tegenvallend

Ik heb een anonieme doos bestelt en daarvoor extra betaald en dan komt de ballon aan in een balloneriedoos. Zeer ongepast in de betreffende situatie.

Goede site , snelle levering.

Bij Greetz, geen ballon ,met 90 jaar, bij jullie wel.! Niet meer verder zoeken dus, en de prijs was ook goed. Voortaan hier bestellen, en toch mensen die 90 jaar worden!!

Ruime keuze en snel bezorgd

Mooie ballonnen met helium. Snelle levering en communicatie via mail.

Mooie ballonnen voor elke gelegenheid

Heel eenvoudig bestellen en er is heel veel keuze

Komt afspraak na

snelle en juiste afhandeling van bestelling

Veel te duur en te laat bezorgd

Echt niet leuk kwam te laat op mijn kleindochter haar verjaardag en veel te duur voor dat kleine ballonnetje ! Dus ik ben niet tevreden . Ze horen het ook niet naderhand bij de buren af te geven .

Perfecte rechtzetting van mislopen eerste zending Topservice

Gisteren besteld,vanmorgen aan de deur Voor herhaling vatbaar!! Thanks

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Snel

Super mooie ballon in leuke verpakking en snel geleverd

iedere keer weer goede service

Ik gebruik de ballonerie al een aantal jaar voor het bezorgen van balonnen voor verjaardagen en beterschapswensen. Iedere keer weer leveren ze goede service en mooie balonnen.

Duidelijke site en snelle service/levering

Overzichtelijke site ! Makkelijk bestellen en snelle levering. Zeer tevreden.

Niet voor herhaling vatbaar

Ze zeggen zelfde dag te leveren wat absoluut niet gebeurt. Specifieke instructies gegeven wat ze zouden kunnen doen als ontvanger niet thuis is, niet naar geluisterd. De volgende dag als aflevering gegeven: tussen 23.30 - 04.30 Je levert toch geen verjaardagsballon af in de nacht? Nooit meer bestellen hier

Snel

Snelle levering, nadeel is de fikse prijs

Iets wat niet correct was uitgevoerd is na één mailtje meteen i.o. gemaakt!!!

Ik vond de wederactie van de ballonerie bijna too much! Na 1 mailtje met melding van wat er fout was gegaan meteen ACTIE! ADEQUAAT handelen!!! GEWELDIG! DANK. EN......mijn kleinzoon SUPER BLIJ met zn apen ballon die nog groter is dan hij zelf!

Zeer bijzonder kado

We kochten de helium hond voor een alleenstaande 75 jarige op een flatje. Ze volgt nu de aanwijzingen van hondencoach Ceasar!

Beste ervaring

De beste en snelste ervaring. Ik ben zeker tevreden geweest, ik had namelijk de avond daarvoor besteld rond ongeveer 23:30 misschien en als nog is het de volgende dag optijd binnengekomen voor mijn moeders verjaardag. Ze was er super blij mee.

Kan.niet beter!

Goed prima, snel via de website de bestelling geplaatst. Klein minpuntje, ik bestelde in 1 bestelling de grote folie 2 en 1 cijfers ballonnen en moest 2 x verzendkosten betalen. Verder goed afgeleverd.

Afhandeling /bezorging goed verzorgd

Snelle levering mooie website.

Nooit bezorgd

Ballon had 2 dagen geleden bezorgd moeten zijn, is niet gebeurd. Eerste en laatste keer hier iets besteld.

Super toffe aankleding voor ons feestje!

Ballon boeketten besteld en de volgende dag alles netjes in huis. Het maakte de aankleding van ons feestje helemaal compleet! Super blij mee!

Alles op voorraad

Alles was weer op voorraad, wat een prima assortiment en snelle levering.

Een dag te laat bezorgd en reageren niet op mail

Ik bestelde een ballon voor mijn kleinkind omdat ik niet op zijn verjaardag aanwezig kon zijn. S Avonds heb ik een mail gestuurd naar de Ballonerie. Nooit een antwoord op gehad. De volgende dag kreeg ik om 10.15 een mail van GLS dat de ballon een half uur daarna bezorgd zou worden, met een optie van ander locatie van afgifte. Veel te weinig tijd om iets met de ontvangende partij te overleggen! De ballon was gelukkig wel het bestelde product

Super snel bezorgd en goede kwaliteit

De volgende dag was de ballon al binnen! Hij staat mooi op het bureau te wachten op z'n rechtmatige eigenaar :-) was precies zoals besteld!

SUPERLEUK!

Iedereen praat er inmiddels over in het zorgcentrum waar onze vriend woont: de ballon in de vorm van een kerstboom in zijn kamer! Zo leuk bedacht door de ballonnetje!! * Makkelijk besteld en goed bezorgd.

Bestelling niet ontvangen

Balonnen besteld maar helaas nog steeds niet ontvangen. Net een mail van DHL gekregen dat het nog wel 1 of 2 werkdagen kan duren.... Onze dochter is morgen jarig dus we rekenden wel op deze balonnen... Snap dat dit grotendeels de schuld van DHL zal zijn maar het is uiteindelijk de Ballonnerie hier ter review. Baal hier ontzettend van.

Tt Vasumweg 160

1033 SH Amsterdam