Bezorgd op afgesproken dag

Superservice

Had balonnenbesteld en slingers. Werd netjes gelijk gebeld balonnen waren op en ze gingen ze gelijk opnieuw drukken. Had ze de volgende dag netjes geleverd al in huis. Echt top!!

Uitstekende service

Update: na contact te hebben gehad hebben ze gelijk een nieuwe ballon opgestuurd. Kleindochter super blij. Dank je wel voor de uitstekende service. Ballon gekocht voor mijn kleindochter die 5 jaar is geworden. Ze heeft er 10 minuten van kunnen genieten want hij ging stuk.

leuke ballon en prima levering

leuke ballon en snelle prima levering. leuk om als kado te geven!

Precies wat ik nodig had

Top Service

Ontzettend plezierig antwoord te krijgen op vragen!

Vriendelijke medewerkster die met je meedenkt en raad geeft!

Snel en vriendelijk

Ik heb maar 1 iets besteld, maar het werd heel goed opgevolgd door de klantendienst en razensnel geleverd (België). Top!

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Nog niet bezorgd!!!!!

10 mei jl besteld, zou 11 mei met extra kosten..’s avonds bezorgd worden. Inmiddels 14 mei..nogniet bezorgd! Bij track en tracé gekeken…staat nu …wordt ma 15 mei ‘s morgens bezorgd. Vinden wij vreselijk. Was bedoeling als ‘hart onder de riem’, vroeg geboorte van een eerste kindje. Ligt in couveuse met vader en moeder in zkhs. Zijn hier echt niet blij mee. Nu hebben de jonge ouders nog niets ontvangen en hadden echt zo iets nodig. Dus, snap dat dit ergens niet jullie fout is, misschien met andere bezorger samenwerken?! Groet, Gerthy bosma Smilde

Erg tevreden over kwaliteit en levering

Wij zijn blij met de kwaliteit van de ballon en de snelle verzending. De website is gemakkelijk in gebruik. De prijs is wel aan de hoge kant!

Superleuk kado!

Leuke ballon, ons neefje blij verrast met zo’n pakket. Geleverd zoals beloofd, tussendoor goed op de hoogte gehouden.

GOED

Snel geregeld en oplossingsgericht

Snel geleverd en goede communicatie

Peima

Grote doos, groot plezier

Voor mijn kleine neefje die is geworden heb ik een heliumballon besteld in de vorm van een vliegtuig. Deze werd in een enorme doos bezorgd. Deze hebben we aangevuld met kleine ballonnen en ingepakt (met 3 rollen inpakpapier!!). Hij vond zo'n groot cadeau fantastisch en de doos helemaal, haha.

Makkelijk proces, goede commucatie en mooi product

Keurige communicatie, op tijd geleverd en prima product

Superrr

Keurig, is beslist niet de laatste keer

Snel en makkelijk

Snel geleverd en makkelijk te bestellen. Leuke ballonnen.

Goed en volgens de afspraken.

Top bedrijf!

Een bestelling gedaan met de verkeerde datum, mail gestuurd en werd gelijk opgelost. Super!!

Product goed, aflevering slecht.

Bijna € 7,00 betaald voor aflevering in de avond, maar wat doet DHL levert het (ongewenst) ‘s middags af.

Super cool!!

Zeer goed en snel geleverd!!

keurig op tijd met kaartje erbij ( dat is bij andere leveranciers wel anders )

superleuk en mooi op tijd

Prima bedrijf, zijn snel, leveren direct. Goede berichtgeving van order status en reageren direct als je een foutje maakt mbt een leverdatum.

Mooi en optijd geleverd

Goede ervaring en een goede prijs.

Diegene voor wie ik de ballonnen had besteld heeft de ballonnen ontvangen en ze waren helaas voor de helft stuk. Er bleven nog maar 3 ballonnen over. Er is wel meteen contact met mij opgenomen om na te gaan waar het mis is gegaan en vervolgens voor een passende oplossing gezocht. En dat werd zeer gewaardeerd.

Tt Vasumweg 160

1033 SH Amsterdam