Pakje na 3 dagen nog steeds niet aangekomen!!!

Heb de zending dus nog niet gezien. Was een cadeau voor een vriend die geslaagd was. Weg verrassing. Misschien geen zaken meer doen met DHL!!

Snel

Heel snel afgeleverd

Ballonnerie prima

Het had zo leuk kunnen zij een ballon omdat je geslaagd ben, maar helaas nooit aangekomen omdat de DHL die dit vervoerd de ballon weer terug heeft gezonden naar. de Ballonerie. De Balonnerie heeft mij correct geholpen en erg behulpzaam op zoek naae een oplossing. Daarvoor dabk.

Ballon besteld en binnen 45 minuten bevestigingsmail dat deze was verstuurd. Volgende dag stipt op tijd geleverd. Prima dus.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Hele fijne service!

Helaas een half leeggelopen ballon ontvangen (waarschijnlijk iets misgegaan bij de bezorging) maar meteen de volgende dag een nieuwe ballon ontvangen! Super fijne service! Wordt zeer gewaardeerd!

Het is een mooie ballon precies zoals het is beschreven

Eindeloze verrassing

Hoe blij maak je twee geslaagde kinderen als oma en opa vanuit Frankrijk zo’n verrassing kunnen sturen. Ook kregen we nog twee filmpjes toen de doos werd geopend. Blije gezichten. Dank voor de accurate verzending

Echt fantastisch bedrijf

Zo leuk om een ballon cadeau te geven!!!!Mijn nichtje had opeens een huisdier en kon niet stoppen om de unicorn airwalker te knuffelen, Ik had de bestelling gedaan en verkeerd ingevuld namelijk er moest nog helium in. Werd meteen gebeld om dat recht te zetten,

Veel keuze ballonnen, levering top!

Kleindochter superblij met de prachtige eindexamenballon, met als toppunt een klein kampioensbeker als zwaartepunt heliumballin. Geweldig!! Bezorging goed te volgen en afgevoerd. Net als vorige ervaringen weer top! Bedankt!!

Ruime keuze snelle levering

Ruime keuze snelle en keurige levering. Gewoon top!

De ballon werd helaas leeggelopen bezorgd, maar 1 belletje was voldoende om een nieuwe ballon bezorgd te krijgen. Supergoede service en mooie ballon.

Niet optijd geleverd door DHL

Donderdag tussen 10.00 en half 2 zou de ballon geleverd worden. Super fijn want het was een verjaardagsballon en de jarig zou er tot 14.30 zijn. Helaas geen ballon. Bleek later dat een buurtbewoner vertelde dat ze met de doos aan de overkant aan de deur hadden gestaan. Onder het mom er deed niet open op het doorgegeven adres. Dit laatste is niet waar. Het is een buurthuis waar de gehele da mensen aanwezig zijn. Na half 4 is het pakketje opnieuw aangeboden bij het verkeerde huis. Deze persoon heeft het maandag afgeleverd op het juiste adres. Geen idee hoe de ballon er nu nog uitziet want de jarig kan hem morgen pas ophalen.

Mooie ballon, stevig opgeblazen. Had per ongeluk verkeerde datum gekozen. Aanpassen hiervan was geen probleem en wed meteen geregeld!

Uitstekende service

Service is geweldig! Zelfs wanneer ik er achter kwam dat de ballenerie wilde gaan laveren en ik de verkeerde datum had opgegeven hebben ze meteen gereageerd en de datum veranderd! Dank jullie wel!

Goedkoper dan bekendere gevestigde bedrijven

Geen klachten, prima!

Goed en product wordt mooi afgeleverd

Snelle levering en ballon wordt netjes afgeleverd.

Erg goed

Mooi keuze pakket, je wordt netjes op de hoogte gehouden over de bezorging. Alles netjes op tijd.

Snelle bezorging en via de mail ook nog eens de bevestiging dat het pakje onderweg is en daarna ook dat het bezorgd is.

Super leuke ballon

Hij is alleen niet helemaal 1.70 ;) haha

Slechte levering ivb DHL

Jullie kunnen er als bedrijf misschien niet veel aan doen dat dhl niet op de gewenste dag leverd maar vind dat wel jammer want had het voor mij 5juni aangemeld zou die eerst 3 juni komen toen weer aangepast naar 5juni en nu komt het als nog 6 juni aan… dus niet echt chill

gewoon goed !!!

Niets op aan te merken. Gewoon goed en mooi.

.in kleine vriendinnetje was er super blij mee na het verwijderen van haar amandelen

Gewoon goed, prima!

In al z'n eenvoud gewoon goed, snel geleverd. Producten voldoen aan verwachtingen en proces soepel en overzichtelijk.

Tt Vasumweg 160

1033 SH Amsterdam