Snel geleverd, duidelijke site

In het verleden is er een probleem ontstaan met een te late levering, kwam door de vervoerder, door de Ballonerie werd dit heel goed opgelost, top!

Slecht

Nog steeds niet aangekomen

Ik heb gebeld met vragen, netjes te woord gestaan. Keurige levering.

Topservice

Goed assortiment, fijne afhandeling

Snel en goed

Grote (91 cm.) helium ballon besteld. Werd snel nagebeld door medewerker met vraagje over kaart tekst. Keurig! Volgende dag in huis, sterke doos, mooi rood lint en ingepakt gewichtje. Mooie presentatie. Aanrader.

Te late bezorging

Op valentijnsdag na 17 uur bezorgd vond ik niet passend, dan is de dag zowat voorbij.

top

Er is veel keuze, en de ballonnen worden elke keer weer gewaardeerd door de ontvangers. fijn dat je zelf een datum kan inplannen voor het bezorgen

Grappig idee, kies volgende keer voor anonieme doos

Keurig op tijd geleverd.

Heel gemakkelijk bestellen van ballon met kaartje

Het was heel gemakkelijk om via de website een ballon te kiezen, het kaartje toe te voegen en de afleverdatum te kiezen. En alles volgens afspraak bezorgd

Netjes bedrijf , Alleen jammer dat als je het optijd besteld, DHL 16 februari komt inplaats van 14 februari

Mooi product en op tijd verstuurd

Voor Valentijnsdag ver van tevoren een ballon met kaartje besteld. Dan is het toch maar afwachten,maar het was precies op tijd verzonden en het zag er prachtig uit. Goed en netjes verzorgd,echt een aanrader!

Hele mooie ballon.

Er was een fout gemaakt bij dhl maar de ballonnerie heeft het uitstekend opgelost,

Goede adequate en vlotte uitvoering van de bestelling!

Goede adequate vlotte uitvoering van de bestelling!

Super mooie ballonnen en prachtig bezorgd!

Ik had een ballonnen tros besteld als cadeau voor een kind. Dit is echt zo leuk om te geven want het kind was echt zo blij!! Een prachtige grote doos met super mooie ballonnen en een prachtig kaartje erbij.

Top bezorging

Brede keuze

Nooit meer

Niet op 14 feb geleverd heel slecht was voor valetijn had ingevuld 14 feb

Een topbedrijf!!!!

De medewerkers zijn bijzonder vriendelijk en zeer behulpzaam. Vinden niets te veel om uit te zoeken en denken mee. En niet te vergeten….. fantastische oplossingen bieden voor ontstane problemen. Keep up the excellent job!

Super goede service!!!!

Erg mooi product en als er iets niet klopt wordt het correct opgelost, echt een aanrader

Mooie ballon, verzending ging mis, goed opgelost

Veel keuze, mooie ballonnen. Als je wil dat de ballon de volgende dag geleverd wordt, betaal je iets meer verzendkosten. Helaas werd de ballon als nog een dag later bezorgd. Jammer! Dit zal ook wel aan DHL hebben gelegen misschien, maar vind ik echt niet netjes als je extra betaald. Gelukkig heeft Ballonnerie dit zelf heel netjes opgelost.

Foto op een hart vorm ballon laten printen: resultaat was erg leuk, maar ik had de indruk dat de positie van de foto niet helemaal ok was.

makkelijke site om te bestellen en snelle levering

Je krijgt wat je verwacht.

Dit bedrijf weet wat je wenst als klant,dankjewel.

Ballon half opgeblazen, maar heel goed opgelost!

De ballon was maar half opgeblazen, maar er is meteen contact opgenomen om dit te regelen. Super service!!

Op tijd geleverd en ruime keus

Mijn oma kreeg een prachtige verrassing toen ze voor haar 100ste verjaardag de ballonnen uitpakte!

Tt Vasumweg 160

1033 SH Amsterdam