Nooit meer

Niet op 14 feb geleverd heel slecht was voor valetijn had ingevuld 14 feb

Een topbedrijf!!!!

De medewerkers zijn bijzonder vriendelijk en zeer behulpzaam. Vinden niets te veel om uit te zoeken en denken mee. En niet te vergeten….. fantastische oplossingen bieden voor ontstane problemen. Keep up the excellent job!

Super goede service!!!!

Erg mooi product en als er iets niet klopt wordt het correct opgelost, echt een aanrader

Mooie ballon, verzending ging mis, goed opgelost

Veel keuze, mooie ballonnen. Als je wil dat de ballon de volgende dag geleverd wordt, betaal je iets meer verzendkosten. Helaas werd de ballon als nog een dag later bezorgd. Jammer! Dit zal ook wel aan DHL hebben gelegen misschien, maar vind ik echt niet netjes als je extra betaald. Gelukkig heeft Ballonnerie dit zelf heel netjes opgelost.

Foto op een hart vorm ballon laten printen: resultaat was erg leuk, maar ik had de indruk dat de positie van de foto niet helemaal ok was.

makkelijke site om te bestellen en snelle levering

Je krijgt wat je verwacht.

Dit bedrijf weet wat je wenst als klant,dankjewel.

Ballon half opgeblazen, maar heel goed opgelost!

De ballon was maar half opgeblazen, maar er is meteen contact opgenomen om dit te regelen. Super service!!

Op tijd geleverd en ruime keus

Mijn oma kreeg een prachtige verrassing toen ze voor haar 100ste verjaardag de ballonnen uitpakte!

Veel keus en snelle levering

Zo kan het dus ook!

Ballon besteld voor kleindochter maar de doos raakte vermist bij de pakketbezorger. Ballonnerie gebeld en daar uitermate vriendelijk te woord gestaan; men besloot de ballon direct opnieuw te verzenden; welke de volgende dag inderdaad kwam. Zeer klantvriendelijk geholpen - dikke pluim eerlijk verdiend Ballonnerie!

Mooi op tijd. Keurig verzorgd.

De ballon, laten bezorgen bij een jarige, ze was er heel erg blij mee.

De ballon bleek een gaatje te hebben, maar dit werkt perfect opgelost

Gisteren de ballon willen opblazen voor het kinderfeestje van vandaag van m’n dochter. Kan dus niets anders erop verzinnen nu, want er zit een gaatje in en de ballon liep direct leeg tijdens het opblazen. Waarom dan toch 4,5 sterren? Omdat de Ballonnerie uit zichzelf met een zeer passend voorstel is gekomen en mijn volle tevredenheid heeft herwonnen.

Zoveel aandacht voor de klant had ik niet verwacht. er was een klein probleempje met een gesprongen ballon. schadevergoeding gekregen. zeer tevreden over de dienstverlening!

Ballon op tijd bezorgd !

Wordt altijd keurig op tijd afgeleverd en dat laten ze je ook weten.

Na een verkeerde bestelling mijnerzijds, werd ik gebeld of deze de bedoeling was. Prima service!

Goed ,snel en mooi afgeleverd

Niet duur en bezorgen op tijd.

Ik bestelde de ballon (op de valreep) een dag van te voren en de ballon werd keurig netjes de volgende dag bezorgt. Ze hebben een leuk assortiment en berekenen geen extra kosten voor een (standaard)kaartje.

Werd gelijk gebeld na dat ik mn bestelling had geplaatst of het wel klopte. Heel netjes!

teleurstellend, maar prima opgelost

Ballon kwam leeg in de doos binnen Maar ik heb keurig mijn geld retour gekregen

Goede service, netjes geleverd, goede producten. Ballonnen zweven nog

Top geregeld

Probleemloos

Te vroeg

Heliumballon is 2 dagen te vroeg geleverd waardoor kans op inzakken vergroot is.

Tt Vasumweg 160

1033 SH Amsterdam