Leuk assortiment en makkelijke site. Ik vind alleen de keuze van het kaartje niet duidelijk genoeg. Ik zag bij de aflevering pas hoe dat er uit kwam te zien en mijn tekst was daardoor wat karig op dat formaat en het was kaal. Verder een hele mooie verzending die op tijd was en een leuke verraste vriendin....ik was er toen ze de ballon bezorgden
Ik had mijn bestelling door gegeven en bedacht mij dat ik verkeerde doos er omheen had besteld . Na een mailtje gestuurd te hebben kreeg ik gelijk een antwoord terug dat alles goed kwam ! Ik raad iedereen aan om hier te bestellen !!
Prachtige ballonnen. Had niet goed gekeken hoe groot ze waren :-) Daardoor nog imposanter, heel mooi!
Makkelijk te bestellen. Veel keuze. Snelle levering
De ballon kwam leeg in de doos aan, dit is door de Ballonnerie keurig opgelost.
Beste Dieke, Wat vervelend om te horen, dat is natuurlijk niet de bedoeling! We hebben zojuist contact gehad n.a.v. uw voicemail en mail en hebben samen besproken om het volledige bedrag naar u retour te storten. Mochten er nog vragen zijn, dan hoor ik deze natuurlijk graag! Met vriendelijke groet, Jill De Ballonnerie
Originele beoordeling
De ballon kwam leeg in de doos aan.
In anonieme doos laten bezorgen, zag er prima uit. Mooie balonnen en leuk onderaan het kaartje met een mooi gewicht eraan, ik zeg tevreden!!
Ik had een grote Peppa ballon (gevuld met helium) besteld en dat was een groot succes bij mijn dochtertje die 2 werd. Helaas was de ballon na 4 dagen al behoorlijk zacht, waardoor de mooiheid eraf was. Na contact met Jill hebben we een nieuwe opgestuurd gekregen en deze is onwijs lang mooi gebleven. Waarschijnlijk was er tijdens het transport een klein gaatje ontstaan. Heel netjes opgelost dus.
Beste Annebel, Wat vervelend om te horen, dat is natuurlijk niet de bedoeling! De ballon zou zeker 7 dagen mooi moeten kunnen zweven, binnen op kamertemperatuur. Het klinkt alsof de ballon gedurende het transport wellicht een heel klein lekje heeft opgelopen, waardoor hij langzaam een beetje leegloopt. Onze excuses hiervoor. Het is gelukkig een niet veel voorkomend probleem, maar helaas nooit helemaal te voorkomen. Wel kunt u altijd met ons contact opnemen, mocht u dit treffen. Zou u een foto van de ballon willen mailen naar [email protected]? Dan kunnen we kijken naar een zo passend mogelijk oplossing. Ik hoor het graag, alvast bedankt! Met vriendelijke groet, Jill De Ballonnerie
Originele beoordeling
Ik had een grote Peppa ballon, gevuld met helium, gekocht. Het was een groot succes bij mijn dochtertje. Helaas was de ballon na 4 dagen al behoorlijk zacht, waardoor de mooiheid eraf was. Dat vind ik zelf toch snel voor een ballon van €20.
Goede levering
Leuk assortiment. Fijne en duidelijke site. Zou wel wat sneller mogen. Afspraken zijn nagekomen.
Leuke beterschapsballon voor ziek meisje besteld. Keurig de volgende ochtend afgeleverd incl de beterschapswensen (worden nog wel eens vergeten bij greetz en fleurop, maar hier gelukkig niet!).
Mooie tros ballonnen laten bezorgen. Perfect verzorgd en op tijd verzonden. Een aanrader!
De ballon werd snel bezorgd en was er al de volgende dag. Hij zweeft goed en ziet er goed en netjes uit. Ik had eigenlijk de ballon een aantal dagen later willen laten aankomen. Dit is mis gegaan, maar het kan ook aan mij liggen.
Beste Roos, Bedankt voor de review Ik heb gelijk naar je bestelling gekeken en zie hierin de gekozen afleverdatum van 23 augustus terugkomen. Op deze datum is je pakket ook geleverd. Als het goed is vind je deze datum ook terug in je bestelbevestiging. Mochten er nog vragen zijn, dan hoor ik deze natuurlijk graag! Met vriendelijke groet, Jill De Ballonnerie
Prachtige ballon die erg snel werd bezorgd! Top
Werd op de hoogte gehouden en via dhl en later het korte tijdstip van bezorgen
Alleen maar goede ervaringen tot nu toe! Geen klachten!
Hele goede ervaring.Goede service.Betaalbaar.
Had een ballon voor vandaag besteld, echter niet bezorgd. Kregen van jullie bericht dat ik op moest letten op bezorgdatum ivm weelend, maar nu dus hopelijk een dag te laat bezorgd. Echt niet blij mee
Beste Netty, Wat vervelend om te horen, dat is natuurlijk niet de bedoeling! Ik heb gelijk even naar uw bestelling gekeken en zie dat wij deze op tijd hebben aangeboden bij DHL. Hier zie ook dat u de gewenste bezorgtijd van maandag tussen 14:00 en 18:00 uur heeft aangegeven. Het pakket was succesvol ingepland, maar helaas heeft deze toch om een onbekende reden vertraging opgelopen. Onze excuses hiervoor, ik begrijp dat dit erg vervelend is. Helaas zijn hierin ook afhankelijk van DHL. Wel zal ik een onderzoek starten naar de oorzaak en hier ook een klacht over indienen. Zojuist heb ik u een mail gestuurd met een hopelijk passende oplossing. Soms beland deze in de SPAM-inbox. Ik zie uw reactie graag tegemoet, alvast bedankt! Met vriendelijke groet, Jill De Ballonnerie
Zie boven ballon zal wel mooi zijn maar is niet aangekomen op het juiste moment
Beste Elly, Bedankt voor de review! Ik heb gelijk naar uw bestelling gekeken en zie dat DHL deze op de gewenste dag heeft aangeboden, maar dat de geadresseerde op dat moment niet thuis was of in de gelegenheid was om de deur te openen. Een eventuele burenlevering dient aangegeven te worden in de track en tracé. Dit gebeurt vaak niet meer standaard, daar niet iedereen een goeie band heeft met zijn of haar buren. Daarnaast dienen deze natuurlijk op dat moment ook wel thuis te zijn en in de gelegenheid te zijn om het pakket in ontvangst te nemen. Hopende op uw begrip hiervoor. Met vriendelijke groet, Jill De Ballonnerie
Mooie ballon, netjes afgewerkt met kaartje en gewicht.
prima verlopen en bezorgt
Fijne website, mooie ballonnen en vooral datum van levering, top!
Zoals boven beschreven
Prachtige ballonnen, zijn goed ingepakt en op tijd geleverd.
Mooie kwaliteits ballon, lange zweeftijd en zo veel keus.
Goede communicatie en een goed product , super
Tt Vasumweg 160
1033 SH Amsterdam