Vanuit Italië ballon besteld, volgende dag bezorgd! Geweldig
Jammergenoeg een platte ballon bij openen op de verjaardag. Echter erna is er snelle passende oplossing gekomen van Ballonnerie. Goede customer service.
Beste Christiaan, Wat vervelend om te horen, dat is natuurlijk niet de bedoeling! Het klinkt alsof de ballon gedurende het transport beschadigd is en hierdoor is leeggelopen. Onze excuses hiervoor. Het is gelukkig een niet veel voorkomend probleem, maar helaas nooit helemaal te voorkomen met zo'n kwetsbaar product. Ik probeerde u zojuist te bellen, maar kreeg u helaas niet te pakken. We hebben namelijk een voicemail bericht ontvangen van een familielid en haar zojuist gesproken en het volledige bedrag retour gestort. Hopelijk vind u dit ook een passende oplossing. Met vriendelijke groet, Jill De Ballonnerie
Originele beoordeling
Jammergenoeg een platte ballon bij openen op de verjaardag. Slechte kwaliteit...
In tegenstelling tot de ballonnen van de vorige bestelling lijken deze ballonnen kwetsbaarder. Bij aankomst al een ballon kapot en de volgende dag nog een. Kwaliteit lijkt minder
Beste Sylvia, Wat vervelend om te horen, dat is natuurlijk niet de bedoeling! Ik zie dat de bestelling nu latexballonnen treft. Dit zijn inderdaad wel hele andere soort ballonnen dan folieballonnen en hierdoor ook wat kwetsbaarder en met een minder lange zweeftijd. Uiteraard is het natuurlijk niet de bedoeling dat u gelijk 2 lekke ballonnen heeft. Ik zal daarom ook zorgen dat u het bedrag van deze ballonnen retour gestort krijgt. Hopelijk vind u dit ook een passende oplossing. Met vriendelijke groet, Jill De Ballonnerie
De bestelling was niet door DHL bezorgd. Een medewerkster nam contact met mij op en loste het vlug op. Was heel vriendelijk en behulpzaam.
Beste Constance, Wat vervelend om te horen, dat is natuurlijk niet de bedoeling! Ik heb gelijk naar uw bestelling gekeken en zie dat wij deze op tijd hebben aangeboden bij DHL. Hier blijft uw bestelling helaas hangen om een voor ons onbekende reden. Onze excuses hiervoor. Helaas zijn wij hierin ook afhankelijk van DHL. Zoals besproken zullen wij het pakket vandaag opnieuw vesturen, zodat deze als de post goed zijn werk doet morgen geleverd wordt. Met vriendelijke groet, Jill De Ballonnerie
Originele beoordeling
De bestelling is niet aangekomen en de webwinkel is op het weekend niet te bereiken. Heel teleurstellend.
Makkelijke website, supersnel geleverd! Mooie ballonnen!
Mijn vriendin heeft de ballon ontvangen. In de juiste tijdzone die was aangegeven.
Super makkelijk bestellen en netjes afgeleverd .
Na een foute levering binnen twee dagen het goede ontvangen
Wat een goede zaak Mooie ballon op tijd ontvangen en prachtig ingepakt. Ik raad het een ieder aan dit bij Ballonnerie te bestellen. In een woord geweldig Dank u wel voor de goede service
Ik bestel graag bij de Ballonnerie, overzichterlijk, gemakkelijk en snel
Iemand heel bij gemaakt met een prachtige ballon.
Bij het openen van de doos was de ballon niet volledig gevuld... slap en kwam niet goed omhoog
Beste Lionne, Wat vervelend om te horen, dat is natuurlijk niet de bedoeling! Kan het kloppen dat u nog geen contact heeft opgenomen met de klantenservice? We kijken graag met u mee. Ik ben bang dat de ballon gedurende het transport beschadigd is en hierdoor langzaam leegloopt. Onze excuses hiervoor. Het is gelukkig een niet veel voorkomend probleem, maar helaas nooit helemaal te voorkomen met zo'n kwetsbaar product. Zou u een foto van de lekke ballon willen mailen naar [email protected]? Dan kan ik met u meekijken en denken naar een zo passend mogelijke oplossing. Alvast bedankt! Met vriendelijke groet, Jill De Ballonnerie Toevoeging: Beste Lionne, Helaas heb ik niets van jullie vernomen naar aanleiding van mijn reactie. Ook heb ik tweemaal geprobeerd te bellen naar het opgegeven nummer, maar helaas krijg ik jullie niet te pakken. Ik zou het graag met jullie zo goed mogelijk willen oplossen. Zou u alsnog contact met ons willen opnemen? Dankjewel! Met vriendelijke groet, Jill De Ballonnerie
Snel geleverd en mooie kwaliteit ballon!
Precies wat ik wilde en optijd bezorgd
Als iets stuurt voor een jarig kind en het komt niet aan dan is dat zeeeeeer slecht
Beste Yvonne, Wat vervelend om te horen, dat is natuurlijk niet de bedoeling! Ik heb gelijk naar uw bestelling gekeken, maar zie dat DHL aangeeft dat zij op de gewenste afleverdatum (23 juni) voor de deur hebben gestaan (rond 16:26 uur), maar dat er op dat moment niemand thuis was of niet in de gelegenheid was om openen te doen, kan dit kloppen? Het pakket is om deze reden geleverd bij een DHL servicepunt. Het adres zal ik i.v.m. privacy hier niet delen, maar kunt u terugvinden in de track en tracé. Mochten hier nog vragen over zijn, hoor ik het natuurlijk graag. Met vriendelijke groet, Jill De Ballonnerie Toevoeging: Beste Yvonne, Helaas heb ik niets van u vernomen naar aanleiding van mijn reactie. Wel zie ik dat het pakket inmiddels is opgehaald bij het servicepunt. Ik ben benieuwd of het inderdaad om een vergissing ging. Ik heb u tweemaal geprobeerd te bellen naar het opgegeven telefoonnummer, maar krijg u helaas ook niet te pakken. Ik hoop alsnog van u te horen. Met vriendelijke groet, Jill De Ballonnerie
Ballon was al ver leeg bij moment van leveren, kreeg de optie om de ballon opnieuw te ontvangen of mijn geld terug te krijgen! Super en snel opgelost!
Beste Tessa, Wat vervelend om te horen, dat is natuurlijk niet de bedoeling! Kan het kloppen dat u nog geen contact heeft opgenomen met de klantenservice? We kijken graag met u mee. Ik ben bang dat de ballon gedurende het transport beschadigd is en hierdoor langzaam leegloopt. Onze excuses hiervoor. Het is gelukkig een niet veel voorkomend probleem, maar helaas nooit helemaal te voorkomen met zo'n kwetsbaar product. Zou u een foto van de lekke ballon willen mailen naar [email protected]? Dan kan ik met u meekijken en denken naar een zo passend mogelijke oplossing. Alvast bedankt! Met vriendelijke groet, Jill De Ballonnerie
Originele beoordeling
Ballon was al ver leeg bij moment van leveren
Snelle levering en goed verpakt
Altijd prima al werd de ballon deze keer dag later bezorgd dan beloofd.
Beste, Wat vervelend om te horen! Ik heb gelijk naar uw bestelling gekeken, maar zie dat DHL aangeeft het pakket gewoon op 20 juni te hebben geleverd. Dit komt ook overeen met de gekozen afleverdatum, kan dit kloppen? Of gaat het om een ander bestelnummer? Ik hoor het graag, zodat ik met jullie kan meekijken en denken. Alvast bedankt! Met vriendelijke groet, Jill De Ballonnerie
Netjes op tijd geleverd , goede communicatie en mooie ballonnen.
Snelle levering, goed verpakt.
Beste Eugenie, Wat vervelend om te horen, dat is natuurlijk niet de bedoeling! Het klinkt alsof de ballon gedurende het transport is beschadigd en hierdoor leegloopt. Onze excuses hiervoor. Het is gelukkig een niet veel voorkomend probleem, maar helaas nooit helemaal te voorkomen met zo'n kwetsbaar product. Zojuist heb ik ook uw mail beantwoord. Ik zie uw reactie graag tegemoet, alvast bedankt! Met vriendelijke groet, Jill De Ballonnerie
Originele beoordeling
Ik heb 2 cijfer ballonnen besteld waarvan 1 leeg/lek uit de doos kwam.
Helaas heeft DHL onze ballon niet op de afgesproken avond geleverd, maar om een onduidelijke reden teruggestuurd naar De Ballonnerie. De klantenservice heeft een mail van mij hierover vlot beantwoord en direct aangeboden het geld terug te storten. De kwaliteit van het product (ballon gevuld met helium) kan ik dus niet beoordelen.
We zijn twee maanden verder en de ballon zweeft nog steeds :-)
Ik heb voor 2 verschillende adressen ballonnen besteld. 1 ballon kwam leeg aan. De ander kwam goed aan. Met betrekking tot de lege ballon: - direct via tel te bereiken - aardig aan de telefoon - probleem goed opgelost! Volgende keer zou ik weer bij de balkondeur bestellen. Er kan tijdens transport altijd iets mis gaan zolang het maar goed wordt opgelost!
Tt Vasumweg 160
1033 SH Amsterdam