Dank super service

Goede service, goede communicatie en verzending.

Beetje moeite bij aanvraag

Mooie producten vlot en netjes geleverd. Jammer dat ik 5 keer een bestelling helemaal moest doorlopen. Kleinkinderen zijn er blij mee

Mooi assortiment

Alleen jammer dat de ballon niet bij de buren bezorgd is bij geen gehoor bij de ontvanger en deze zelf moesten ophalen bij DHL.

Superrr!!!

Snel een superrrr leuke ballon kunnen laten bezorgen! Echt fantastisch!

Super, op tijd, mooi, gewoon perfect

Snelle en correcte levering

Goede en vlotte service

Het bestellen gaat soepeltjes en de afhandeling verliep vlot.

Heel erg goed

Makkelijk om bij jullie een ballon te bestellen,breed assortiment om uit te kiezen en ook heel fijn dat ik steeds op de hoogte werd gehouden hoe laat hij bezorgd werd.

Slecht

Ballon besteld voor een kinderverjaardag en deze is niet geleverd en nu 4 dagen later nog steeds niet. Na contact schijnt het probleem bij DHL te liggen en krijg ik wel het geld terug. Maar baal er enorm van dat die kleine jongen niets heeft ontvangen op zijn verjaardag.

Snelle levering, goede communicatie en goede prijs

Snel en Netjes

Mijn bestelling was er snel en netjes aangekomen. Veel keuze in assortiment

Heel tevreden!

Voor de eerste keer hier een ballon besteld, goeie service,mooie ballon.

Mooi op tijd geleverd

Zoals op foto. Tekst ook nog aangepast

Aanrader

Telefonisch goed geholpen. Door een fout van DHL niet op tijd geleverd maar prima en snel opgelost

Op tijd geleverd en de ballon werd zeer gewaardeerd :-)

Een mooie kroon.

Als felicitatie voor iemand die een lintje gekregen had een ballon besteld in de vorm van een gouden kroon. De ontvanger was zeer verrast en enthousiast. De aflevering ging volgens planning en ík werd keurig op de hoogte gehouden van de reis. Dit was prettig want de ballon moest naar een wadden eiland. Ik ben zeer tevreden.

Mooie ballons en goede prijs

Mijn kleindochters waren heel blij met hun ballons. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Ben erg tevreden met deze levering.

Bezorging niet volgens afspraak

De Ballonnerie maakt gebruik van levering via DHL en dat is een groot risico. In dit geval zegt DHL dat de ballon is geleverd op de afgesproken datum om 23.38 uur (!) en dat is natuurlijk niet gebeurd. Geen idee wat er wel mee is gebeurd. Dit is mijn zoveelste slechte ervaring met DHL. Dus de ballon zou best OK kunnen zijn, maar door DHL zal ik er nooit achter komen. Aangezien dit een verjaardags-ballon betreft, die ruim op tijd is besteld, kan ik het ook niet meer goed maken.

Ik had per ongeluk de ballon ongevuld besteld. Ze belden op om te checken of dat wel klopte. Daarna was het prima geregeld, ik kon het restant overmaken met een linkje en daarna werd de ballon opgeblazen en op tijd geleverd. Echt blij mee!

Prima service en hulpvaardig.

Wat een mooie dino ballon. Ziet er kwalitatief goed uit. Groter dan verwacht. Prijs verhouding goed.

Slecht! Mijn zoon was jarig en ik heb voor hem een mooie cadeau bij jullie besteld.

Die moest op 27 november geleverd worden. Vandaag is de 29 ste en mijn pakket is nog steeds niet bezorgd. Eigenlijk dat heeft helemaal geen zin meer om dat pakketje te leveren. Misschien is dat niet jullie schuld, maar dat is erg jammer. Vooral omdat ik mijn zoon in mijn afwezigheid in het land op zo manier een warme groet wilde sturen. Het is niet gelukt…

Niet feestelijk verpakt jammer

Een kartonnen doos.De ballon zelf dacht ik zal feestelijk verpakt zijn.Maar nee.Wel mooie ballon dat is het dan ook ,de verpakking laat te wensen over.Fijne dag.

great

Beautiful balloons and great service

Makkelijk te bestellen en houden je goed op de hoogte , ben blij met mijn bestelling bij jullie gr Jolanda

Tt Vasumweg 160

1033 SH Amsterdam