Bestellingen altijd mooi op tijd
Alles naar wens gegaan. En keurig op het tijdstip afgeleverd
Ballon werd niet op afgesproken tijd geleverd, dat was jammer maar telefonisch ben ik goed geholpen. Zou de bezorgkosten terug krijgen maar nog niet gezien.
Beste Carolien, bedankt voor uw review! De retourstorting heb ik na ons gesprek gistermiddag doorgegeven aan de administratie. Het kan inderdaad enkele dagen duren voordat dit op uw rekening staat, daar het naast door onze eigen administratie ook verwerkt moet worden door Mollie. Ik verwacht het bedrag dan ook ergens deze week op uw rekening onder de afzender van Mollie of Mollie Payments. Hopelijk was de ontvanger blij met de ballon. Met vriendelijke groet, Jill De Ballonnerie
Mooie ballon maar de bezorging via dhl was een dag te laat . Dhl gaf aan te bezorgen op 2 oktober tot 22:30 . Niemand gezien, 3 oktober was tijd verandert en een dag te laat bezorgd. Het effect van cadeau was weg . Snap dat jullie daar niets aan kunnen doen want jullie zijn ook afhankelijk van de vervoerder.
Fijn dat er rekening mee gehouden werd dat de bezorgdienst wel eens later kan zijn en dat het pakket eerder verzonden werd.
Was ontzettend verrast!!!! ( en ook n grootte ballon , echt geweldig!!! Klein dochter (9) jaar geworden) is er heeel blij mee,( ze is gek van Haaien ) Bezorging ook op tijd ! Weet zeker dat Ik in de toekomst nog gebruik ga maken van jullie diensten ! ( ze hebben van de leuke doos al n huis gemaakt !!! En. volgeplakt. , heel leuk
Telefonisch contact gehad met een vraag en werd ik goed geholpen . Wat ik dan wel weer jammer vind ik had een bestelling gedaan voor een maandag en krijg op vrijdag ochtend al een mail dat jullie de bestelling al bij DHL aan hebben geboden en dat de kans groot is dat hij op zaterdag al bezorgd kan worden ipv maandag . Misschien op de site vermelden dat je niet op maandag kan laten bezorgen . Of dat jullie de bestelling laat in de middag pas aanbieden bij DHL dat ze het niet kunnen bezorgen op zaterdag
Beste Carla, Bedankt voor uw review en uw feedback. We leveren onze pakketten pas vrijdag laat in de middag aan bij DHL, u ontvangt alleen een melding zodra wij uw etiket uitprinten, daar uw pakket vanaf dat moment is aangemeld bij DHL. Helaas is het sorteercentrum bij ons op zaterdag gesloten om pakketten aan te nemen, waardoor we helaas genoodzaakt zijn om deze vrijdag aan te leveren. Ook geven wij aan dat het pakket voor maandag bestemd is, maar helaas merken we dat DHL in het weekend soms zijn achterstanden probeert in te halen, indien uw pakket in de route en bus past. DHL heeft namelijk in principe als policy het zo snel mogelijk leveren van al hun pakketten. Wij zijn hierin een uitzondering, waar ze helaas maar tot bepaalde hoogte rekening mee kunnen houden. Het hoeft dus niet het geval te zijn, maar om teleurstellingen te voorkomen, kiezen wij ervoor om dit te communiceren met de klant. Hopende op uw begrip hiervoor. Met vriendelijke groet, Jill De Ballonnerie
Alles uitgevoerd zoals gevraagd en op tijd
Sinds ik de Ballonnerie heb ontdekt, heb ik mede dankzij de duidelijke website en snelle verzending all veel mensen blij gemaakt met een ballon voor leuke gelegenheden en ook om mensen te steunen in moeilijke tijden. De keuze aan ballonnen is reuze waardoor ik soms moeite heb om de leukste of mooiste ballon te kiezen, maar het komt altijd goed. De ontvangers van jullie mooie ballonnen reageren heel blij of ontroerd na ontvangst. Dan maakt mijn hart een sprongetje, want dat is precies de bedoeling. :-)
Mijn kameraad was heel blij met de attentie! Snelle service ook! Dank je wel, Ballonnerie! Goed bezig!
Prachtige ballon besteld met helium gevuld Klopt precies in werkelijkheid als wat er aangeboden is Mooi kaartje met onze tekst eraan En in een stevige grote doos verpakt Wij zijn tevreden en hebben ons feest adresje gevonden .
Ballon conform afspraak geleverd
De ballonnen zijn wat kleiner dan op de website vermeld staat. Verder super snelle levering!
Voor verschillende volledig uiteenlopende gelegenheden een ballon aangeschaft. Mooi van formaat en kleuren, precies zoals afgebeeld. Keurig verpakt en op tijd geleverd. Ik ben zeer enthousiast en tevreden.
Blije en verastte ontvanger
Het bezorgen de eerste keer niet gelukt terwijl men thuis was ! Dat was jammer
De ballon is niet geleverd en pas na week melding hierover ontvangen. Opnieuw sturen was geen optie dus missie niet geslaagd!
Beste Monique, Bedankt voor uw review! Ik heb gelijk naar uw bestelling gekeken en zie dat deze helaas gedurende het transport is beschadigd en hierdoor door DHL retour is gestuurd naar ons. We hebben toen gelijk met u contact opgenomen met de verschillende opties, maar helaas vond u opnieuw versturen geen optie en hebben we daarom het volledige bedrag retour naar u gestort. Helaas blijven ballonnen een kwetsbaar product en ligt de bezorging in handen van DHL en kan het helaas wel eens voorkomen dat het product beschadigd. Als DHL het niet meer netjes vindt om het af te leveren kiezen ze ervoor om het naar ons retour te sturen, wellicht ook fijner dat een volledige beschadigde doos en ballon te ontvangen. Helaas zien wij dit pas als de ballon terug is gekomen bij ons. In uw track en tracé is dit wel meteen zichtbaar en kunt u altijd contact met ons opnemen, zodat we snel mogelijk tot de meest passende oplossing kunnen komen. We vinden het jammer om te horen dat u ondanks de geboden oplossing niet tevreden bent en horen graag hoe u het anders opgelost had willen zien. Met vriendelijke groet, Jill De Ballonnerie
Na verschillende mails met de ballonnerie hebben ze alles in orde gebracht voor mij
Beste An, Wat vervelend om te horen, dat is natuurlijk niet de bedoeling! Echter zie ik in de track en tracé gekoppeld aan dit bestelnummer (43905) dat DHL aangeeft dat het pakket netjes op het aangegeven adres is geleverd. Ik probeerde u daarom even te bellen om, te kijken wat er mis gaat, maar kreeg u helaas niet te pakken. Wat betreft de grootte, een foto is natuurlijk altijd lastig, maar de exacte afmetingen vindt u terug in de specificaties van het product om misverstanden te voorkomen. Ik hoop van u te horen, alvast bedankt! Met vriendelijke groet, Jill De Ballonnerie
Originele beoordeling
Koop nooit nog iets bij jullie, pakje zou bij mijn zus aan huis geleverd worden......ben het zelf moeten gaan halen kilometers werden in een afhaalpunt.....van service gesproken Ballon was ook zeer klein, leek groter op de foto
Snelle bezorging. Ga het zeker nog een keer doen
Veel keus en topservice.
Perfecte bezorging. Mooie ballon
Na navraag over de bezorging heeft De Ballonnerie meteen actie ondernomen richting bezorger. En uiteindelijk op eigen initiatief het pakket nogmaals verstuurd
Beste Henri, Wat vervelend om te horen, dat is natuurlijk niet de bedoeling! Ik heb gelijk naar uw bestelling gekeken en zie dat we deze op tijd en op de juiste manier (same day) hebben aangeboden bij DHL. Hier heeft uw pakket helaas vertraging opgelopen door voor ons onbekende reden. Onze excuses hiervoor, we begrijpen dat dit erg vervelend is. Helaas zijn wij hierin ook afhankelijk van DHL. Als het goed is heeft mijn collega n.a.v. uw mail al contact met u opgenomen en wordt volgens DHL het pakket vanavond geleverd. Met vriendelijke groet, Jill De Ballonnerie
Originele beoordeling
Niet bezorgd op de afgesproken datum en wacht nog steeds op een nieuw bezorgmoment
Meerdere malen een ballon voor de kleinkinderen besteld bij de Ballonnerie. Uiteenlopende soorten ballonnen, voor ieder wat wils. Op de afgesproken datum bezorgd. Goede kwaliteit. Kleinkinderen vinden het nog steeds erg leuk en zijn iedere keer weer verrast.
Alles ging perfect! Uitgebreide collectie Het kaartje schrijven Bezorgen werd netjes gedaan
Tt Vasumweg 160
1033 SH Amsterdam