Altijd op tijd en netjes ingepakt!

Een prachtige geboorte ballon besteld voor onze vrienden die nog in het ziekenhuis verblijven. Bij het bestellen prettig telefonisch contact gehad over hoe dit zit qua aflevering, top geholpen. Middags besteld, en volgende ochtend afgeleverd in het ziekenhuis, helemaal top! Ze zijn er ontzettend blij mee. Ballon zoals op de website staat, erg originele ballon. Al met al erg content, en we gaan zeker vaker bij jullie bestellen!

Wat je vraagt… gebeurd! Top!

Prachtig

Mooi Op tijd en een prachtig gezicht

Goed verzorgd

Prima Ballon

We zijn nu bijna 11 dagen verder en de ballon is een beetje zachter maar vliegt nog steeds.

Slecht

Ik heb zondag om 11:30 een spoedbestelling geplaatst waarvoor extra betaald is om de bestelling in de avond tussen 18:00 en 22:00 bezorgd te hebben. Nadat ik maandag gebeld heb kreeg ik iemand aan de telefoon die me verzekerde dat de bestelling maandag avond afgeleverd zou worden. Uiteindelijk is het pakket dinsdag avond pas rond 20:30 geleverd. Extra betalen voor snelle levering is dus onzin omdat dit niet wordt waargemaakt..

goed product en op tijd

goed product en op tijd

keurig!

ik wilde 2 ballonnen kopen. Dat heb ik ook gedaan! moest 2x verzendkosten betalen, maar ik kreeg keurig een e-mail waarin stond dat alles in 1 doosje paste en ik daarom 5,95 terug kreeg! goede service!! bedankt!!

Ik had verkeerde datum ingevuld gebeld en werd geregelt super

Veel keus, makkelijke website, goede klantenservice!

Was fijn dat de klantenservice mij op de hoogte bracht van de , waarschijnlijk, te vroege bezorging van dhl ,zodat ik dit in de gaten kon houden en aanpassen . Verder grote collectie en eenvoudig te bestellen .

prachtig

wederom mooi product! zelf kaartje in kleur ballonnen!

Goede klantenservice!

Bestellen ging super easy, verzenden ging volgens afspraak maar helaas kwam de ballon kapot/leeg aan! Klantenservice heeft het perfect opgelost en omdat mijn kleinzoon zijn eerste verjaardag helaas al voorbij was kregen wij de gehele factuur gecrediteerd!!! Echt super klantvriendelijk!

- Toegankelijke en duidelijke website - Gemakkelijk te bestellen - grote keuze - tijdige verzending

Top en snel bezorgd wel veel bezorgkosten

Nog niets ontvangen, netjes opgelost

DHL kwam toch niet, maar dat was buiten hun schuld. Netjes opgelost in tweede instantie

Veel keus en makkelijk bestellen

Heel veel keus en mooie ballonnen. Makkelijk om te bestellen

Leuke verrassing

Mooi verpakt en leuke ballon :-)

Goede service! Bedankt!

Doordat mijn bestelling met DHL vertraagd was zijn ze direct in actie gekomen. Hierdoor is mijn bestelling alsnog op tijd geleverd.

Ik had een ballon besteld en deze op een ander adres laten bezorgen.Door mijn fout ivm verkeerd huisnr is deze afgeleverd bij iemand anders. Ik werd gecontact door de ballonnerie en zij hebben alles in werking gezet dat de ballon toch nog op het goede adres geleverd werd. Zeer tevreden!!

Goede kwaliteit en snelle levering

Fijne site met goede producten die kwalitatief zeer sterk zijn, als ook een snelle service.

Redelijk

De ballon is niet afgeleverd op de afgesproken datum. Jammer, want het was een verjaardagskadootje . Wel goed opgelost door mij de keuze te geven: geld terug of nieuw exemplaar. Maarja…. Voordeel van de twijfel bij de volgende vraag dus: ja

Attente service

Zelf had ik het een en ander niet goed gevuld en werd erover gebeld. Alles kwam in orde zoals ik graag wilde en verrassing ook nog eens op tijd bezorgd - klasse!

Top!!

Snelle levering, netjes verpakt. Ga hier zeker vaker bestellen!!!!!!!!!!!

Reageren heel snel

En als er iets is komen ze met goeie oplossingen zeer tevreden

Tt Vasumweg 160

1033 SH Amsterdam