Snel en volgens afspraak
Prima ervaring, doen Wat ze beloven
Leuke ballon besteld, helaas bij de post hardhandig mee omgegaan denk ik. De doos was beschadigd bij levering en ballon was niet heel hard meer.
Beste, Wat vervelend om te horen, dat is natuurlijk niet de bedoeling! Zou u een foto van de lekke ballon willen mailen naar [email protected]? Dan zorg ik dat jullie een nieuwe ballon ontvangen. Alvast bedankt! Met vriendelijke groet, Jill De Ballonnerie
Correct,snel en over het algemeen niet zo duur! Toppie dus gewoon!
Die Ballons sind wunderschön. Wurde pünktlich geliefert. Werde auf jeden Fall gerne wieder ordern.
Super bedrijf. Perfecte timing en aflevering
Perfecte afhandeling
Goede ervaring
Stipte levering, heel leuk cadeau ( de zwart wit hond) De kleine jarige was er heel blij mee ( 4 jaar geworden)
Zou het prettig vinden, als ik doorkrijg via de mail, hoe laat de ballon bezorgd is
Beste Erna, Bedankt voor de positieve review! Wat betreft de tijd, als het goed is, heeft u vanuit DHL een track en tracé ontvangen. Hiermee kunt u zien hoe laat zij verwachten de ballon ongeveer te leveren. Hoe klein dit tijdvak is, is helaas afhankelijk van de route van chauffeur. Met vriendelijke groet, Jill De Ballonnerie
Snel en alert. Werd nagebeld of ik echt een lege ballon wilde of dat ik de helium was vergeten te bestellen. Erg attent!
Alles goed en snel afgehandeld
Altijd netjes geleverd en mooi op tijd.
Als ik iemand wil verrassen met een bijzonder cadeautje dan stuur ik een heliumballon via de Ballonnerie. Toen de side v/d Ballonnerie net was vernieuwd ging het niet soepel maar nu als vanouds... helemaal top. Echt een aanrader voor particulieren en bedrijven** ( **die een personeelslid willen verrassen als er een bijzonder evenement in hun carrière is)
Producten helaas te laat geleverd door DHL. Direct na het horen van de verlate levering opgebeld door Jill van De Ballonnerie. Probleem aangepakt en oplost. Helaas de producten niet meer op tijd binnen maar qua service en doortastendheid een dikke plus.
Beste Stein, Wat vervelend om te horen, dat is natuurlijk niet de bedoeling! Kan het kloppen dat u nog geen contact heeft opgenomen met de klantenservice? Ik heb gelijk even naar uw bestelling gekeken en zie dat wij uw pakket op tijd als same day delivery hebben aangeboden bij DHL. Hier heeft uw pakket helaas vertraging opgelopen door een onbekende reden. Onze excuses hiervoor. Ik begrijp dat dit erg vervelend is. Helaas zijn wij hierin ook afhankelijk van DHL. Ik zie dat uw pakket vanavond opnieuw ingepland staat om geleverd te worden. Daar dit ook de laatste optie is deze week, gezien oudejaarsdag heb ik uw mail gestuurd met wat vragen en ook een hopelijk een Ik een passende oplossing. Met vriendelijke groet, Jill De Ballonnerie
Originele beoordeling
Hier producten besteld omdat ze snel geleverd zouden worden. Ondertussen nog steeds niets ontvangen
Zo goed dat je hier ballonnen kunt bestellen ze worden opgeblazen in een grote doos geleverd op tijd en een mooi geheel. Je heb zo veel keuzen mogelijkheden je komt er altijd wel uit
Top ballon met foto was heel mooi Zal zeker weer x bestellen
Niet op de dag geleverd ....kind van 2 jaar was jarig meer n foud van de bezorgdienst maar was n teleursteling.. balon werd dag na verjaardag geleverd..heb bedrijf de ballonerie heeft gedaan wat ze wonde doen dhl lag de fout als t goed is krijg ik mijn geld terug
Beste Anja, Bedankt voor uw review en wat vervelend om te horen dat u na ons contact nog ontevreden bent. Zoals besproken hebben wij uw pakket op tijd aangeboden bij DHL, maar liep deze helaas vertraging op door een sorteerfout. Onze excuses hiervoor, wij begrijpen dat dit erg vervelend is. Helaas zijn wij hierin ook afhankelijk van DHL en kunnen we op dat soort momenten, gelukkig maar 2% van de gevallen, alleen maar zoveel mogelijk met de klant meedenken. Wellicht wel goed om te melden is dat u in de ochtend contact met ons heeft opgenomen. Wij hebben toen nog voorgesteld om de ballon met de same day delivery te versturen, zodat hij nog wel op de juiste dag geleverd zou worden, maar dan in de avond, maar daar het om een kind ging was dit geen optie voor u. Vervolgens is na afwachting of het DHL nog ging lukken om het probleem op te lossen het volledige bedrag retour gestort. Ik had graag gehoord hoe u vind hoe we dit beter hadden oplossen. Met vriendelijke groet, Jill De Ballonnerie
Originele beoordeling
Makkelijk te bestellen snel verstuurd.
Alles volgens afspraak en bij bezorging blij gezicht !
Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel en daarbij ook nog een topproduct.
Verrassing voor mijn man, hij is zelf bijna overleden en afgelopen november mijn schoonvader. Ik wilde hem verrassen met een ballon omdat hij na twee jaar ziekte eindelijk beter is gemeld bij zijn werkgever. Het waren twew vreselijk moelijker jaren. Ik liet de ballon bezorgen op t moment dat ik een afspraak had. Tot mijn grote teleurstelling ontving mijn man een kapotte doos met daarin een kapotte ballon, ik had op her bijgevoegde kaartje een zeer persoonlijke tekst laten schrijven. Ik heb daarop een klacht ingediend, kon een nieuwe ballon krijgen, nou de verrassing was er zo wel vanaf hè! Of de rekening kon gecrediteerd worden. Geen coulance in de vorm van een gratis nieuwe ballon of een kortingscode omdat de teleurstelling zeer groot was. Jill de medewerkstee van de Ballonnerie bleef me keurig netjes te woord staan en heeft nog geprobeerd via haar werkgever een oplossing te zoeken. Want het was immers "een niet veel voorkomend probleem" volgens haar. De werkgever wilde niet afwijken van de policy geld terug en een nieuwe ballon versturen Wat een onmenselijk bedrijf, koop hier nooit meer iets en zal nooit iemand aanraden dit te doen. Bedankt voor t verzieken van een verrassing na toch al twee *** jaren, mijn man houdt van rendieren, nou heeft hij een touw met en kaartje Het had jullie gesierd als jullie dit gewoon netjes hadden opgelost. Ik zou persoonlijk als bedrijf dit anders oplossen en op eigen initiatief een nieuw product sturen, zeker als dit probleem zich niet vaak voordoet! Hoop dat jullie fijne feestdagen hebben! Ze,zullen de schadevergoeding van DHL wel in hun zak steken want helaas heb ik ze foto's toegestuurd
Beste Sandra, We hebben inderdaad dezelfde avond nog contact gehad nadat zowel uw doos als de ballon helaas beschadigd was geleverd. Helaas gaat er wel eens wat mis gedurende het transport, maar is het gelukkig inderdaad een niet veel voorkomend probleem, maar bij ook bij 1% op een groot aantal pakketten is het belangrijk om een procedure te hebben. Ik sta zelf ook achter deze procedure. Ik heb nog nooit bij een kapot of beschadigd product, zoals een kopje een nieuw product en mijn geld retour ontvangen. Verder vind ik en ook mijn werkgever het belangrijk om alle klanten gelijk te behandelen en dezelfde opties te bieden, namelijk of een nieuwe ballon versturen of het volledige bedrag retour te storten. Gelukkig vinden de meeste klanten dit een goede oplossing en zijn ze blij verrast met onze klantenservice. Tevens zal ik klanten die aangeven erg ontevreden te zijn niet snel een tegemoetkoming geven in de vorm van korting, daar u nu en ook toen aangeeft niet meer bij ons te willen bestellen. Ook wil ik er bij melden dat wij vanuit DHL hiervoor geen schadevergoeding ontvangen, ook niet voor de verzendkosten. De procedure is hiervoor zo lang en omslachtig dat dit meer kost. Tevens zal dan maar gaan om een deel van de kosten. Dat vinden we niet erg, wel als we worden neergezet als een bedrijf waar het alleen maar daar omgaat. Sterker nog we vinden service en persoonlijk contact erg belangrijk, maar moeten helaas wel een grens hebben. Jammer dat we er niet samen uitgekomen zijn en veel sterkte de komende periode. Met vriendelijke groet, Jill De Ballonnerie
Ballon was op tijd binnen, verpakking goed, Kaartje goed. Maar voor die prijs is toch wel het belangrijkste dat de ballon vol lucht zit. Meerdere ballonnen gekregen van verschillende bedrijven. Die waren allemaal goed vol. Deze ballon van jullie was zacht en zal dus binnenkort zakken. Jammer Volgende keer dus bij een ander bedrijf bestellen. update, De ballonnerie heeft nav deze review contact gezocht en heeft een nieuwe ballon opgestuurd. Goed opgelost en fijn. Maar goed mijn zoon zijn verjaardag was natuurlijk al voorbij. Goed opgelost maar jammer dat het de eerste x niet goed is gegaan.
Beste Fokje, Wat vervelend om te horen, dat is natuurlijk niet de bedoeling! Het klinkt alsof de ballon gedurende het transport beschadigd is en hierdoor langzaam leegloopt. Onze excuses hiervoor. Het is gelukkig een niet veel voorkomend probleem, maar helaas nooit helemaal te voorkomen met zo’n kwetsbaar product. Kan het kloppen dat u nog geen contact heeft opgenomen met de klantenservice? We denken graag met u mee over een hopelijk passende oplossing. Ik heb u daarom enkele dagen geleden ook een mail gestuurd met de vraag voor een foto van de lekke ballon en een hopelijke passende oplossing. We zien uw reactie hierop graag tegemoet. Met vriendelijke groet, Jill De Ballonnerie
Tt Vasumweg 160
1033 SH Amsterdam