Mooie ballon, alles goed zoals afgesproken,

Mooie ballon, alles goed ontvangen zoals afgesproken, en ontvanger was zeer verrast.

Veel te duur voor 1 ballon en niet dezelfde dag geleverd zoals wel beloofd wordt

Er wordt met lage prijs geadverteerd, maar bestelling blijkt veel duurder uit te komen. Voor 1 ballon rond de E20 betaald, niet normaal. Er wordt beloofd voor 16:00 besteld is zelfde dag levering. Klopt niet, mijn bestelling werd pas vlg dag geleverd.

Prima service en leuke ballon

Ik had een vraag over het product dat geleverd was en werd zo snel en vriendelijk terug gebeld en geholpen. De ballon is hartstikke leuk en werd snel geleverd.

fantastisch cadeau

Fijne ervaring, bestelling werd de volgende dag al verstuurd en de ontvanger was erg blij met de ballon. Enige onhandige was dat ik met inloggen in mn account opnieuw moest beginnen, maar gelukkig was dat snel gedaan!

Top geregeld!

Fijne site, levering zoals gevraagd en je kunt achteraf betalen.

Erg goed

Snel bezorgd en de ballon blijft lang goed!

top

Goedeen snelle afwikkeling.

Ballon niet geleverd

Mlballon besteld op dinsdag avond voor mijn zieke kleindochter. Spoed levering voor de volgende avond (woensdag) Elke dag van dhl een bericht met een nieuwe bezorgtijd. Vandaag vrijdag wordt de ballon bezorgd. Ben benieuwd. Ondertussen via een ander bedrijf een ballon besteld en deze is er wel al.

Snel geleverd en klein probleempje perfect opgelost

2 helium gevulde ballonnen besteld die de volgende dag al werden bezorgd. 1 van de ballonnen was (waarschijnlijk tijdens transport) gedeeltelijk leeg gelopen. Na 1 mailtje hierover na 1 dag antwoord en perfect opgelost. Wij kunnen de Ballonnerie van harte aanraden. Snelle levering en perfecte service.

Door een bezorgfout van de pakketdienst is de ballon verkeerd terecht gekomen. Door de ballonnerie heel netjes opgelost. Top.

Beetje laat met leveren verder prima

Leuke ballon

Snel en accuraat

idee is leuk, levering is goed, maar kosten hoog

Leuk om iemand een ballon te laten bezorgen. Het verrassingseffect is groot en het heeft een vrolijk effect. Ik vind wel dat de totale kosten hoog zijn en dat vind ik jammer.

Matig

Ik heb extra betaald voor een avondbezorging op maandag. In plaats daarvan werd de bestelling zaterdagmiddag al geleverd terwijl ik niet thuis was. Erg irritant

Prima, veel keuze

Veel keuze snelle verzending

Heel netjes geholpen Werd gebeld over t adres (voor een zorg centra hoe ze het precies op de doos moesten vermelden zodat t goed bezorgd zou worden) Alles keurig geregeld Door sorteerfout bij DHL 1 dag telaat bezorgd daar kan de ballonnerie niks aan doen maar kreeg de bezorgkosten terug gestort Echt een geweldige service De ballon was super mooi voor een leuke prijs

Heel goede service

Het was niet mogelijk om op postcode van resort te bestellen. Zeer behulpzame klantenservice ( Nick) heeft het toch kunnen regelen.

Prima bedrijf

Ontvanger kunnen verrassen met een ballon ..bewust voor bezorgdoos gekozen waar aan buitenkant niet jullie naam op staat...zo was de verrassing er pas na openmaken.. Wellicht de tip om die "anonieme "doos een vrolijkere uitstraling te geven , zodat het een nog gezelliger en vrolijker effect geeft al bij ontvangst van de verrassing

Top tot hier toe

Fijne communicatie, snelle levering! Nu afw hoe lang ballon zal blijven

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Snel geregeld en bezorgd!

Enige minpuntje: weinig lettertypes voor het kaartje. Verder prima en snel geregeld!

Redelijk

Bestellen ging gemakkelijk echt top. Ballon is op tijd bezorgd ook top. Kwaliteit Ballon was goed. Kaartje zag er goed uit. Loodje was erg mooi en blijvend. Commentaar wat ik heb is hoe de doos is afgeleverd. Doos vol deuken en plakband was los geraakt. Dacht dat de Ballon weg was of kapot, was niet het geval. Prijs voor Ballon en kaart en de levering is prijzig maar waard alleen steviger en netter afleveren aub. Leek een verfrommeld kado.

Toppie

Ballon besteld, goede prijs, kwam op tijd aan bij het gekozen adres

Supergave ballon

Mooie ballon en bezorgd in een Grote verassingsdoos

Tt Vasumweg 160

1033 SH Amsterdam