Mooie ballonnen

Fijn dat dit bedrijf zo goed en verzorgd de r opdracht uitvoerd

Ballon was bij opblazen beschadig en werd gebeld voor overleg andere ballon. Mooi op tijd verzonden

Fantastische belevenis

Mooie website. Duidelijke processen. Perfecte spullen. Op tijd

Goede communicatie op tijd geleverd

Communicatie is prima . Elke status wordt bijgehouden. Genoeg keuze. Prijs is marktconform (best duur) Mijn nichtje was super blij, heeft de hele verjaardag rondgelopen met haar peppa pig ballon. Dat is het dan wel waard.

Ziet er geweldig uit!

Mooie ballon. Prima bezorgd! Voor herhaling vatbaar!

Toppie

Ballon netjrs bezorgd op de juiste datum

prachtige ballonnen !

Zeer ruime keuze en de bestelling werd op de gewenste datum geleverd. De ballonnen zaten in een mooie doos .Heb mijn dochter echt kunnen verrassen voor haar verjaardag

Alles keurig gedaan

Ruime keus makkelijk bestellen en op tijd geleverd

Prima bedrijf

Als je iets origineels zoek, niet verder zoeken hier moet je zijn. Eén ballon of een groep van meerderen kont prima voor elkaar

Duidelijke website en snelle levering

Ik werd zelfs nog opgebeld door een medewerkster die dacht dat ik mij mogelijk vergist had bij de bestelling. Vind ik waardevol.

meest betrouwbare en beste ballonnen

altijd op tijd en laatste keer vloog ballon nog dikke maand na ontvangst!

Super !!

Leuke keuzes en perfecte aflevering op juiste moment

Super service, snel bezorgd

Fijne website, veel keuze. Op de dag bezorgd die ik had aangegeven.

Slecht

Ballon niet ontvangen

Super service !!

Heel goed geholpen na dat mijn ballonnen vertraagd waren door dhl, ze hebben meteen nieuwe op gestuurd.

Leuk kado om te geven

Verpakking/doos stond open, mogelijk niet goed getaped

Woensdag bezorgd, vrijdag doos geopend en zat helium zat.. Hij ging nog mooi de lucht in! Leuk kaartje en ster( magneetje ) eraan

Altijd op tijd en netjes ingepakt!

Een prachtige geboorte ballon besteld voor onze vrienden die nog in het ziekenhuis verblijven. Bij het bestellen prettig telefonisch contact gehad over hoe dit zit qua aflevering, top geholpen. Middags besteld, en volgende ochtend afgeleverd in het ziekenhuis, helemaal top! Ze zijn er ontzettend blij mee. Ballon zoals op de website staat, erg originele ballon. Al met al erg content, en we gaan zeker vaker bij jullie bestellen!

Wat je vraagt… gebeurd! Top!

Prachtig

Mooi Op tijd en een prachtig gezicht

Goed verzorgd

Prima Ballon

We zijn nu bijna 11 dagen verder en de ballon is een beetje zachter maar vliegt nog steeds.

Slecht

Ik heb zondag om 11:30 een spoedbestelling geplaatst waarvoor extra betaald is om de bestelling in de avond tussen 18:00 en 22:00 bezorgd te hebben. Nadat ik maandag gebeld heb kreeg ik iemand aan de telefoon die me verzekerde dat de bestelling maandag avond afgeleverd zou worden. Uiteindelijk is het pakket dinsdag avond pas rond 20:30 geleverd. Extra betalen voor snelle levering is dus onzin omdat dit niet wordt waargemaakt..

goed product en op tijd

goed product en op tijd