Leuke ballon, goed gedaan

De jarige job was blij maar heeft daarna de ballon in het park kapot gemaakt. Maarja he niet jullie schuld.

Super service!

Vandaag besteld, morgen in huis! Mijn neefje werd 4 en is helemaal weg van Dino’s. Daar kon uiteraard geen dino ballon missen. Hij was mega groot en hij vond het fantastisch!

goede website, mooie ballon, netjes afgeleverd

Leukste keuze in ballonnen, heldere communicatie, goed verpakte ballon. De ontvanger was er heel blij mee.

Na n probleem met de bezorging hebben ze het probleem meteen opgepakt , uitstekend geregeld ! Ik ben daarover zeer tevreden

Helemaal prima!

Alles is goed geregeld. Wel jammer dat veel ballonnen niet verkrijgbaar waren....

Slecht.

Slecht.

Teleurgesteld

Grote teleursrelling Doos te klein ballon bleef er in hangen touwtje te kort zonde van het geld

Prima ballon en goede bezorging, maar niet goedkoop

Leuke ballon van paw patrol maar had deze wel wat meer 3d verwacht en vind hem daardoor wel aan de dure kant.

Goede overzichtelijke site

Erg fijne site, is duidelijk. Verschillende opties bv, met of zonder helium, bezorg tijd is aan te geven, enz. In verhouding 1 van de goedkopere maar zeker ook de beste

Duur voor een beschadigde ballon

Veel te duur voor een ballon met krassen

Goede verzorging van een ballon versturen

Makkelijk te bestellen. En een zeer leuke afhandeling. Goede klantenservice!

De keuze is reuze en snel bezorgd.

Heel tevreden, vooral de ontvanger was zeer verrast.

4jarige super blij met grote ballon

Supergrote ballon waarmee 4 jarige enorm blij was.

Goede kwaliteit en service

Alles wordt perfect geleverd!

K heb al n aantal jaren voor de verjaardag van mn kleinkinderen een bedrukte heliumballon laten bezorgen. Elke x weer n verrassing! Ook fijn dat je altijd telefonisch overleg kunt hebben en daarbij zeer vriendelijke&goede service!

Prima levering

Product zelf niet gezien maar levering op tijd en een blije ontvangsten.

Produkt en aflevering van produkt zoals beloofd.

Supersnelle levering, verrassing geslaagd!!

Leuke verrassing en super snel geleverd. Erg tevreden!

Leuk maar duur

Netjes verzorgd, leuk gewichtje wat je ook aan een andere tas kan doen, snelle verzending maar qua prijs aan de hoge kant, zeker omdat er niet echt een kaartje maar een berichtje op gekleurd papier bij zat.

Alles is naar wens verlopen

Alles is naar wens verlopen

Goede website, bestellen verliep soepel

Iemand een geluksmomentje bezorgd met zo'n doos met een verrassing.

Het team denkt fijn mee, is heel vriendelijk en de ballonnen prachtig.

Het team denkt fijn mee, is heel vriendelijk en de ballonnen prachtig.

Mooie ballon! Goede kwalitateit en snelle bezorging!

Niets ontvangen

Bestelling niet ontvangen

• Zou u ons aanbevelen? Nee

Zeer slecht

Als slecht word niet de dag erna bezorgt maar 2dagen later. Is niet goed bevallen ,jammer. Van Veen Beoordeling word niet aangepast schande dit verzoek werken we niet aan mee.

Tt Vasumweg 160

1033 SH Amsterdam