Leuke beterschapsballon voor ziek meisje besteld. Keurig de volgende ochtend afgeleverd incl de beterschapswensen (worden nog wel eens vergeten bij greetz en fleurop, maar hier gelukkig niet!).
Mooie tros ballonnen laten bezorgen. Perfect verzorgd en op tijd verzonden. Een aanrader!
De ballon werd snel bezorgd en was er al de volgende dag. Hij zweeft goed en ziet er goed en netjes uit. Ik had eigenlijk de ballon een aantal dagen later willen laten aankomen. Dit is mis gegaan, maar het kan ook aan mij liggen.
Beste Roos, Bedankt voor de review Ik heb gelijk naar je bestelling gekeken en zie hierin de gekozen afleverdatum van 23 augustus terugkomen. Op deze datum is je pakket ook geleverd. Als het goed is vind je deze datum ook terug in je bestelbevestiging. Mochten er nog vragen zijn, dan hoor ik deze natuurlijk graag! Met vriendelijke groet, Jill De Ballonnerie
Prachtige ballon die erg snel werd bezorgd! Top
Werd op de hoogte gehouden en via dhl en later het korte tijdstip van bezorgen
Alleen maar goede ervaringen tot nu toe! Geen klachten!
Hele goede ervaring.Goede service.Betaalbaar.
Had een ballon voor vandaag besteld, echter niet bezorgd. Kregen van jullie bericht dat ik op moest letten op bezorgdatum ivm weelend, maar nu dus hopelijk een dag te laat bezorgd. Echt niet blij mee
Beste Netty, Wat vervelend om te horen, dat is natuurlijk niet de bedoeling! Ik heb gelijk even naar uw bestelling gekeken en zie dat wij deze op tijd hebben aangeboden bij DHL. Hier zie ook dat u de gewenste bezorgtijd van maandag tussen 14:00 en 18:00 uur heeft aangegeven. Het pakket was succesvol ingepland, maar helaas heeft deze toch om een onbekende reden vertraging opgelopen. Onze excuses hiervoor, ik begrijp dat dit erg vervelend is. Helaas zijn hierin ook afhankelijk van DHL. Wel zal ik een onderzoek starten naar de oorzaak en hier ook een klacht over indienen. Zojuist heb ik u een mail gestuurd met een hopelijk passende oplossing. Soms beland deze in de SPAM-inbox. Ik zie uw reactie graag tegemoet, alvast bedankt! Met vriendelijke groet, Jill De Ballonnerie
Zie boven ballon zal wel mooi zijn maar is niet aangekomen op het juiste moment
Beste Elly, Bedankt voor de review! Ik heb gelijk naar uw bestelling gekeken en zie dat DHL deze op de gewenste dag heeft aangeboden, maar dat de geadresseerde op dat moment niet thuis was of in de gelegenheid was om de deur te openen. Een eventuele burenlevering dient aangegeven te worden in de track en tracé. Dit gebeurt vaak niet meer standaard, daar niet iedereen een goeie band heeft met zijn of haar buren. Daarnaast dienen deze natuurlijk op dat moment ook wel thuis te zijn en in de gelegenheid te zijn om het pakket in ontvangst te nemen. Hopende op uw begrip hiervoor. Met vriendelijke groet, Jill De Ballonnerie
Mooie ballon, netjes afgewerkt met kaartje en gewicht.
prima verlopen en bezorgt
Fijne website, mooie ballonnen en vooral datum van levering, top!
Zoals boven beschreven
Prachtige ballonnen, zijn goed ingepakt en op tijd geleverd.
Mooie kwaliteits ballon, lange zweeftijd en zo veel keus.
Goede communicatie en een goed product , super
De ballonen waren heel mooi. En snel bezorgd
Leuke ballon besteld en op tijd en in goede orde ontvangen.
Heel netjes afgehandeld door De Ballonnerie: na een eerste review over een tegenvallende bezorging is er gelijk contact opgenomen. Enige miscommunicatie geweest over de compensatie, maar uiteindelijk erg netjes opgelost. Dankjewel voor de goede service! OORSPRONKELIJK BERICHT: Ik had een drietal hartvormige ballonnen besteld: hiervan is 1 leeg aangeleverd. De verpakking was niet beschadigd en er is geen gebruik gemaakt van een mes om de doos te openen. Teleurstellend, vooral voor het bedrag.
Beste Danuta, Wat vervelend om te horen, dat is natuurlijk niet de bedoeling! Het klinkt alsof de ballon gedurende het transport een kleine beschadiging heeft opgelopen. Onze excuses hiervoor. Dit is gelukkig een niet veel voorkomend probleem, maar helaas nooit helemaal te voorkomen met zo'n kwetsbaar product. Naar aanleiding van je review heb ik telefonisch contact met je opgenomen en zullen we zoals besproken het bedrag van deze ballon naar je retour storten. Mochten er nog vragen zijn, dan hoor ik deze natuurlijk graag. Met vriendelijke groet, Jill De Ballonnerie
Originele beoordeling
Eerste keer besteld en heel erg tevreden
Ballon besteld voor de 1e verjaardag van onze kleinzoon. De prachtige Mickey Mouse ballon is keurig afgeleverd op zijn verjaardag! Hij is er heel erg blij mee!
Mijn bestelling is goed verpakt en op tijd geleverd. Mijn zoon was heel blij met dit surprise! Bedankt!
Precies zoals op de foto staat is mooi en netjes afgeleverd
Zaterdag zou de jarige de ballon moeten ontvangen, echter de ballon kwam pas op maandag. Na het indienen van een klacht is er een nette oplossing geboden door De Ballonerie en excuses gemaakt ondanks dat de fout eigenlijk bij DHL lag. Dat vind ik zeer netjes. En de jarige was toch nog blij met de ballon. Eind goed al goed.
Beste Marjolein, Wat vervelend om te horen, dat is natuurlijk niet de bedoeling! Ik heb gelijk even naar uw bestelling gekeken en zie dat wij deze op tijd hebben aangeboden bij DHL. Hier is uw pakket ook op zaterdag onderweg gegaan om afgeleverd te worden, maar helaas heeft de chauffeur zijn rit vroegtijdig moeten afbreken. Dit kan te maken hebben met autopech, ziekte, enzovoort. Onze excuses hiervoor. Helaas zijn hierin ook afhankelijk van DHL. Wel zal ik een onderzoek starten naar de oorzaak en hier ook een klacht over indienen. De door uw bestelde ballon zou minimaal een week mooi moeten kunnen zweven en vaak ook langer, maar dit afhankelijk van verschillende omstandigheden, zoals temperatuur. Zojuist heb ik u ook een mail verstuurd (soms beland deze in de SPAM-inbox) met een hopelijk passende oplossing. Met vriendelijke groet, Jill De Ballonnerie
Originele beoordeling
Zaterdag zou de jarige de ballon moeten ontvangen. Het is nu maandag en de ballon is er nog niet. Komt dus als mosterd na de maaltijd en dan is de vraag nog hoe lang de ballon nog omhoog blijft aangezien hij op vrijdag al is gevuld. het magische momentje is er sws niet meer.
Top service. Zeer Vriendelijk aan de telefoon. Een aanrader om bij hun een ballon te bestellen
Tt Vasumweg 160
1033 SH Amsterdam