Reactie van het bedrijf
Beste Sabrina,
Wat vervelend om te horen, dat is natuurlijk niet de bedoeling.
Kan het kloppen dat u nog geen contact heeft opgenomen met de klantenservice? We denken graag met u mee.
Ik heb gelijk naar uw bestelling gekeken en zie inderdaad dat DHL aangeeft dat er op dat moment niemand aanwezig was of in de gelegenheid was om het pakket aan te nemen. Uit uw verhaal begrijp ik dat er altijd iemand bij het buurthuis aanwezig is. Zijn deze ook altijd in de gelegenheid om een pakket in ontvangst te nemen? Verder zie ik wel dat het opgegeven adres niet helemaal juist was, waardoor ze deze hebben moeten aanpassen. Wellicht dat het probleem hierin heeft gezeten. Gelukkig is het pakket wel op de gewenste afleverdatum geleverd, alleen dan bij de buren. De bezorger was ervan op de hoogte dat dit niet het juiste huisnummer was, daar zij ook in de track en tracé hebben aangegeven dat het gaat om een levering bij de buren. Wij kunnen helaas niet ervoor zorgen dat DHL voor een bepaalde tijd levert. Zoals aangegeven kan dit de gehele dag zijn tussen 08:00 en 19:00 uur. Daar het op de gewenste afleverdatum is geleverd en binnen de werktijden van DHL kan ik daarin niet veel voor u beteken. Hopende op uw begrip hiervoor. De ballon zou nog mooi moeten zweven. Indien dit niet het geval is, kunt u altijd contact opnemen.
Met vriendelijke groet,
Jill