Cupcake

Makkelijk te bestellen en de keurig op tijd afgeleverde cupcake was goed te volgen.

heel tevreden

prachtige ballonnen en netjes op tijd geleverd

Een groot succes

Voor herhaling vatbaar.

Uitstekendeevering

Prachtige ballon

Ballon was voor 80ste verjaardag. Helaas werd deze een dag te laat door personeel afgegeven in het revalidatiecentrum.

Netjes afgehandeld

Helaas kwam de ballon een dag te laat.

Goede service, snel geleverd en mooie ballonnen!

Super leuke verassing om als kado te sturen!

Prima en snel geleverd

Prima en snel geleverd

Top klantenservice!

Afgelopen zaterdag ontvingen wij de heliumballon. Helaas voelde die wat zacht en de dag erna was hij al behoorlijk slap. Zodoende had ik mailtje gestuurd met wat fotos naar de klantenservice. Kreeg al snel reactie dat ze een nieuwe ballon zouden opsturen. Helaas raakte het pakketje bij DHL kwijt. De Ballonnerie stuurde uit zichzelf al een extra ballon op. DHL vond later het pakketje nog terug en bezorgde de ballon alsnog. Nu zweven er 2 prachtige ballonnen in de kamer. Heel erg bedankt en tot een volgende keer.

Top ervaring elk jaar weer!

Al drie jaar bestel ik elke verjaardag van mijn dochters een Ballon! Altijd netjes en optijd geleverd! Kwaliteit ook goed!

Mijn kleindochter is er blij mee mooi op haar verjaardag bezorgd

Iets over zeggen

Omdat de ballon niet ontvangen is bij mijn kleindochter ,DHL verkeerde regio bezorgd en we niemand hebben kunnen bereiken in weekend niet bij dhl en niet bij jullie , slecht dus , kindje van 5 jaar verdrietig omdat die de ballon verwachte op der verjaardag , slechte ervaring dus ,

Goede ervaring .....fijne site ....mooie prijzen en op tijd geleverd

Leuke keuzes

Ik moest de ballon iets eerder laten komen ivm het weekend. Was daardoor na uitpakken nog maar 90 ipv 100% strak opgeblazen. Nu een week verder en de ballon zweeft nog steeds rond. Wel als flubberig ding. Dat heb ik bij andere bedrijven wel beter ervaren. Maar de verrassing van een ballon blijft leuk.

Oke

Doos helemaal ingedrukt. Jammer dat ik geen foto erbij kan plaatsen. Balloon was gelukkig nog heel.

Mooie ballonnen snelle service

Mooie ballonnen en snelle service....

Een ballon besteld via de Ballonnerie voor de verjaardag van m’n kleinzoon. Mooie ballon. Kleinzoon was heel blij met deze leuke verrassing

Goede ervaring, leuk kado

Prima ervaring alleen jammer dat ontvanger geen briefje in de bus krijgt als het bij de buren afgeleverd is. Ik heb de jarige daar nu zelf op moeten attenderen. De verrassing is dan minder.

Als je dagen later je bestelling wilt krijgen bestel dan bij de balonnerie

Zaterdag mijn bestelling geplaatst en er stond dat het maandag geleverd zou worden. Dat kan ik begrijpen ivm het weekend. Inmiddels is het woensdag en staat er dat het dinsdag wordt bezorgd. Het is nooit bezorgd en geen idee waar heb pakketje uberhaupt is maar slechtste zaak ooit. Nooit meer me ballonnen hier bestellen. Zou sneller zijn als ik ballonnen zou kopen, opblazen en in elkaar zetten. Geld weggegooid.

Te laat geleverd

Ik had extra betaald om de ballon op tijd te laten leveren maar de ballon is nog steeds flink vertraagd! Ik heb contact opgenomen met de klantenservice maar nog geen reactie gehad. Zeer teleurgesteld dat de ballon niet op tijd is geleverd!

Super service!

Duidelijk te woord gestaan tijdens telefoongesprek. Goed gehandeld verder via mail. Bestelling stond keurig klaar!

een feestelijke verrassing

Als er iemand jarig is en die heeft nog nooit een mooie helium verjaardags ballon gehad van de Ballonnerie dan is het een hele leuke verjaardags verrassing om het te sturen. (Hoeft natuurlijk geen verjaardag te zijn kijk op hun side er zijn meer opties) Deze keer kreeg ik een mail van de Ballonnerie dat hun bezorgdienst DHL het niet op de dag zou leveren omdat ze achterstanden zouden wegwerken en in plaats van de maandag die ik had ingevuld maar dat ze zaterdags voordien zouden bezorgen. Nou dat is niet de aanvrager/klant zijn/haar probleem dat is het probleem van DHL. Je vult tenslotte niet voor niets een datum in. ik heb de datum nadien bij DHL aangepast en kwam het toch goed. En zo hoort het. De jarige in dit geval heel blij ( en ik ook )

Snelle levering ook na wijziging bezorgadres

Zeer positief

mooie ballon, netjes bezorgd en op tijd.

mooie ballon, netjes bezorgd en op tijd.

Perfect geregeld

Was gewoon goed!!