Een ballon besteld via de Ballonnerie voor de verjaardag van m’n kleinzoon. Mooie ballon. Kleinzoon was heel blij met deze leuke verrassing

Goede ervaring, leuk kado

Prima ervaring alleen jammer dat ontvanger geen briefje in de bus krijgt als het bij de buren afgeleverd is. Ik heb de jarige daar nu zelf op moeten attenderen. De verrassing is dan minder.

Als je dagen later je bestelling wilt krijgen bestel dan bij de balonnerie

Zaterdag mijn bestelling geplaatst en er stond dat het maandag geleverd zou worden. Dat kan ik begrijpen ivm het weekend. Inmiddels is het woensdag en staat er dat het dinsdag wordt bezorgd. Het is nooit bezorgd en geen idee waar heb pakketje uberhaupt is maar slechtste zaak ooit. Nooit meer me ballonnen hier bestellen. Zou sneller zijn als ik ballonnen zou kopen, opblazen en in elkaar zetten. Geld weggegooid.

Te laat geleverd

Ik had extra betaald om de ballon op tijd te laten leveren maar de ballon is nog steeds flink vertraagd! Ik heb contact opgenomen met de klantenservice maar nog geen reactie gehad. Zeer teleurgesteld dat de ballon niet op tijd is geleverd!

Super service!

Duidelijk te woord gestaan tijdens telefoongesprek. Goed gehandeld verder via mail. Bestelling stond keurig klaar!

een feestelijke verrassing

Als er iemand jarig is en die heeft nog nooit een mooie helium verjaardags ballon gehad van de Ballonnerie dan is het een hele leuke verjaardags verrassing om het te sturen. (Hoeft natuurlijk geen verjaardag te zijn kijk op hun side er zijn meer opties) Deze keer kreeg ik een mail van de Ballonnerie dat hun bezorgdienst DHL het niet op de dag zou leveren omdat ze achterstanden zouden wegwerken en in plaats van de maandag die ik had ingevuld maar dat ze zaterdags voordien zouden bezorgen. Nou dat is niet de aanvrager/klant zijn/haar probleem dat is het probleem van DHL. Je vult tenslotte niet voor niets een datum in. ik heb de datum nadien bij DHL aangepast en kwam het toch goed. En zo hoort het. De jarige in dit geval heel blij ( en ik ook )

Snelle levering ook na wijziging bezorgadres

Zeer positief

mooie ballon, netjes bezorgd en op tijd.

mooie ballon, netjes bezorgd en op tijd.

Perfect geregeld

Was gewoon goed!!

Veel leuke ballonnen

Fijne site ! Leuke ballonnen. Website is makkelijk . Maar blijf de ballonnen prijzig vinden .

Goede en betrouwbare service

Gevraagd om een ballon op een specifieke datum te bezorgen en dat is perfect uitgevoerd!

Super goeie communicatie en snelle levering

Levering werd door de Ballonnerie uitstekend begeleid

Ik had betaald voor “de volgende dag bezorging” DHL kon dit niet waar maken, De Ballonnerie heeft de extra kosten direct terug gestort en een klacht ingediend bij DHL gelukkig kwam de ballon op tijd. Uitstekend werk verricht.

fantastische ballonen en klantenservice

verjaardagsversiering van de ballonerie is een traditie geworden in mijn familie - goede kwaliteit ballonen die zeer lang houden en leuke variaties uitstekende klantenservice met zeer snelle reacties en oplossingen

Jullie hebben precies gedaan wat mij ook beloofd is, geweldig

Top , in 1 woord Top

Nadat mijn bestelling na 4 dagen nog niet bezorgd was heeft Ballonnerie met mij contact gezocht en geregeld dat een nieuwe ballon de volgende dag geleverd werd. Top service!

Punctueel, komt afspraken na, goede communicatie over bestelling en bezorging

Mooi cadeau

30-10-23; correctie. Bij mijn vorige commentaar verkeerde ik in de veronderstelling dat de ballon geleverd zou worden op do. 26-10. Blijkbaar heb ik mij zelf vergist in de datum en heb ik 27-10 opgegeven. Mijn eerdere commentaar is dus niet juist en ik heb de beoordeling daarom ook aangepast. Hiervoor mijn excuses, zoals ook telefonisch is gedaan. Mijn opmerking m.b.t. een ‘gegarandeerde’ levering voor bepaalde gelegenheden als verjaardag kleine kinderen, een pensioenfeest op het werk, huwelijksfeest op een bepaalde locatie, etc. blijft wel staan. Mss is introductie ve soort priority code een oplossing of afspraken met postorderbedrijven (vgl. overlijdingskaarten). Mvg. 1ste commentaar Ballon was voor kind van 2 jr. Opgegeven datum was do. 26-10. Niet geleverd. Melding dat ballon vr. 27-10 zou komen. Op tijdstip was moeder wel thuis, maar aan stofzuigen en hoorde bel niet. Za mo melding dat ballon kon worden opgehaald na 11:00 op een DHL punt op industrieterrein in Tilburg. Dit heb ik za dus gedaan en ballon alsnog aan kleinkind gegeven, maar effect was natuurlijk weg. Ik vind dat als je een dergelijk product bestelt voor een bepaalde gelegenheid die vastligt qua datum dat jullie dan moeten garanderen dat levering ook plaatsvindt. Wijziging van do naar vr reken ik jullie aan. Van vr avond(!!) naar za en zelf moeten ophalen deels DHL/deels jullie.

Er werd door mij een probleempje gemeld. Er is adequaat gereageerd. De communicatie verliep zeer goed en er werd direct een passende oplossing geboden. Keurig!!

Vaker iets besteld, dat blijf ik ook doen .

Vaker wat besteld . Dit keer was er een foutje bij de vervoerder. Geweldig goed opgelost door de Balllonerie. Fantastisch bedrijf . Complimenten! Bij al die internetcowboys is deze site een echte aanrader!!! Tot de volgende bestelling. M.Vr .Grt. een tevreden klant .

Zalige ballon.

Eend besteld, vlot geleverd en de eens is heel moot. Mijn kleinzoon was in de wolken er mee.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Ballon top bezorging om te huilen

Voor een jarige besteld. Op de dag zelf allemaal meldingen ontvangen dat het pakket onderweg was maar is NIET aangeboden die dag. Volgende dag alsnog bezorgd maar toen was de jarige natuurlijk niet meer jarig heel erg jammer. Mijn advies neem een andere bezorgdienst

Heel schattig ballon

Iedereen vond hem leuk, snel aangekomen en het gewichtje is ook leuk ingepakt.

Ballon

Same day delivery niet op alle dagen mogelijk! Let op de data die onder de verzend optie verschijnt! Er kwam een ballon met opvallend weinig lucht. Melding gemaakt en dezelfde dag nog actie ondernomen. Of een nieuwe ballon of restitutie. Erg netjes!

Top!!

In één woord geweldig! Mijn bestelling was niet alledaags en ze belden direct na of het wel klopte. Ik had voor spoedlevering gekozen maar dat ging mis bij/door DHL. De Ballonnerie stortte, ondanks dat zij hier niks aan konden doen, direct de bezorgkosten terug. Dat ik de levering toch ontving op een later tijdstip was voor hen niet goed genoeg. Ik werd compleet gecompenseerd wat betreft bezorging. Wat een klantenservice! Zeker een aanrader en ook ik kom hier terug!

Tt Vasumweg 160

1033 SH Amsterdam