Jammer dat hij een dag te laat aankwam, wat niet was afgesproken. Was leuker geweest dat ze hem op haar verjaardag had gekregen.
Beste Arjen, Bedankt voor uw review en wat fijn om te horen dat u de ballon een mooie kwaliteit vond! Onze excuses voor de vertraging. Ik heb in het systeem van DHL gekeken wat er precies is mis gegaan in deze zending, en ik heb het vermoede dat het pakket een vertraging heeft opgelopen, doordat er een nieuw label is aangemaakt. Ik zal hiervoor contact met DHL moeten opnemen. Daarnaast staat op onze website het volgende duidelijk vermeld: Wij streven ernaar om alle pakketten op tijd te laten bezorgen. Ondanks 98% van alle pakketten op de gekozen afleverdatum bezorgd worden, kunnen wij helaas geen garanties geven dat alle pakketten daadwerkelijk op de aangegeven dag bezorgd zullen worden. Rekening houdend met de aangegeven levertijd van onze vervoerder (DHL). Wel kunnen wij garanderen dat het pakket op de juiste dag verzonden wordt. Mocht u in de toekomst weer een bestelling bij ons plaatsen adviseer ik u om het pakket een dag eerder te laten bezorgen. Zo is er wat meer speling in de bezorging mocht er bijvoorbeeld een vertraging tussenkomen. Bij deze hoop ik u voldoende geïnformeerd te hebben, nogmaals onze excuses en hopelijk heeft de ontvanger ondanks de vertraging veel plezier van de ballon gehad! Met vriendelijke groet, Demi De Ballonnerie
Makkelijke website, levering keurig zoals beloofd, blije ontvanger van de leuke ballon. Dus top!
Extra kosten voor het afleveren op de juiste datum, is dit door DHL toch niet op tijd afgeleverd. Schuld van DHL, misschien toch een andere koerier dienst kiezen!??! Hebben het netjes opgelost door de kosten terug te storten. Blijft natuurlijk erg jammer dat de verassing’s ballon voor een verjaardag 3/4 dagen telaat wordt geleverd. Schuld van DHL
Beste Mimi, Bedankt voor uw review! Wij zijn via de mail gelukkig samen tot een passende oplossing gekomen. We zijn altijd bezig met het zoeken naar de beste pakketdienst, helaas hebben ze momenteel allemaal nog te maken met vertragingen en grote drukte. Deze vertragingen zijn helaas ook nooit helemaal te voorkomen. Dit staat ook op onze website vermeld. Gelukkig wordt 98% van onze pakketten wel op de gewenste afleverdatum van onze klanten geleverd door DHL. Bij deze hoop ik u voldoende geïnformeerd te hebben, onze excuses voor het ongemak en mochten er nog vragen zijn hoor ik deze graag! Met vriendelijke groet, Demi De Ballonnerie
Originele beoordeling
Laat mensen niet extra betalen voor een snellere levering. Dat kunnen jullie niet nakomen maar dhl is ronduit slecht. In mijn werk genoeg ervaring mee...
Beste Eline, Wat vervelend om te horen, dat is natuurlijk niet de bedoeling! Kan het kloppen dat u nog geen contact heeft opgenomen met onze klantenservice? We zijn altijd bereid om te kijken hoe we dit het beste kunnen oplossen. Ik wil u daarom vragen een mail te sturen naar [email protected] zodat wij samen naar een passende oplossing kunnen kijken! Bij deze hoop ik u voldoende geïnformeerd te hebben en zie ik uw mail graag tegemoet! Met vriendelijke groet, Demi De Ballonnerie
De klantenservice van de Ballonnerie is heel goed. Dit bedrijf belooft wat het doet en doet wat het belooft. Complimenten hoor! Liefs, Anja
Het was zeer duidelijk vermeld op de site hoe te handelen en de levering vlot afgehandeld
Goed service en optijd geleverd
Helaas was de ballon niet mega goed opgeblazen terwijl je daar wel flink voor betaald. Jammer!
Zoet er weer geweldig uit
De tros ballonnen is heel erg mooi helaas moet ik echter een nieuwe bestelling plaatsen en heb ik hem niet kunnen gebruiken omdat de babyshower waar ik hem voor ging gebruiken niet door ging in verband met een covid geval bij de huisgenoot van degene voor wie de verassings babyshower was.
Zie boven was goed geregeld
Goede kwaliteit ballonnen en cijferframe
Nu voor de 4e keer ballon besteld wederom alles goed geregeld, had vergeten de afzender te vermelden op het kaartje keurig hierover opgebeld door De Ballonerie!
Levering volgens afspraak. Product voldoet aan verwachting , Goed verzorgt , mooie doos , goed gewicht aan de ballon Ballon zag er uit zoals op de site
Paid for same day delivery (ordered before 12:00) but delivered next day after 21:00
Dear Madam, We spoke on the phone with each other about this situation and i explained the same day delivery to you. Hopefully the recipient was happy with the balloon despite the late delivery and who know until next time! Kind regards, Demi De Ballonnerie
Ze gaan net even dat stapje verder! Snelle levering. Had zelf een fout huisnummer ingevuld en dat hebben ze na een mailtje hierover nog op tijd voor me weten aan te passen. Top.
Snelle levering en goede service !
Superballon ook! Groooot! Ballon met tractor er op, aanrader!
Heel blij mee ik heb besteld en op de gewenst dag is de mooi en leuke helium ballon aangekomen de ontvanger was erg blij mee. Hun besteden goed aandacht aan zijn klanten.
Levering op tijd van een leuke ballon voor mijn kleinzoon
Ruime keuze, mooie set ballonnen van goede kwaliteit. Meerdere keren hier ballonen bestelt en stelt nooit teleur. Een aanrader!
Ik heb een mooie ballon besteld voor mijn jarige bovenbuurman. Helaas ging het mis met de bezorging. De Ballonnerie heeft de verzendkosten vergoed, dus dat is coulant. Helaas is mijn bovenbuurman niet altijd thuis, vandaar dat de bezorgdatum belangrijk was. De bovenbuurman heeft zijn ballon helaas dus nog steeds niet gezien of kunnen uitpakken. De ballon werd 1 dag later geleverd, dan de bedoeling was en werd bij de buren afgeleverd (op zich geen punt), maar helaas zonder briefje in mijn brievenbus, dat dit het geval was. Via de mail kwam ik daar 2 dagen later achter. De ballon kreeg mijn jarige buurman dus 3 dagen later. Jammer.
Beste Lisan, Bedankt voor uw review en wat vervelend om te horen! Onze excuses hiervoor. Ik heb meteen voor u in het systeem van DHL gekeken en zag inderdaad dat de ballon bij de buren was afgeleverd. Ik zal een klacht indienden bij DHL gezien de bezorger geen briefje bij u in de bus had achtergelaten. Verder hoop ik dat de ontvanger ondanks de vertraging, veel plezier van de ballon heeft gehad, en zal ik ook nog telefonisch contact met u opnemen! Bij deze hoop ik u voldoende geïnformeerd te hebben, nogmaals onze excuses en mochten er nog vragen zijn hoor ik deze graag! Met vriendelijke groet, Demi De Ballonnerie
Originele beoordeling
Jammer genoeg kwam er maar 1 ballon aan voor mijn dochter haar verjaardag. De andere is nog onderweg dus te laat.
Beste Etelka, Wat vervelend om te horen, dat is natuurlijk niet de bedoeling! Ik heb gelijk even naar uw bestelling gekeken en zie dat wij deze hebben op tijd hebben aangeboden bij onze pakketdienst. Hier heeft uw pakket helaas vertraging opgelopen door een onbekende reden. Dit zou te maken kunnen hebben met de grote drukte bij hun onze excuses hiervoor. Ik begrijp dat dit erg vervelend voor zowel u als de ontvanger is. Helaas zijn wij hierin ook volledig afhankelijk van onze pakketdienst. Zoals ook vermeld staat op onze website lopen helaas 2% van onze pakketten vertraging op door de huidige omstandigheden bij de pakketdiensten. We zijn altijd bezig met het zoeken naar de beste pakketdienst, maar helaas hebben ze allemaal momenteel nog te maken met vertragingen en grote drukte. Deze vertragingen zijn helaas ook nooit helemaal te voorkomen. Daar het mis is gegaan in de bezorging heb ik u een mail verstuurd met daarin hopelijk een passende oplossing! Bij deze hoop ik u voldoende geïnformeerd te hebben, onze excuses voor het ongemak en mochten er nog vragen zijn hoor ik deze graag! Met vriendelijke groet, Demi De Ballonnerie
Tt Vasumweg 160
1033 SH Amsterdam