Ballon niet aangekomen

Helaas, het zal aan DHL liggen, maar toch enorm balen! Verassing mislukt en toch een duur ballonetje

De ballen zijn niet geleverd!!

goedemiddag! helaas zijn de ballen die ik heb besteld en betaald en de datum en tijd van levering heb ingesteld nog niet geleverd !! Daarom wil ik een terugbetaling vragen, aangezien de levering niet langer relevant is, de vakantie zonder ballonnen is verstreken ((

Ballonnen waren lek

Slecht ballonnen waren lek bij aankomst niet kunnen gebruiken zonde van ons geld

Snelle bezorging en goed verpakt

Snelle bezorging en goed verpakt maar de ballon leefde niet lang zoals bedoeld. We hadden een hondje besteld en binnen een half uur waren de pootjes er al af waardoor de ballon tegen het dak aan geplakt zat. En de kinderen waren echt niet heel wild. Maar desalniettemin wel een leuke ballon.

Tijdige bezorging

Ik had twee weken voor de bezorgdatum een ballon besteld. Hij kwam op de datum in de ochtend precies op tijd. Het is een mooie ballon, wat ik ook goed vind is dat er onder aan de ballon een verzwaring zit zodat hij niet de hele kamer doorgaat. TOP

Prima service!

Snel en goed geleverd

Precies zoals ik de ballon op de site zag.

Goed, wel wat onduidelijkheden op site.

Ik had een tros besteld met 1 hoofd ballon en 5 ballonnen in verschillende kleuren. Op de site kon ik alleen de eerste 3 kleuren kiezen en verder niet. Het is wel goed gekomen. Ze hebben het in dezelfde kleuren combinatie afgemaakt. Dus was het mooi en netjes.

Makkelijk en snel

Fijn bedrijf en snel geregeld. Is ook erg makkelijk om te zoeken en te bestellen. Ook geleverd zoals ik dat wilde. Superfijn

Net zo mooi als verwacht

Heel mooi

Super ballon

Mooie ballon

Snel en correcte levering

Nadat ik mijn bestelling had gedaan had ik een typfout ontdekt in het adres. Na mijn mailtje kreeg ik keurig “voor” de verzending antwoord dat het was aangepast. Perfect.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Niet echt te vrede

Bestelling bij Ballnnenerie ging goed en vlot . Alleen verzending Door DHL dat is een grote Floo. Pas vandaag krijgt de degene de ballon terwijl ze maandag het moest ontvangen!!

Ontvanger blij verrast

Ballon met felicitaties en tekst valt meteen op tussen vele felicitaties, ga dit vaker doen!

Goed opgelosr

Eerst lang moeten wachten maar zeer goed opgelost!!

Blij

De ontvanger was super blij. Goede service en op de voorkeursdata geleverd.

Fijne makkelijke site Snelle levering !!!

Snel, accuraat en ontzettend netjes geleverd

Prima geregeld, keurig bericht van wanneer bezorgen en wanneer het afgeleverd was. Top bedrijf.

De bestelling kon niet bezorgd worden op de afgesproken dag.

Teleurstellend. Hoewel ik begrijp dat het probleem bij DHL ligt. Waarom is het niet voor de deur gezet of bij de buren afgegeven. Ik heb geprobeerd een nieuwe afspraak te maken maar als dat niet goed gaat moet ik de jarige vragen zelf het pakket op te halen, dat is natuurlijk niet de bedoeling van dit cadeau.

geweldige ballonnen

het pakket werd snel geleverd en na 5 dagen heb ik nog altijd plezier van de ballonen. en de kinderen in de opvang dan ook

Voor herhaling vatbaar

Mooie ballonnen en blijven al meer dan een week in de lucht zweven

Bezorging allemaal prima gegaan en op gewenste datum geleverd. Verder blijven ze nu al een week zweven en de ballonnen zelf zijn ook mooi.

Ballon via de site besteld. Dat ging makkelijk. Keurig 1 dag voor verzending een mail ontvangen dat de ballon onderweg was. Op de juiste datum afgeleverd op het juiste adres. Complimenten voor de Ballonnerie

Mijn bestelling moest naar Duitsland, mijn schoonzus was er erg blij mee.Top verzorgd.

Geweldig!!!

Super mooi ballonboeket besteld.Het staat heel mooi!

Tt Vasumweg 160

1033 SH Amsterdam