De ballonen waren heel mooi. En snel bezorgd
Leuke ballon besteld en op tijd en in goede orde ontvangen.
Heel netjes afgehandeld door De Ballonnerie: na een eerste review over een tegenvallende bezorging is er gelijk contact opgenomen. Enige miscommunicatie geweest over de compensatie, maar uiteindelijk erg netjes opgelost. Dankjewel voor de goede service! OORSPRONKELIJK BERICHT: Ik had een drietal hartvormige ballonnen besteld: hiervan is 1 leeg aangeleverd. De verpakking was niet beschadigd en er is geen gebruik gemaakt van een mes om de doos te openen. Teleurstellend, vooral voor het bedrag.
Beste Danuta, Wat vervelend om te horen, dat is natuurlijk niet de bedoeling! Het klinkt alsof de ballon gedurende het transport een kleine beschadiging heeft opgelopen. Onze excuses hiervoor. Dit is gelukkig een niet veel voorkomend probleem, maar helaas nooit helemaal te voorkomen met zo'n kwetsbaar product. Naar aanleiding van je review heb ik telefonisch contact met je opgenomen en zullen we zoals besproken het bedrag van deze ballon naar je retour storten. Mochten er nog vragen zijn, dan hoor ik deze natuurlijk graag. Met vriendelijke groet, Jill De Ballonnerie
Originele beoordeling
Eerste keer besteld en heel erg tevreden
Ballon besteld voor de 1e verjaardag van onze kleinzoon. De prachtige Mickey Mouse ballon is keurig afgeleverd op zijn verjaardag! Hij is er heel erg blij mee!
Mijn bestelling is goed verpakt en op tijd geleverd. Mijn zoon was heel blij met dit surprise! Bedankt!
Precies zoals op de foto staat is mooi en netjes afgeleverd
Zaterdag zou de jarige de ballon moeten ontvangen, echter de ballon kwam pas op maandag. Na het indienen van een klacht is er een nette oplossing geboden door De Ballonerie en excuses gemaakt ondanks dat de fout eigenlijk bij DHL lag. Dat vind ik zeer netjes. En de jarige was toch nog blij met de ballon. Eind goed al goed.
Beste Marjolein, Wat vervelend om te horen, dat is natuurlijk niet de bedoeling! Ik heb gelijk even naar uw bestelling gekeken en zie dat wij deze op tijd hebben aangeboden bij DHL. Hier is uw pakket ook op zaterdag onderweg gegaan om afgeleverd te worden, maar helaas heeft de chauffeur zijn rit vroegtijdig moeten afbreken. Dit kan te maken hebben met autopech, ziekte, enzovoort. Onze excuses hiervoor. Helaas zijn hierin ook afhankelijk van DHL. Wel zal ik een onderzoek starten naar de oorzaak en hier ook een klacht over indienen. De door uw bestelde ballon zou minimaal een week mooi moeten kunnen zweven en vaak ook langer, maar dit afhankelijk van verschillende omstandigheden, zoals temperatuur. Zojuist heb ik u ook een mail verstuurd (soms beland deze in de SPAM-inbox) met een hopelijk passende oplossing. Met vriendelijke groet, Jill De Ballonnerie
Originele beoordeling
Zaterdag zou de jarige de ballon moeten ontvangen. Het is nu maandag en de ballon is er nog niet. Komt dus als mosterd na de maaltijd en dan is de vraag nog hoe lang de ballon nog omhoog blijft aangezien hij op vrijdag al is gevuld. het magische momentje is er sws niet meer.
Top service. Zeer Vriendelijk aan de telefoon. Een aanrader om bij hun een ballon te bestellen
Helaas een beperkte keuze voor 65 jaar ballon maar het is gelukt en de ballon is keurig op tijd afgeleverd.
Allereerst zag de grootste ballon er prachtig uit met foto. Wat ik heel jammer vond is dat van de tros van 4 2 kleine ballonnen op de grond lagen ipv zweven. Toch jammer als je dit geeft voor een 100 jarig jubileum... Maar na bovenstaande review heeft de ballonnerie contact opgenomen, en een vergoeding terug gestort van de 2 hangende ballonnen. Echt super opgelost. Mijn complimenten. Ik zou het nu zeker nogmaals aan durven om hier te bestellen.
Beste, Wat vervelend om te horen, dat is natuurlijk niet de bedoeling! Kan het kloppen dat u nog geen contact heeft opgenomen met de klantenservice? We denken graag met u mee. De zweeftijd van de latexballonnen is aanzienlijk korter dan deze van de folieballon, maar wel zouden ze minimaal 3 dagen moeten zweven, zoals aangegeven op de website. Ik ben daarom bang dat er gedurende het transport iets is gebeurd, waardoor dit niet het geval is. Onze excuses hiervoor. Zou u wellicht een foto van de tros willen mailen ([email protected])? Dan gaan we natuurlijk kijken naar een zo passend mogelijke oplossing, alvast bedankt! Met vriendelijke groet, Jill De Ballonnerie
Originele beoordeling
Wij hadden een ballonnenboeket voor de 90e verjaardag van oma besteld. Het boeket werd pas om 18:42 uur afgeleverd. En ook nog bij de buren zonder kaartje. De verrassing is helemaal in het water gevallen.
Beste Kim, Bedankt voor de review. Zoals aangegeven staat op de website kan DHL bezorgen tussen 08:00 en 19:00 uur. Uw pakket is op de gewenste datum geleverd om 18:42 uur. Ik begrijp dat de voorkeur wellicht uitgaat naar de ochtend, maar helaas kunnen wij daar niets over zeggen, daar de route gemaakt wordt door DHL op basis van postcodes, vandaar dat wij de tijden ook communiceren op onze website. Wanneer de geadresseerde op dat moment niet thuis is of in de gelegenheid is om de deur open te doen kan de bezorger het inderdaad proberen bij de buren. Hopende op uw begrijp hiervoor. Met vriendelijke groet, Jill De Ballonnerie
Snel en ziet er heel mooi uit
Mooie ballon en snelle service. De ballon was binnen 2 dagen leeg maar er werd direct een nieuwe ballon verstuurd, super klantvriendelijk en alsnog een heel blij klein meisje. Dank!
Beste Wendy, Wat vervelend om te horen, dat is natuurlijk niet de bedoeling! Ik ben bang dat de ballon gedurende het transport een kleine beschadiging heeft opgelopen, waardoor deze langzaam leegloopt. Onze excuses hiervoor. Het is gelukkig een niet veel voorkomend probleem, maar helaas nooit helemaal te voorkomen met zo'n kwetsbaar product. Daar we nog geen contact hebben gehad, heb ik zojuist telefonisch contact met je opgenomen en zullen we zoals besproken vandaag een nieuwe ballon versturen, zodat de jarige er hopelijk langer plezier van heeft. Met vriendelijke groet, Jill De Ballonnerie
Originele beoordeling
Mooie ballon en snelle service, helaas wel al binnen 2 dagen leeg. Jammer.
Ik had een helium ballon besteld voor de 40ste verjaardag van mijn dochter op zaterdag 5 augustus. Op 4 augustus kreeg ik van DHL het bericht dat de ballon op zaterdag 5 augustus bezorgd zou worden tussen 10 uur en 15 uur. Er stond ook dat ik een bericht zou krijgen als de bezorger onderweg was. Nooit gehad. De ballon is maandag 7 augustus om 19:25 uur bezorgd. Echt jammer.
Snelle levering, duidelijk bestelproces. En de wandelende eenhoorn ballon is een hit bij onze jarige kleuter.
Een dag van te voren een bericht met link dat het de volgende dag bezorgd wordt. De dag zelf een tijdsindicatie, perfecte service!!!
goede service en op tijd geleverd.toppie onze kleinzoon was er super blij mee.
Super snelle service
Ik heb een bestelling gedaan leuke ballon voor een verjaardag en die werd pas avonds om 22.15 bezorgd terwijl ik een bericht van DHL had gekregen dat het tussen 09.00 en 15.00 bezorgd zou worden rare situatie en niet blij. Laatste keer bij deze organisatie.
Beste Anja, Wat vervelend om te horen! Echter hebben wij per mail al contact gehad, daar u zelf heeft gekozen voor avondlevering op onze website en hier ook voor heeft betaald. De avondlevering is namelijk €6,95 en de standaard levering €5,95. In uw factuur kunt het betaalde bedrag van €6,95 terugvinden. Uw bestelling versturen wij dan ook als avond levering. Ik heb ook een screenshot gemaakt van ons DHL systeem, waarbij u ziet dat wij deze verzonden hebben als avondlevering. Deze heb ik bijgevoegd in de mail die ik u eerder hebt gestuurd. Zoals in mijn mails vermeld heeft DHL echter problemen met de track en tracés van de avondlevering, waardoor iedereen eerst een tijdvak overdag te zien krijgt en dit later pas wordt aangepast naar de daadwerkelijke tijd, namelijk in de avond. Ter verduidelijking hiervan heb ik in mijn mail ook de mail toegevoegd vanuit DHL, daar ik hierover een klacht heb ingediend, daar ik verschillende opmerkingen kreeg van klanten die voor avondlevering hadden gekozen en in track en tracé een tijdvak voor overdag te zien krijgen. Gelukkig staat het goed in hun systeem ingepland en wordt dit later aangepast in de communicatie naar de klant, maar in uw geval is dat niet zo gelukkig, daar het gaat om een per ongeluk maken van een verkeerde keuze, waar u zich waarschijnlijk ook niet bewust van was. Ik snap dat u het heel vervelend vind dat uw pakket laat (21:23 uur) in de avond is bezorgd, daar u zich waarschijnlijk niet bewust was van de gemaakte keuze, maar wij hebben uw pakket verstuurd en deze is ook geleverd, zoals besteld. Hopende op uw begrip hiervoor en jammer dat wij hiervoor een slechte review ontvangen. Met vriendelijke groet, Jill De Ballonnerie
Precies zoals verwacht
Mijn kleinzoon was heel blij met de ballon en was verrast toen de haai uit de doos kwam zweven. Wel jammer dat hij pas werd bezorgd toen hij al naar bed was......
Makkelijk bestellen en zoals hierboven correcte levering en verzorgd. Jammer was dat de ballonnen niet uit de doos kwamen bij het openen omdat de draadjes in de knoop zaten.
Heb grote balloon voor mijn zon besteld. Als levering datum verjaardag van mijn zon. En ballon was dag later geleverd.
Tt Vasumweg 160
1033 SH Amsterdam