Gewoon goed

Bestellingen altijd mooi op tijd

Alles naar wens gegaan. En keurig op het tijdstip afgeleverd

Redelijk

Ballon werd niet op afgesproken tijd geleverd, dat was jammer maar telefonisch ben ik goed geholpen. Zou de bezorgkosten terug krijgen maar nog niet gezien.

Mooie ballon, jammer van de te late bezorging

Mooie ballon maar de bezorging via dhl was een dag te laat . Dhl gaf aan te bezorgen op 2 oktober tot 22:30 . Niemand gezien, 3 oktober was tijd verandert en een dag te laat bezorgd. Het effect van cadeau was weg . Snap dat jullie daar niets aan kunnen doen want jullie zijn ook afhankelijk van de vervoerder.

Erg goed

Fijn dat er rekening mee gehouden werd dat de bezorgdienst wel eens later kan zijn en dat het pakket eerder verzonden werd.

Geweldig !!!!, Alles, cadeau en verpakking !!!

Was ontzettend verrast!!!! ( en ook n grootte ballon , echt geweldig!!! Klein dochter (9) jaar geworden) is er heeel blij mee,( ze is gek van Haaien ) Bezorging ook op tijd ! Weet zeker dat Ik in de toekomst nog gebruik ga maken van jullie diensten ! ( ze hebben van de leuke doos al n huis gemaakt !!! En. volgeplakt. , heel leuk

Jullie zijn behulpzaam aan de telefoon.

Telefonisch contact gehad met een vraag en werd ik goed geholpen . Wat ik dan wel weer jammer vind ik had een bestelling gedaan voor een maandag en krijg op vrijdag ochtend al een mail dat jullie de bestelling al bij DHL aan hebben geboden en dat de kans groot is dat hij op zaterdag al bezorgd kan worden ipv maandag . Misschien op de site vermelden dat je niet op maandag kan laten bezorgen . Of dat jullie de bestelling laat in de middag pas aanbieden bij DHL dat ze het niet kunnen bezorgen op zaterdag

Helemaal goed verzorgd

Alles uitgevoerd zoals gevraagd en op tijd

Goede service, snelle verzending, duidelijke website

Sinds ik de Ballonnerie heb ontdekt, heb ik mede dankzij de duidelijke website en snelle verzending all veel mensen blij gemaakt met een ballon voor leuke gelegenheden en ook om mensen te steunen in moeilijke tijden. De keuze aan ballonnen is reuze waardoor ik soms moeite heb om de leukste of mooiste ballon te kiezen, maar het komt altijd goed. De ontvangers van jullie mooie ballonnen reageren heel blij of ontroerd na ontvangst. Dan maakt mijn hart een sprongetje, want dat is precies de bedoeling. :-)

Superfijne attentie

Mijn kameraad was heel blij met de attentie! Snelle service ook! Dank je wel, Ballonnerie! Goed bezig!

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Mooie stevige ballon

Prachtige ballon besteld met helium gevuld Klopt precies in werkelijkheid als wat er aangeboden is Mooi kaartje met onze tekst eraan En in een stevige grote doos verpakt Wij zijn tevreden en hebben ons feest adresje gevonden .

Ballon conform afspraak geleverd

Super snelle levering, alleen het formaat komt niet helemaal overeen

De ballonnen zijn wat kleiner dan op de website vermeld staat. Verder super snelle levering!

Voor elke gelegenheid een passende ballon.

Voor verschillende volledig uiteenlopende gelegenheden een ballon aangeschaft. Mooi van formaat en kleuren, precies zoals afgebeeld. Keurig verpakt en op tijd geleverd. Ik ben zeer enthousiast en tevreden.

Prima ballon, keurig op tijd

Blije en verastte ontvanger

Het bezorgen de eerste keer niet gelukt terwijl men thuis was ! Dat was jammer

Ballon niet geleverd

De ballon is niet geleverd en pas na week melding hierover ontvangen. Opnieuw sturen was geen optie dus missie niet geslaagd!

Ballon was mooi in orde

Na verschillende mails met de ballonnerie hebben ze alles in orde gebracht voor mij

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Snelle bezorging

Snelle bezorging. Ga het zeker nog een keer doen

Echt top

Veel keus en topservice.

Super goed!

Perfecte bezorging. Mooie ballon

Er zat een hickup in de bezorging maar supergoed opgepakt door Ballonnerie

Na navraag over de bezorging heeft De Ballonnerie meteen actie ondernomen richting bezorger. En uiteindelijk op eigen initiatief het pakket nogmaals verstuurd

Meerdere malen een ballon voor de kleinkinderen besteld bij de Ballonnerie. Uiteenlopende soorten ballonnen, voor ieder wat wils. Op de afgesproken datum bezorgd. Goede kwaliteit. Kleinkinderen vinden het nog steeds erg leuk en zijn iedere keer weer verrast.

Het bruidspaar was zeer verrast door de ballon!

Alles ging perfect! Uitgebreide collectie Het kaartje schrijven Bezorgen werd netjes gedaan

Tt Vasumweg 160

1033 SH Amsterdam