Mooi op tijd ontvangen maar helaas één balon heeft de reis niet overleefd

Een leuke bos om te krijgen. Volgende keer, als jullie dat hebben, bestel ik in een anonieme door. Is de verassing nog leuker

Prima zoals geschreven staat ook bezorgd

Perfect op tijd

Ballonnen zagen er nog mooier uit dan op het plaatje. Mijn moeder was blij verrast. Ik had het donderdag besteld en was vrijdag bezorgd.

Overzichtelijke site, goede kwaliteit ballonnen, blijven lang vol. Enige minpuntje was dat de ballon pas eind vd middag werd bezorgd, voor een verjaardag is dat erg jammer, leuker en zeker met een verjaardag is dat de bezorging vroeger op de dag zal zijn. Zodat de visite ook allemaal de ballon kan zien. Ook een stukje reclame voor jullie. Bij een beterschaps ballon zou dit niet uitmaken.

Kind van 5 had tranen van geluk bij het openmaken!

De dochter van mijn vriendin verrast met een ballon voor haar 5e verjaardag. Ze was zo ongelofelijk verrast dat ze traantjes van vreugde kreeg. Daar doe je het voor toch? Geleverd op de gekozen dag.

Niet goed

De ballon zat krap ın de doos en hıj was lek

Goede service en je krijgt wat je besteld. Wordt op tijd geleverd

Origineel cadeau voor leuke prijs

Op de website is er volop keuze. De prijs/kwaliteit prima en de levering in de blauwe doos was op tijd en feestelijk.

Geen opmerkingen

Prachtige ballon en snelle bezorging

Snelle en goede levering van mooie producten.

Prima; besteld, betaald, geleverd

Besteld, betaald, geleverd

Top geregeld Em keurig op afgesproken tijd

Super duidelijker website. En optijd afgeleverd en voor de geadresseerde was t mooie verrassing. En betaalbaar in deze tijd . Dus goede service

mooie ballonnen, goede service

ik had al eerder ballonnen besteld en was daar zeer tevreden over. deze ballon werd echter niet op de gevraagde dag geleverd en daardoor werd het bedrag teruggestort. de volgende dag werd de ballon alsnog geleverd en bleek de "fout" niet bij de ballonnerie te liggen, maar bij DHL ik kan de service en het assortiment van de Ballonnerie zeer aanbevelen

De ballon is nog steeds niet bij de geadresseerde!

De ballon had op de dag dat mijn petekind 50 werd, geleverd moeten zijn. Vandaag moet ze hem ophalen bij een service punt. Wij zijn erg teleurgesteld. DHL die ik heb gebeld, zegt gewoon de chauffeur heeft het woensdag niet gehaald. Doel gemist, kado koste ons € 20

keurig volgens afspraak qua ballon, tekst, tijd geleverd.

prettig per mail geïnformeerd over vervolg na bestellen, voor een vervolg waardig.

Makkelijk, goede kwaliteit en snel

De site is overzichtelijk, groot en origineel assortiment. Prima levering.

Prima ballonnen, helaas waren er al 2 los

Prima ballonnen. Bij het openmaken kwamen er al 2 ballonnen zonder lintje eruit. De overige 5 zaten wel goed vast aan elkaar.

Schnelle Lieferung, schöne Produkte

Sehr gut! schnelle Lieferung, man kann aus viele Ballonnen wählen! Schön das man auch eine Rechnung auf Name des Betriebs machen kann und eine andere Bestelladresse brauchen.

Na 5 dagen nog steeds niet bezorgd

Na 5 dagen nog steeds niet bezorgd. Op dinsdag besteld en het is nu maandag en het is nog steeds niet bezorgd. De ballonnerie heeft hier heel snel en fijn op gereageerd! Ze kunnen dhl natuurlijk niet beïnvloeden maar hun eigen service hierin is super goed. Dankjullie hiervoor

Alles tip top.

Sehr freundliche und rasche Abwicklung. Ware wie beschrieben.

Veel te laat bezorgd!

***UPDATE*** Daar “de Ballonnerie” de ballon op tijd heeft afgeleverd bij dhl bleek dus dat de fout daar lag. Dit heel goed opgelost door de Ballonnerie door de bezorgkosten terug te betalen, ondanks dat de fout bij dhl lag. 28-02 ‘s Avonds om 22.30 uur: Ik heb heel bewust gezocht welk bedrijf de volgende dag nog zou kunnen bezorgen. De Ballonnerie gaf aan dat dit kon : “Same day bezorging” tussen 17.30 en 21.30 uur voor €6,95. Op de bevestiging staat ook vermeld: bezorging 01 maart. Deze keuze heb ik gemaakt. Wat schetst mijn verbazing als ik de volgende dag bericht krijg dat het pakket de volgende dag bezorgd gaat worden. Uiteindelijk is deze afgeleverd op 2 maart ‘s-avonds om 22.40 uur! Daarom zal ik nooit meer iets via de Ballonnerie bestellen.

De Ballonnerie heeft een duidelijke website en een perfecte levering.

Direct vindbaar wat je zoekt en de levering binnen 24 uur in huis.

Snelle levering en goede kwaliteit

Fijn bedrijf waar ik graag mijn ballonnen bestel. Snelle levering, goede kwaliteit.

Tt Vasumweg 160

1033 SH Amsterdam