Op tijd is de ballon geleverd.
Vriendelijke meiden. Direct een antwoord op vragen, tips voor de ontvangst. Kan niet anders zeggen dan een hele goede en snelle service!
Super leuk en snel bezorgd top
Jammer dat de ballon pas aan het eind van de dag werd bezorgd. Kinderverjaardag was al bijna afgelopen.
Beste Yvonne, Bedankt voor uw review! Ik zag dat u voor de standaard bezorging had gekozen. Deze vindt tussen 08:00 - 19:00 uur plaats. Helaas hebben wij geen invloed op de planning van DHL. Gelukkig is het pakket wel op de gewenste afleverdatum afgeleverd en hoop ik dat de ontvanger ondanks het kinderfeestje al bijna was afgelopen, veel plezier van de ballon heeft gehad! Met vriendelijke groet, Demi De Ballonnerie
Ik heb een bestelling gedaan. Extra betaald zodat het die avond bezorgd werd. Een paar dagen later krijg ik een track and trace met als vermelding dat ik € 2 nog moet betalen met een creditcard. Die heb ik dus niet. En nu?
Hi Dorien, Bedankt voor uw review en wat vervelend om te horen! Gelukkig hebben wij zojuist telefonisch contact gehad en zijn wij tot een passende oplossing. Ook bleek de mail die u had ontvangen een spam mail te zijn die niet van ons kwam maar ook niet van DHL. Hopelijk was dit eenmalig! Verder hoop ik dat de ontvanger veel plezier van de ballon heeft gehad en wie weet tot de volgende keer :) Met vriendelijke groet, Demi De Ballonnerie
Fantastisch, hele mooie verassing kunnen bezorgen. Dag van te voren besteld, volgende dag was het al aangekomen!
Ballonnen zijn mooi, snel en goed en op tijd aangekomen.
Foto is scherp en mooi van kleur. Levering keurig op tijd. Leuk om er een berichtje aan te kunnen hangen. Grootte is ook goed. Wel redelijk prijzig vind ik, maar wel een groots effect, dus prima.
Ben na gebeld of de bestelling klopte. Hier zat een foutje in dus ben blij dat ze dat hadden gedaan.
Super service, nadat ik een iets verkeerd had gedaan. Werd er contact gezocht met mij en het probleem werd opgelost. Prima service.
Beste Jose, Bedankt voor uw review en wat vervelend om te horen! Wij altijd bereid om te kijken hoe wij dit soort omstandigheden het beste kunnen oplossen samen met de klant. Ik zie dat er een fout zit in de door u opgegeven postcode. Vandaar dat het pakket nog niet is geleverd. Ik heb u zojuist een mail gestuurd en zie uw reactie daarop graag tegemoet. Hopelijk komen wij alsnog samen tot een passende oplossing! Met vriendelijke groet, Demi De Ballonnerie
Originele beoordeling
Ballon zou de volgende dag bezorgt worden. Meer een klacht naar DHL toe. Later krijg ik een mail dat het via DHL word geleverd. Krijg netjes een track en tracé code. Maar tot op heden is de ballon nog niet bezorgt en zijn 3 dagen verder. Track en tracé code geeft aan bestelling nog niet ontvangen/ verwerkt. Staat ook van DHL kan later bezorgt worden ivm personeel te kort, weet niet beter dan dat DHL altijd te laat bezorgt. Als ik had geweten dat het via DHL bezorgt zout worden dan had ik het niet via deze site besteld. Zou de site aan bevelen om via post nl te laten bezorgen dan is het wel netjes de volgende dag bezorgt.
Mooi zoals ik heb gedacht en bezorgd op mijn gewenste tijd. De jariger vond het ook leuk.
Op de productfoto is de ballon in de beste positie gefotografeerd. In het echt moet je even 'zoeken' naar de vliegtuigvorm.
Prima kwaliteit en houden zich aan de afspraak. Van de vorige hebben we ruim drie maanden lol van gehad.
De doos was helemaal beschadigd. De doos moest buiten worden opengemaakt samen met de DHL bezorger. Dit was goed geregeld. Maar hierdoor kon er niet gefilmd worden om het gezicht van mijn kleinzoon te zien bij het uitpakken en dat was jammer.
Telefonisch contact gehad. Heel fijn super aardig en goed geholpen
Makkelijk te bestellen en altijd op tijd :-)
Perfect! snel geleverd, duidelijke instructies en betaalbaar.
De eerste ballon die aankwam lekte. Meestal gebeurt er dan niets bij een webshop maar na ontvangst van mijn klacht reageerde De Ballonnerie direct en stuurde de volgende dag een nieuwe ballon! Super gedaan vind ik!
Beste Ad, Bedankt voor uw review en wat vervelend om te horen! Wij altijd bereid om te kijken hoe wij dit soort omstandigheden het beste kunnen oplossen samen met de klant. Ik heb u daarom een mail gestuurd en zie uw reactie daarop graag tegemoet. Hopelijk komen wij samen tot een passende oplossing! Met vriendelijke groet, Demi De Ballonnerie
Originele beoordeling
De ballon werd op tijd geleverd en zag er mooi uit toen die uit de doos kwam. 24 uur later was de ballon helaas al half leeg en in elkaar gezakt.
I was very pleased with receiving the balloons at the time requested! The quality of the picture print was good. I felt the price was on the expensive side given the balloons were standard balloons. One tip for improvement is to have a preview of the order being placed to help understand what is being ordered and how the picture fits the balloon.
Je krijgt zelfs iemand aan de telefoon om je te helpen. ( Dat maak je niet vaak meer mee) Super service dus.
Goede kwaliteit, snelle service en betrouwbaar
Mooie ballon. Eenvoudig om te bestellen. Je wordt goed op de hoogte gehouden over de verzending. Website is duidelijk, voor mij persoonlijk zou er nog wat meer keuze mogen zijn voor balonnen voor hele jonge kinderen, vanaf 1 jaar.
Top geregeld
Sinds ik bij de ballonnerie bestel, heb ik altijd het juiste binnen. En erg snel geleverd. Tip: kunnen zien hoeveel producten er nog aanwezig zijn. Dat zie je bijvoorbeeld wel bij Sempertex europe, en dat is erg fijn. Tip: nog meer inkopen bepaalde kleuren. Dus goed kijken welke kleuren snel uit zijn verkocht: sand, blush, mocha zijn altijd low in stock.
2 aparte bestellingen gedaan en samen bezorgd gehad. Vriendelijk geholpen aan de telefoon en een vrolijke bezorger aan de deur.
Tt Vasumweg 160
1033 SH Amsterdam