De ballon was bij aankomst al half leeg

De ballon was al half leeg

Fijne website en zeer snelle levering

Prettige duidelijke website, Zeer snel alles in huis Fijne klantenservice bellen als iets niet voorradig is komen met alternatief

Ruime keus !

Ruime keuze, voor elke gelegenheid is er een ballon, tof! Was wel later geleverd dan de gevraagde datum, jammer ...

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Geweldig prettige hulp per telefoon!

Keurig op tijd geleverd!

Altijd op tijd, mooie ballonnen in leuke dozen !

Vaak stuur ik een ballon als ik niet bij een feestje kan zijn! Ballonnerie stuurt mooie volle ballonnen voor een absoluut redelijke prijs!

Enorm feestelijk!

De ballonnentrossen voor de babyshower verhoogden de feestvreugde. Het zag er erg mooi uit.

Ondanks ontbreken van uiteindelijk resultaat is ballon met foto leuk geworden en goed aangekomen

Makkelijke site. Snel besteld en snel geleverd.

Super kwalitijd ballon

Ruime keuze snel geleverd

Nooit meer

We hebben nog geen ballonnen gezien. Hadden ze voir vrijdag besteld . Komen misschien pas maandag aan. Hoe ze er dan gaan uitzien? ???? Het zal voor ons de laatste keer zijn dat we ballonen bij jullie bestellen.

• Zou u ons aanbevelen? Nee

Snel besteld en geleverd

Ik wilde een tros ballonnen samen stellen met een bing ballon en beterschap balonnen, ik kreeg dit niet voor elkaar, uiteindelijk alleen de Bing ballon besteld en dat is goed gegaan, maar niet wat ik eigenlijk wilde. Jammer.

Leuk kado idee, alleen jammer dat het 1 dag te laat bezorgd werd.

Leuk idee, makkelijk te bestellen, kaartje erbij is prima verzorgd, alleen spijtig dat het 1 dag na de verjaardag bezorgd werd. Dit kan natuurlijk gebeuren, maar is niet de intentie van het geven. De volgende dag kreeg ik een reactie op mijn review. Dat vind ik heel attent. De Ballonnerie kwam met een vriendelijk voorstel, terwijl zij er niks aan kunnen doen, omdat het bezorgen bij dhl ligt. Dat kan ik echt waarderen. Dus wat mij betreft een prima oplossing. Bedankt voor de moeite. Hartelijke groet

Goede en snelle levering

Ballon in hele goede harmonie ontvangen patiënt blij wij blij

Helemaal oké

Goede keuzemogelijkheden, prijs oké en de rest ook helemaal goed.

Makkelijke website.. goede prijs..gewoon een goed bedrijf!

Snelle bezorging

Alles wordt snel en keurig bezorgd. Ik werd zelfs nog gebeld of de bestelling wel klopte, heel goed dus.

Perfecte service voor een ballon die kwijt was

In het bijzonder dank ik Demi voor de goede service rondom een bestelling die in eerste instantie niet te vinden was (maar als afgeleverd stond) door het ziekenhuis). Goede en snelle service, zeer tevreden!

Erg tevreden

Snelle levering en een goede kwaliteit.

Perfect bedrijf en snelle levering

Bestelling volgende dag geleverd

Leuke mooie ballon,prima geregeld!!

Nog nooit eerder hier besteld. Ga ik zeker vaker doen! Alles is prima verlopen!

Snel geleverd, goed product en goede service!

Ik werd nog even gebeld omdat ze zagen dat ik twee keer verzendkosten had betaald terwijl het in een zending kon. De extra verzendkosten worden terugbetaald. Erg netjes!

Helemaal top!

Foto op de ballon was heel mooi in kleur! Snelle levering was mogelijk, wel jammer dat de verzendkosten zo hoog zijn.

Snelle reactie

Serieuze en snelle afhandeling van eerder geplaatste reactie

Perfect in orde

Verjaardagsballon keurig op tijd geleverd !

uitstekend

Op tijd afgeleverd De ballon met foto was zoals ik besteld had. Op de andere kant van de ballon had ik graag nog het getal 50 gehad. ( vanwege de 50 tig jarige bruiloft )

Na een eerdere review waarin ik aan gaf dat de ballon lek was bij bezorging is er direct contact met mij opgenomen en zijn er oplossingen aangedragen en is alles keurig en snel afgehandeld. Top. Ik zal zeker in de toekomst weer een bestelling plaatsen bij De Ballonnerie

Tt Vasumweg 160

1033 SH Amsterdam