Ballon besteld voor een bepaalde afleverdatum, wordt deze 2 dagen te vroeg bezorgd. Dat is heel jammer.
Beste Nency, Bedankt voor uw review en wat vervelend om te horen! Wij altijd bereid om te kijken hoe wij dit soort omstandigheden het beste kunnen oplossen samen met de klant. Ik heb u zojuist een mail gestuurd en zie uw reactie daarop graag tegemoet. Hopelijk komen wij samen tot een passende oplossing! Met vriendelijke groet, Demi De Ballonnerie
Buiten de schuld om van dit bedrijf is de ballon niet op tijd geleverd, maar de service rondom dit gebeuren was snel, vriendelijk en we kwamen tot een goede oplossing.
Op tijd en netjes geleverd
De ballon werd op tijd bezorgd en onze kleinzoon was er helemaal blij mee.
Nadat DHL mijn gekozen verjaardag ballonnen door een sorteerfout niet op tijd kon leveren, hebben jullie meegedacht voor een passende oplossing zodat de jarige toch op tijd ballonnen heeft ontvangen!
Beste Ria, Bedankt voor uw review en wat vervelend om te horen! U had inderdaad een onjuiste postcode bij ons opgegeven. Helaas kunnen wij hier niets aan doen en is de klant verantwoordelijk voor het invoeren van het juiste adres van de ontvanger. Daarnaast zouden wij graag alle adressen van de pakketten die wij opsturen dubbel willen controleren alleen is hier geen tijd voor. Bovendien had ik u voorgesteld om de ballon opnieuw te versturen alleen kwam hier een bijdrage van de verzendkosten bij kijken (deze keuze was uiteraard aan u). Ook heb ik contact met DHL gehad en de juiste postcode vermeld in de hoop dat het probleem snel opgelost kon worden. DHL haalt namelijk de pakketten die een foutieve postcode hebben ertussen uit en onderzoeken de juiste postcode die bij het adres hoort. De ene keer gaat dit sneller dan de andere keer en is uw pakket in dit geval helaas nog steeds niet geleverd. Vervolgens heb ik u een andere passende oplossing voorgesteld waar u gelukkig mee akkoord ging! Ik ben erg blij dat wij samen tot deze passende oplossing zijn gekomen ondanks de vertraging van het pakket. Bij deze hoop ik u voldoende geïnformeerd te hebben, nogmaals onze excuses en mochten er nog vragen zijn hoor ik deze graag! Met vriendelijke groet, Demi De Ballonnerie
Originele beoordeling
Door 1 foute letter in de postcode is de ballon niet op de camping aangekomen Het adres was goed de camping stond erbij Hij zou 4 aug aankomen maar is er nog niet en als die nu wel aankomt is de lol er wel een beetje ervanaf en leeg waarschijnlijk Als je een kaart bij greets of kaartje2go Word de postcode altijd gecontroleerd ik weet het is mijn eigen fout maar ben terleur gesteld sorry mvg Ria Guichelaar
Snelle service, veel keuze in diverse ballonnen
De ballon die ik besteld had was een mooie ballon van zichzelf. Een mooie grote ballon. Helaas is de ballon half leeg aangekomen bij de ontvangers. De ballon zweeft maar half en is niet mooi gevuld waardoor die helemaal is ingekrompen. Spijtig want dit was een verassing bij thuiskomst voor een familielid die was bevallen van haar dochter.
Beste Bowien, Bedankt voor uw review en wat vervelend om te horen! Wij altijd bereid om te kijken hoe wij dit soort omstandigheden het beste kunnen oplossen samen met de klant. Ik heb u zojuist een mail gestuurd en zie uw reactie daarop graag tegemoet. Hopelijk komen wij samen tot een passende oplossing! Met vriendelijke groet, Demi De Ballonnerie
Teleurgesteld
Beste Inge, Bedankt voor uw review en wat vervelend om te horen! Allereerst onze excuses hiervoor. Wij altijd bereid om te kijken hoe wij dit soort omstandigheden het beste kunnen oplossen samen met de klant. Ik heb u zojuist een mail gestuurd met daarin hopelijk een passende oplossing en zie uw reactie hierop graag tegemoet! Met vriendelijke groet, Demi De Ballonnerie
Een beetje spannend of het resultaat goed zou zijn. Er werd nl niets aangegeven of de kwaliteit van de foto goed was voor de ballon. Ook geen voorbeeld van hoe het zou worden. Maar het is helemaal goed gekomen. Blij met het resultaat en de ontvanger ook !
Ruime keus. Snelle levering en prima opstijf geleverd. Gaan we zeker nog een keer iets bestelleb
Het zat netjes ingepakt en alles goed verzorgd. Pakket was op tijd.
Wij hadden een Foutje gemaakt,onmiddellijk opgelost
De service was goed, ik had mijn bestelling in 1 dag binnen. Echter de kwaliteit van de producten (enkele zakken Qualatex ballonnen) was zeer matig te noemen. Sommige ballonnen hadden al gaten waardoor ze niet opgeblazen kunnen worden, enkele ballonnen kwamen al kapot uit de zak en sommige ballonnen hadden plekjes op zich waardoor ik ernstig twijfel of ze überhaupt opgeblazen kunnen worden. Hier kan de Ballonnerie niets aan doen natuurlijk, maar in feite is de helft van mijn geld aan de bestelling de vuilnisbak in beland zonder dat ze zijn opgeblazen. Om deze reden zal ik nooit meer iets van Qualatex kopen, gewoon zonde van het geld.
Beste Danny, Wat vervelend om te horen, dat is natuurlijk niet de bedoeling! Kan het kloppen dat je nog geen contact met onze klantenservice hierover heb opgenomen? We horen natuurlijk ook graag als er iets mis is met de producten van Qualatex, zodat we kunnen kijken waar de eventuele fout ligt en dit ook met onze klant kunnen oplossen. Ik heb je zojuist een mailtje gestuurd. Met vriendelijke groet, Jill De Ballonnerie
Top ervaring. Met name vanwege andere ballonnen in assortiment dan collega organisaties. Zaterdag besteld en maandag geleverd!
Goede kwaliteit ballon, leuke verrassing om te geven
Duidelijke site, keurig op tijd geleverd
Goeie kwaliteit ballon, blijft lang hangen. Snelle service en levering.
Netjes optijd en heel mooi
Donderdag besteld, vrijdag ontvangen.
Goed op de hoogte gehouden via mail en de bezorging via DHL helemaal goed. Al met al, order prima uitgevoerd.
Goede service, er wordt zelf extra gebeld om te checken of mijn order correct is. Vriendelijke medewerker aan de telefoon. Ik ga hier zeker vaker bestellen!
Hij kwam aan op dag van aankoop. Ik weet natuurlijk niet hoelang de ballon volblijft, maar mn down- vriendje was er heeel blij mee, en daarom ik ook...
Wat een fijne service hier. Bleek dat de jarige job op zijn verjaardag ergens anders was en kon ik de levering heel fijn verzetten naar een dag eerder. Dat hij van die grote doos bijna niet kon slapen om hem open te mogen maken de volgende ochtend vroeg, was een leuke bijkomstigheid Doos is trouwens nu verbouwd tot verjaardagshut! Tot volgende keer
De ballon was eenvoudig te bestellen en wijzigingen werden flexibel opgeslost
Tt Vasumweg 160
1033 SH Amsterdam