Mooie ballon, verkeerde afleverdatum

Ballon besteld voor een bepaalde afleverdatum, wordt deze 2 dagen te vroeg bezorgd. Dat is heel jammer.

Goede service !

Buiten de schuld om van dit bedrijf is de ballon niet op tijd geleverd, maar de service rondom dit gebeuren was snel, vriendelijk en we kwamen tot een goede oplossing.

Op tijd en netjes geleverd

Prima ervaring

De ballon werd op tijd bezorgd en onze kleinzoon was er helemaal blij mee.

Behulpzaam, vriendelijk en goede service

Nadat DHL mijn gekozen verjaardag ballonnen door een sorteerfout niet op tijd kon leveren, hebben jullie meegedacht voor een passende oplossing zodat de jarige toch op tijd ballonnen heeft ontvangen!

Snelle service, veel keuze in diverse ballonnen

Jammer

De ballon die ik besteld had was een mooie ballon van zichzelf. Een mooie grote ballon. Helaas is de ballon half leeg aangekomen bij de ontvangers. De ballon zweeft maar half en is niet mooi gevuld waardoor die helemaal is ingekrompen. Spijtig want dit was een verassing bij thuiskomst voor een familielid die was bevallen van haar dochter.

Ballon voor jarige van 88 niet aangekomen

Teleurgesteld

Een beetje spannend of het resultaat goed zou zijn. Er werd nl niets aangegeven of de kwaliteit van de foto goed was voor de ballon. Ook geen voorbeeld van hoe het zou worden. Maar het is helemaal goed gekomen. Blij met het resultaat en de ontvanger ook !

Perfect geregeld

Ruime keus. Snelle levering en prima opstijf geleverd. Gaan we zeker nog een keer iets bestelleb

Fijn geregeld

Het zat netjes ingepakt en alles goed verzorgd. Pakket was op tijd.

Lieve aardige mensen

Wij hadden een Foutje gemaakt,onmiddellijk opgelost

Service was goed, producten erg matig

De service was goed, ik had mijn bestelling in 1 dag binnen. Echter de kwaliteit van de producten (enkele zakken Qualatex ballonnen) was zeer matig te noemen. Sommige ballonnen hadden al gaten waardoor ze niet opgeblazen kunnen worden, enkele ballonnen kwamen al kapot uit de zak en sommige ballonnen hadden plekjes op zich waardoor ik ernstig twijfel of ze überhaupt opgeblazen kunnen worden. Hier kan de Ballonnerie niets aan doen natuurlijk, maar in feite is de helft van mijn geld aan de bestelling de vuilnisbak in beland zonder dat ze zijn opgeblazen. Om deze reden zal ik nooit meer iets van Qualatex kopen, gewoon zonde van het geld.

Snel en volledig

Top ervaring. Met name vanwege andere ballonnen in assortiment dan collega organisaties. Zaterdag besteld en maandag geleverd!

Makkelijk te bestellen

Goede kwaliteit ballon, leuke verrassing om te geven

Snel

Duidelijke site, keurig op tijd geleverd

Goeie kwaliteit ballon, blijft lang hangen. Snelle service en levering.

Topppppp

Netjes optijd en heel mooi

Snelle en juiste levering

Donderdag besteld, vrijdag ontvangen.

Prima geregeld/verzonden

Goed op de hoogte gehouden via mail en de bezorging via DHL helemaal goed. Al met al, order prima uitgevoerd.

Prachtige ballon

Goede service, er wordt zelf extra gebeld om te checken of mijn order correct is. Vriendelijke medewerker aan de telefoon. Ik ga hier zeker vaker bestellen!

Hij kwam aan op dag van aankoop. Ik weet natuurlijk niet hoelang de ballon volblijft, maar mn down- vriendje was er heeel blij mee, en daarom ik ook...

Prachtige ballon snel geleverd

Wat een fijne service hier. Bleek dat de jarige job op zijn verjaardag ergens anders was en kon ik de levering heel fijn verzetten naar een dag eerder. Dat hij van die grote doos bijna niet kon slapen om hem open te mogen maken de volgende ochtend vroeg, was een leuke bijkomstigheid Doos is trouwens nu verbouwd tot verjaardagshut! Tot volgende keer

Mooie ballonnen voor een betere prijs

De ballon was eenvoudig te bestellen en wijzigingen werden flexibel opgeslost

Tt Vasumweg 160

1033 SH Amsterdam