Prima ballon alleen niet helemaal gevuld.
Hi Dennis, Bedankt voor je review! Wat vervelend om te lezen dat de ballon niet op de juiste manier is aangekomen. We willen je vragen om contact met ons op te nemen zodat we je kunnen voorzien van een passende oplossing. Je mag ons hiervoor bellen op 020-4940442 of mailen naar [email protected] Graag zien we een reactie van je tegemoet! Chelischa De Ballonnerie
Erg netjes op tijd bezorgd en super mooie ballonen
Correct en snel verzonden, en een goed geïnformeerde webshop.
Ik ben erg blij met mijn fotoballon. De foto is heel duidelijk en het is goed geplaatst. Ik zal weer bij je bestellen!
1. Waarom moest ik aangeven wanneer ik het pakket zou willen ontvangen? Besteld op vrijdag, gevraagde levering dinsdag. Zaterdag was de bezorging, maar dan zouden we niet thuis zijn. Dus ... 2. het pakket bleek nogal gehavend. Oorzaak: een veel te grote doos.
Beste Roelof, Wat vervelend om te horen dat u matig tevreden bent! Daar u nog geen contact had opgenomen met onze klantenservice heb ik zojuist telefonisch contact met u opgenomen daar ik de gekozen datum niet terug zie komen in uw bevestiging, ik zal dit nakijken in onze backoffice. Wel is het altijd mogelijk om de bezorgdatum in de track en tracé nog aan te passen naar dinsdag of indien u niet thuis bent het pakket opnieuw aan te laten bieden. Verder vinden wij het vervelend om te horen dat uw doos gehavend was. Dit kan helaas soms voorkomen bij de post. Onze excuses hiervoor. Ik begrijp dat de inhoud er verder nog goed uitzag. Verder hebben wij 6 soorten maten dozen. Wanneer uw bestelling niet in een bepaalde maat past zullen we dus voor een grotere maat moeten kiezen en kan het zijn dat deze net wat aan de grotere kant is voor uw bestelling. Mochten er nog vragen zijn, dan hoor ik deze natuurlijk graag. Met vriendelijke groet, Jill De Ballonnerie
Groot aanbod aan mogelijkheden! Alles gelukt zoals beschreven, en dat met Valentijnsdag! Bestel vooral hier je ballonnen!
Baloonen waren mooi en tijdig geleverd. Enkel betaal je extra voor een witte doos om het als een verrassing voor de ontvanger af te geven, maar op het verzendadres staat "De Ballonnerie" waardoor de ontvanger al zijn kado weet nog voor hij het geopend heeft. Een beetje jammer omdat het effect dan weg is.
Beste Evi, Bedankt voor uw review en wat fijn om te horen dat de ballonnen in de smaak vielen. Wat betreft het verzendadres, helaas mogen wij dit niet aanpassen, daar het label vanuit DHL altijd een verzendadres dient te hebben. Wij staan bij hun als klant bekend als De Ballonnerie. Met vriendelijke groet, Jill De Ballonnerie
Ik plaatste mijn bestelling & helaas bleek de laatste ballon toch niet beschikbaar voor levering. Werd proactief gebeld en een betere oplossing aangeboden. Dochtertje super blij met de Hello Kitty verassing die uit de doos kwam. Super leuk gedaan!
Op tijd besteld maar niks binnen nog de verjaardag was vandaag 100 jaar heb dus geen ballon kunnen geven
Beste H, Bedankt voor je review! Naar aanleiding hiervan neem ik graag contact met je op. Ik heb gelijk naar uw bestelling gekeken en zie dat wij deze op tijd hebben aangeboden bij DHL. Ik zie dat deze door een sorteerfout vertraging heeft opgelopen. Uiteraard onze excuses hiervoor. We begrijpen dat dit heel erg vervelend is. Helaas zijn we hierin afhankelijk van DHL. Zojuist heb ik je hopelijk een passende oplossing opgestuurd. Het kan voorkomen dat deze in de SPAM inbox terecht komt. Met vriendelijke groet, Chelischa De Ballonnerie
In het verleden is er een probleem ontstaan met een te late levering, kwam door de vervoerder, door de Ballonerie werd dit heel goed opgelost, top!
Nog steeds niet aangekomen
Hi Marjan, Bedankt voor je review! Ik heb gelijk naar uw bestelling gekeken en zie dat wij deze op tijd hebben aangeboden bij DHL. Helaas geven zij aan dat ze adresgegevens gecorrigeerd hebben en dat het probleem lag in de postcode.. De pakketten worden gesorteerd aan de hand van de postcode, waardoor deze vertraging oploopt indien deze onjuist is. Ik heb u zojuist een e-mail gestuurd met daarin hopelijk een passende oplossing. Het kan voorkomen dat deze in de SPAM inbox terecht komt. Met vriendelijke groet, Chelischa De Ballonnerie
Ik heb gebeld met vragen, netjes te woord gestaan. Keurige levering.
Goed assortiment, fijne afhandeling
Grote (91 cm.) helium ballon besteld. Werd snel nagebeld door medewerker met vraagje over kaart tekst. Keurig! Volgende dag in huis, sterke doos, mooi rood lint en ingepakt gewichtje. Mooie presentatie. Aanrader.
Op valentijnsdag na 17 uur bezorgd vond ik niet passend, dan is de dag zowat voorbij.
Beste Anja, Bedankt voor uw review! Helaas hebben wij verder geen invloed op de bezorgtijden vanuit DHL, wel staat er duidelijk aangegeven op onze website bij de optie van de standaard levering dat deze plaatsvindt tussen 08:00 en 19:00 uur. Wanneer uw pakket wordt geleverd in dit tijdvak is afhankelijk van de route van DHL, welke wordt gemaakt aan de hand van de postcodes. Met vriendelijke groet, Jill De Ballonnerie
Er is veel keuze, en de ballonnen worden elke keer weer gewaardeerd door de ontvangers. fijn dat je zelf een datum kan inplannen voor het bezorgen
Grappig idee, kies volgende keer voor anonieme doos
Het was heel gemakkelijk om via de website een ballon te kiezen, het kaartje toe te voegen en de afleverdatum te kiezen. En alles volgens afspraak bezorgd
Netjes bedrijf , Alleen jammer dat als je het optijd besteld, DHL 16 februari komt inplaats van 14 februari
Voor Valentijnsdag ver van tevoren een ballon met kaartje besteld. Dan is het toch maar afwachten,maar het was precies op tijd verzonden en het zag er prachtig uit. Goed en netjes verzorgd,echt een aanrader!
Er was een fout gemaakt bij dhl maar de ballonnerie heeft het uitstekend opgelost,
Beste Marion, Wat vervelend om te horen, dat is natuurlijk niet de bedoeling! Kan het kloppen dat u nog geen contact heeft opgenomen met de klantenservice? We denken graag met u mee. Ik heb daarom zojuist gelijk naar uw bestelling gekeken en zie dat wij deze op tijd hebben aangeboden bij DHL. Hier heeft uw pakket helaas vertraging opgelopen door een onbekende reden. Onze excuses hiervoor, ik begrijp dat dit erg vervelend is. Helaas zijn wij hierin ook afhankelijk van DHL. Wel zal ik een onderzoek starten naar de oorzaak en hier ook een klacht over indienen. Zojuist heb ik u ook een mail gestuurd met een hopelijk zo'n passend mogelijk oplossing. Soms beland deze in de SPAM-inbox. Met vriendelijke groet, Jill De Ballonnerie
Originele beoordeling
Op de site staat “voor 16 uur besteld, volgende dag in huis! Het zal niet de oorzaak zijn van de ballonnerie , maar door dhl
Goede adequate vlotte uitvoering van de bestelling!
Ik had een ballonnen tros besteld als cadeau voor een kind. Dit is echt zo leuk om te geven want het kind was echt zo blij!! Een prachtige grote doos met super mooie ballonnen en een prachtig kaartje erbij.
Brede keuze
Tt Vasumweg 160