Je kunt van dit bedrijf op aan

positief

leuke ballonnen, alleen jammer dat de ballon een dag te laat gebracht is.

Uitstekende klantenservice

Één van mijn ballonnen sas verkeerd gesorteerd bij de post, er werd direct abrupte ondernomen, echt klasse!!

Ballon wereldbol niet in orde maar prima service!

Ballon wereldbol gekocht. Op de foto lijkt deze echt rond en volgens de beschrijving is deze ballon ‘zo goed als rond’ maar dat was bij mij helaas niet het geval. Dat was een teleurstelling. Maar De Ballonnerie heeft het prima opgelost. Nadat ik een foto heb opgestuurd hebben ze geconstateerd dat de ballon waarschijnlijk beschadigd is geraakt tijdens het transport en daarom niet (meer) voldoende opgeblazen was. Omdat de verjaardag inmiddels voorbij was heb ik het aankoopbedrag terug ontvangen. Prettige en snelle communicatie en prima opgelost.

Super geregeld!

Bestellen ging makkelijk en het afleveren op tijd

De ballonnen waren al behoorlijk leeggelopen.

Ik had de bestelling op maandag bezorgen gezet. Ze werden zaterdag bezorgd, maar er was niemand. (Logisch, want niet verwacht.) Vandaag maandag opnieuw aangeboden, maar behoorlijk leeggelopen.

Op tijd geleverd en kwaliteit conform verwachting.

Hele leuke verrassing!

Hele leuke ballon en mooi dat er een kaartje bij wordt gedaan waar je een boodschap op kunt schrijven. Op tijd geleverd en je wordt steeds geïnformeerd over wat de status is. Kortom prima service!

Ballonnen boeket

Ballonnen boeket keurig op de afgesproken datum geleverd, en een goede kwaliteit

tevreden

correcte levering op gevraagde datum mooie ballon goede service

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Top. Erg goede service!

Snel en perfect geregeld

Allemaal keurig geregeld

Heeft aan al onze verwachtingen voldaan. Top

Geweldig en snelle levering

Betaalbaar en veel keus

Netjes bezorgd op de dag van de verjaardag

Super blij omdat die gene erg verrast was

Verrassend leuk!

Het was een prachtige ballon en veel groter dan in had verwacht! Leuk en heel erg verrassend om zo’n grote doos te ontvangen!

Ja was super goed

Goed geregeld

Leuke site met alles wat je nodig hebt voor ballonnen

Snelle levering, ballon gekregen in een blanco doos zoals gevraagd.

Uitstekend!

Mooie ballonnen, makkelijk te bestellen en leveren op tijd!

Leuke ballon, goed verpakt en op tijd geleverd

Leuke ballon, goed verpakt en op tijd geleverd

Geweldig.

Eerste keer besteld ,en ik ben er zeer tevreden over mooie Ballon en fijn op tijd bezorgd ,mijn Kleinzoon vind de ballon van Bing geweldig.

Snelle service,mooi product, niet duur

Heel er goede service!!

Tijdige levering, echter door fout van DHL iets te laat binnengekregen. Volledige bedrag van de bestelling en verzending is binnen twee dagen teruggestort. Complimenten voor de Balonnerie om op deze manier de fouten van DHL goed te maken!!!!

Prachtig en snel geleverd alleen jammer dat ik voor een avond levering betaal en dat helemaal niet gegarandeerd is bij dhl er was die avond dus geen bezorger. Ik heb er wel voor betaald terwijl jé bij dhl kosteloos kan wijzigen naar avond levering

Onnodige grote verpakking

Snelle levering. 2 kleine zakjes ballonnen in een onnodige grote doos die niet in de brievenbus kon. Ook waren nu de verzendkosten meer dan de bestellingswaarde. Voortaan graag in enveloppe en goedkopere verzendkosten.

Prima. Alles volgens verwachting.

Levering op tijd. Ballon ziet er goed uit. Kaartje prima. Kleur van bevestiging van ballon past er goed bij. Top.

Tt Vasumweg 160

1033 SH Amsterdam