maar dat het pakket helaas om een onbekende reden retour is gestuurd naar ons. Dit kan te maken hebben met een beschadigd label of pakket. Onze excuses hiervoor, ik begrijp dat dit erg vervelend is. Helaas zijn wij hierin ook afhankelijk van DHL. Wel zal ik een onderzoek starten naar de exacte oorzaak hiervan en hier ook een klacht over indienen. Zojuist hebben we elkaar ook telefonisch gesproken om te kijken naar de meest passende oplossing. We hopen dat we het naar tevredenheid hebben opgelost. Met vriendelijke groet, Jill De Ballonnerie
Originele beoordeling
Ik kan er niets over vertellen Wat erg jammer is is dat de ballon die op 8/1/24 geleverd zou worden (meer betaald om dit te bereiken) nog steeds niet geleverd is. Iets mis bij het sorteercentrum. Ballon slaat nu de plank mis. Ik ga er vanuit dat jullie hier niets aan kunnen doen maar ik denk de volgende keer 2 x na. Zendingsnummer JVGL06178024001109909524
Je besteld een ballon om deze op een ‘bijzondere’ dag te leveren. Een goede vriendin van mij werd 30 en de ballon is twee dagen te laat geleverd. Dit is natuurlijk heel erg jammer! Ze werken samen met DHL en mijn ervaringen met DHL zijn over het algemeen al niet goed. De kwaliteit van de ballon is echter wel in tact gebleven.
Beste Lisa, Wat vervelend om te horen! Ik heb gelijk naar je bestelling gekeken, maar zie dat DHL aangeeft op de gewenste datum wel voor de deur te hebben gestaan, maar dat er op moment helaas niemand thuis was of niet in de gelegenheid was om de deur te openen. Hierdoor kon de chauffeur het pakket niet afleveren. Op zondag werkt DHL helaas niet, waardoor uw pakket vervolgens op maandag opnieuw is aangeboden. Hopende op uw begrip hiervoor. Met vriendelijke groet, Jill De Ballonnerie
Ruime keus aan mooie Ballonnen, goede Service
Mooie ballon en op tijd geleverd
Bestellingen zijn eenvoudig, afmeren gaat volgens afspraak, kwaliteit is perfect! Top!!
Goed verkapt en gekregen wat ik besteld heb!
Prachtige ballon en mooi op tijd geleverd!!
Van bestelling tot levering soepel verlopen
Mooi ballon, mijn bestelling is goed afgehandeld. TOP service!
Dhl duurde lang, maar ik krijg netjes mijn geld terug zonder enig gedoe. Echt netjes opgelost!
Originele beoordeling
Pakket nog steeds niet binnen via DHL. Echt zonde van t geld
Beste Savannah, Wat vervelend om te horen, dat is natuurlijk niet de bedoeling! Ik heb namelijk gelijk even naar uw bestelling gekeken en zie dat wij deze op tijd hebben aangeboden bij DHL. Hier is uw pakket ingepland om geleverd te worden op de gewenste datum, maar helaas heeft het pakket om een onbekende reden toch vertraging opgelopen. Gezien de lengte van de vertraging ben ik bang dat het probleem groter is en dat het pakket manco is bij DHL of dat er een fout zit in het label, waardoor deze niet gescand kan worden. Onze excuses hiervoor, ik begrijp dat dit erg vervelend is. Helaas zijn hierin ook afhankelijk van DHL. Natuurlijk zal ik ook een onderzoek starten naar de oorzaak en waar uw pakket nu is en hier ook een klacht over indienen. Zojuist heb ik u ook een mail gestuurd met een hopelijk zo passend mogelijke oplossing. Ik zie uw reactie graag tegemoet. Met vriendelijke groet, Jill De Ballonnerie
na ruim 8 jaar tevreden klant te zijn geweest ging het nu een keertje mis en ik vind het zeer veelzeggend hoe een bedrijf dan reageert, zeker als de fout niet direct bij hen ligt
Beste Marjolein, Wat vervelend om te horen, dat is natuurlijk niet de bedoeling! Ik heb namelijk gelijk even naar uw bestelling gekeken en zie dat wij deze op tijd hebben aangeboden bij DHL. Hier is uw pakket ingepland om geleverd te worden op de gewenste datum, maar helaas heeft het pakket om een onbekende reden toch vertraging opgelopen. Helaas is deze vertraging automatisch lang geworden, vanwege Oud en Nieuw, waarbij er niet bezorgd wordt DHL. Onze excuses hiervoor, ik begrijp dat dit erg vervelend is. Helaas zijn hierin ook afhankelijk van DHL. Natuurlijk zal ik ook een onderzoek starten naar de oorzaak en waar uw pakket nu is en hier ook een klacht over indienen. Zojuist heb ik u ook een mail gestuurd met een hopelijk zo passend mogelijke oplossing. Ik zie uw reactie graag tegemoet. Met vriendelijke groet, Jill De Ballonnerie
Originele beoordeling
verjaardag was voorbij en de ontvanger van het kado had het vakantiehuis al verlaten
Jammer.
Beste Damis, Wat vervelend om te horen, dat is natuurlijk niet de bedoeling! Ik heb gelijk naar uw bestelling gekeken en zie dat wij deze op tijd hebben aangeboden bij DHL. Hier was uw pakket ook op de juiste datum ingepland, maar helaas heeft het pakket toch om een onbekende reden een dag vertraging opgelopen. Onze excuses hiervoor. Helaas zijn wij hierin ook afhankelijk van DHL. Wel zal ik een onderzoek starten naar de oorzaak hiervan en hier ook een klacht over indienen. Daar het mis is gegaan in de bezorging wil ik graag voorstellen om de bezorgkosten naar u retour te storten. Hopelijk vindt u dit ook een passende oplossing en nogmaals onze excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet, Jill De Ballonnerie
De ballonnen werden niet op tijd geleverd en waren juist voor de een verjaardagsfeestje bestemd. Alleen de oorzaak lag niet bij hen maar bij de pakketbezorger. Dit werd netjes opgelost en zal daarom ook in de nabije toekomst weer een bestelling gaan plaatsen.
Beste, Wat vervelend om te horen, dat is natuurlijk niet de bedoeling! Ik heb gelijk naar uw bestelling gekeken en zie dat wij deze op tijd hebben aangeboden bij DHL. Hier was uw pakket ook op de juiste datum ingepland, maar helaas heeft het pakket toch om een onbekende reden een dag vertraging opgelopen. Onze excuses hiervoor. Helaas zijn wij hierin ook afhankelijk van DHL. Wel zal ik een onderzoek starten naar de oorzaak hiervan en hier ook een klacht over indienen. Zojuist heb ik ook uw mail beantwoord met een hopelijk zo passende mogelijke oplossing Ik hoor graag van u en nogmaals onze excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet, Jill De Ballonnerie
Originele beoordeling
Oh, super jammer dat de verrassing niet bij de buren geleverd werd.
Beste Julie, Bedankt voor de review en wat fijn dat u de ballon mooi vindt! Wat betreft de buren levering, daar niet iedereen een goede band heeft met zijn of haar buren is dit niet altijd een standaard optie. Om deze reden kunt u in de track en trace aangegeven indien het pakket bij de buren geleverd mag worden en op welk nummer als u niet thuis bent. Hopende op uw begrip hiervoor. Met vriendelijke groet, Jill De Ballonnerie
Op tijd bezorgd ondanks drukte door de feestdagen
Voor kinder verjaardag is 17.00 uur telaat !!!
Beste Willem, Bedankt voor uw review! Zoals aangegeven staat op onze website kunnen onze pakketten bij een standaard levering door DHL bezorgd worden tussen 09:00 en 19:00 uur. De tijd is afhankelijk van de route, welke gemaakt wordt op basis van postcodes. Hier hebben wij verder geen invloed op, vandaar dat wij de tijden communiceren bij het doen van uw bestelling. Hopende op uw begrip hiervoor. Met vriendelijke groet, Jill De Ballonnerie
Altijd leuk om te zien hoe je iemand op een hele simpele manier blij kunt maken. Met een paar ballonnen? Zeker met een paar ballonnen! Maakt niet uit hoe oud je bent, die ballonnen nemen je mee terug naar de tijd dat je klein was en daarmee wordt die ene ballon (of meerdere ballonnen) een reis in de tijd. En een herinnering aan vroeger
Mijn moeder heeft de ballon ontvangen en was er oprecht heel erg blij mee. Ze was klaar met haar bestralingen. Ze had nog nooit zo'n ballon ontvangen. Hij hangt in de lucht in de kamer en ze is 70 jaar maar zo blij als een klein kind. Er was iets fout gegaan net de bestelling vorige keer maar het is perfect en snel opgelost. Ik ben zeer tevreden. En vergeet de glimlach op het gezicht van mijn mama niet snel meer.
Beste Tinette, Wat vervelend om te horen, dat is natuurlijk niet de bedoeling! Het klinkt alsof de ballon gedurende het transport een kleine beschadiging heeft opgelopen en hierdoor langzaam leegloopt. Onze excuses voor het ongemak. Het is gelukkig een niet veel voorkomend probleem, maar helaas nooit helemaal te voorkomen met zo'n kwetsbaar product. Heeft u toevallig een foto van de ballon en zou u deze naar mij willen mailen ([email protected])? Dan kijken we natuurlijk naar de meest passende oplossing. Met vriendelijke groet, Jill De Ballonnerie
Originele beoordeling
Mijn moeder heeft de ballon ontvangen en was er oprecht heel erg blij mee. Ze was klaar met haar bestralingen. Ze had nog nooit zo'n ballon gekregen en was zo blij als een klein kind. Alleen lag hij na 1 dag al plat op de tafel. Dat was teleurstellend. Ik heb zo'n 2 maanden geleden een ballon gekregen en die hangt nog in de lucht. Jammer. Ik hoorde het pas later dat hij maar 1 dag in de lucht had gehangen en had gehoopt dat ze er langer plezier van had mogen hebben. Beetje lastig voor de aanbeveling omdat alles goed is gegaan alleen hij bleef niet in de lucht hangen. Maar dat wil niet zeggen dat het een slecht bedrijf is.
1 netjes op tijd bezorgd, de andere met wat vertraging ,maar uiteindelijk wel op tijd. Door de klantenservice uitstekend opgepakt, direct gereageerd..... top
Beste Els, Wat vervelend om te horen, dat is natuurlijk niet de bedoeling! Gelukkig hebben we elkaar zojuist telefonisch gesproken en begreep ik dat de ballon gelukkig alsnog voor kerst geleverd is. Hopelijk waren ze er blij mee. Met vriendelijke groet, Jill De Ballonnerie
Originele beoordeling
Op tijd een 2 balonnen besteld.... de 1 wel afgeleverd en de ander nig steeds niet...... en als je dan op zaterdag belt krijg je een anrwoordapperaat..... daar zit je ook niet op te wachten..... een kerstballon hoort voor de kerst bezorgt te zijn!
Tt Vasumweg 160
1033 SH Amsterdam