GEWELDIG !!!

Snelle levering en prima verpakt !!! Ballon ook mooie kwaliteit.

Hele snelle service, ballon niet zo vol.

Het was geweldig dat ik een ballon bestelde die de volgende avond al bezorgd werd. We vinden het jammer dat de ballon al vanaf het begin niet strak staat van de lucht/helium en nu ook al snel slapjes is. Dat zijn we niet gewend. Ik denk ook dat het niet altijd zo zal zijn.

Laat bezorgd

Helaas werd het pas om vijf uur bezorgd,dan is de verjaardag bijna voorbij.Rond koffie tijd zou mooier zijn.Ook voor de reclame. Dan ziet de visite et oo

uitstekend

mooie ballon goed verpakt en op afgesproken tijd geleverd

Ruime keuze en perfecte levering

Voor de verjaardag van twee kleinkinderen helium ballonnen besteld die perfect op tijd werden bezorgd. Mooie kwaliteit, ruime keuze en goed meegedacht over het verzwaren van de ballonnen, zeker niet onbelangrijk voor jonge kinderen. Voor mij is de ballonnerie een echte aanrader om eens anders dan anders te verrassen. Een ballon doet zoveel meer!

Goeie communicatie

Alleen jammer twee ballonnen waren leeg gelopen in de doos

Goed met verstuuren van ballon

Leuke ballonen en supper snel gelevert

ballon niet ontvangen

ballon niet ontvangen op de verjaardag van mijn kleinzoon. zeer teleurgesteld

Leuke ballonnen en goed bereikbaar

De Ballonnerie is telefonisch goed bereikbaar, ik kreeg per mail goede info over de eventuele te vroege levertijd van DHL en de ballon is erg mooi.

Bestelling online ging goed, ophalen locatie ook prima. Alleen ik vroeg bij het afhalen of er een opblaaspijpje in de verpakking zat. Dat werd bevestigd met ja. Ik heb er een extra bijgevraagd. Gelukkig want in de verpakking zat geen blaaspijp.

Geweldig!

Keurig!! Mooi op tijd bezorgd. In een vrolijke doos. De site is duidelijk. Ik kom zeker terug voor een volgende bestelling.

Weer een fantastische bestelling gedaan . En top afgeleverd

Geweldige service

Ze hadden 10ballonnen minder dan ik had besteld maar dit werd zonder problemen opgelost en verschil werd teruggestort

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Prefect cadeau

Een leuke helium ballon besteld als verrassing voor een 2 jarige dame, omdat wij op vakantie waren tijdens haar feestje. Mooie service, op tijd geleverd en super blije gezichten!

Feestelijk

Gebruiksvriendelijke website, veel keus en snelle levering.

Veel te laat geleverd

De ballon was een verrassing voor een kinderfeestje, eerst zou de ballon op de gekozen dag bezorgd worden (helaas wel in de avond), niet bezorgd. Volgende dag pas in de avond bezorgd en toen lag het kindje natuurlijk al op bed. Snap dat er geen garantie gegeven kan worden voor levering maar blijft dan toch wel erg zuur! Hele verrassingselement eraf. Durf en ga hier niet weer te bestellen.

Geweldige ballon, snelle service

Vanuit Italië ballon besteld, volgende dag bezorgd! Geweldig

Platte ballon bij openen op verjaardag echter snel erna opgelost

Jammergenoeg een platte ballon bij openen op de verjaardag. Echter erna is er snelle passende oplossing gekomen van Ballonnerie. Goede customer service.

Mooie ballonnen maar toch snel kapot

In tegenstelling tot de ballonnen van de vorige bestelling lijken deze ballonnen kwetsbaarder. Bij aankomst al een ballon kapot en de volgende dag nog een. Kwaliteit lijkt minder

Correcte en vriendelijke afhandeling

De bestelling was niet door DHL bezorgd. Een medewerkster nam contact met mij op en loste het vlug op. Was heel vriendelijk en behulpzaam.

Supersnel geleverd

Makkelijke website, supersnel geleverd! Mooie ballonnen!

Mijn vriendin heeft de ballon ontvangen. In de juiste tijdzone die was aangegeven.

Super makkelijk bestellen en netjes afgeleverd .

Na een foute levering binnen twee dagen het goede ontvangen

Geweldig bedrijf

Wat een goede zaak Mooie ballon op tijd ontvangen en prachtig ingepakt. Ik raad het een ieder aan dit bij Ballonnerie te bestellen. In een woord geweldig Dank u wel voor de goede service

Tt Vasumweg 160

1033 SH Amsterdam