Snel en goedverpakt geleverd.

Snelle levering!

Ik vond de ballon kwaliteitniet goed

Kwaliteit niet top

Leuke ballonnen en goede service

Ik vind dat ze zo'n leuke ballonnen hebben en de service is ook goed. Het is de 2e keer dat ik bestel en dat is goed gegaan De laatste keer was de ballon lek, maar hebben ze meteen de dag erna een nieuwe opgestuurd. Super!

Sneller service

Balon besteld en werd snel verstuurd. Vriendin was er erg blij mee. Hij is erg leuk!

Helaas vertraagd en verkeerd bezorgd door DHL

Mijn ervaring met De Ballonnerie was op zich fijn, handige site en prettig contact met de klantenservice. Helaas was de heliumballon voor de veertigste verjaardag van een vrienden door DHL verkeerd gesorteerd en daardoor drie dagen te laat. Nu kreeg ik zojuist een mailtje dat de ballon bezorgd was, maar mijn vriendin heeft 'm niet ontvangen. Ze heeft nu een briefje op de deur gehangen voor haar buren. Eerlijkheidshalve moet ik erbij zeggen dat ik vergeten was de toevoeging -1 bij haar huisnummer te voegen. Deze heb ik later wel doorgegeven bij de Ballonnerie. Volgende keer ga ik denk ik toch zelf een ballon brengen, misschien wel één van de Ballonnerie ;)

Broken promise

The order came 3 days later than promised

Goede keuze kunnen maken uit het assortiment. Houden zich aan de leveringsafspraken en het was een prachtige ballon. Dochter was er heel blij mee.

4dagen later geleverd

Helaas, had 14 april bestelde voor ballonnen op 23 april, dus goed op tyd zou je denken. Krijg ik zaterdag 23 april de melding dat de ballonnen 4 dagen geleverd worden door een leverfout. Zaterdag was mijn dochtertje jarig dus als het 4 dagen later komt heb ik er niks meer aan, erg zonde van het geld. *Heb reactie gehad op de gestuurde mail, krijg geld retour en er word een klacht ingediend bij DHL. Dus toch nog een voldoende gegeven mbt goede oplossing en uiteindelijk van de Ballonerie hun kant was het op tyd verzonden, dus de fout ligt duidelijk bij de DHL.

Vlot en goed

Ballon mooi op tijd geleverd ondanks late bestelling. Ik zou het zo weer doen.

Top de snelheid en service

Makkelijk te bestellen zonder rare vragen. Top service

Heel slecht

Ik had voor het eerst bij jullie besteld. Mijn zoon woont op een woongroep en werd 7 april 17 jaar. Ik hoorde gisteren van hem omdat ik hem niet eerder gesproken hebt dat in de ballon een deuk zat en dat de doos buiten in de regen stond en kletsnat was. Heel erg jammer!

Uitgebreid assortiment en goede service

Erg tevreden met de bezorging van een helium ballon. Groot assortiment en snelle reactie van de klantenservice na een vraag. Enige minpuntje is onduidelijkheid over verzendadres en bezorgadres.

Goede snelle service

Goede snelle service.

Slecht komen hun service niet na

Betaal je spoedkosten voor volgende avond levering. Wordt het niet bezorgd.

Super service.

Bestelling donderdag geplaatst. Vrijdag in huis.

Helaas mijn ballonnen een dag te laat

Goedendag, Tijdens mijn bestelling gaf de website aan dat als ik de ballonnen zou bestellen zij 12-4 geleverd konden worden. Daarom ook voor de ballonnerie gekozen, mijn vriendin werd 12-4 60 jaar. Helaas werd het pas de volgende dag geleverd. Beetje jammer.

Hele blije ontvanger van een prachtige ballon.

Genoeg keuze op de site. Duidelijke communicatie over levering.

Altijd mooi op tijd

Mooie kwaliteit ballonnen, snelle levering en op tijd. Top

Super goed!

Heel erg tevreden! Genoeg keuzes aan ballonnen en keurig op tijd en goed verpakt bezorgd! Erg fijn!

Veel keuze, prima kwaliteit-prijs verhouding en snelle verzending.

The delivery went great, my friend really liked her surprise balloon and they even called me to double check a mistake in the message I ordered ! Would buy again

De eerste verzending ging niet goed maar dit werd perfect opgelost door Demi. Bood ook meerdere alternatieven en denkt met de klant mee.

Niet op tijd bezorgd.

Zou zaterdag bezorgd worden en wordt nu maandag. De patiënt gaat ondertussen alweer naar huis dus laat maar..

Netjes geleverd

Optijd geleverd en paasballon zag er heel.leuk uit

Duidelijk snelle service veel keus

Goede website, veel keuze, duidelijk en makkelijk

Tt Vasumweg 160

1033 SH Amsterdam