Mooie ballon duidelijk kaartje

Prachtig ballon van een mooie kwaliteit.

Jammer dat hij een dag te laat aankwam, wat niet was afgesproken. Was leuker geweest dat ze hem op haar verjaardag had gekregen.

Goede ervaring

Makkelijke website, levering keurig zoals beloofd, blije ontvanger van de leuke ballon. Dus top!

Ballon te laat afgeleverd

Extra kosten voor het afleveren op de juiste datum, is dit door DHL toch niet op tijd afgeleverd. Schuld van DHL, misschien toch een andere koerier dienst kiezen!??! Hebben het netjes opgelost door de kosten terug te storten. Blijft natuurlijk erg jammer dat de verassing’s ballon voor een verjaardag 3/4 dagen telaat wordt geleverd. Schuld van DHL

Je betaald voor een snelle levering de volgende dag en uiteindelijk is het 2 dagen later geleverd.

Laat mensen niet extra betalen voor een snellere levering. Dat kunnen jullie niet nakomen maar dhl is ronduit slecht. In mijn werk genoeg ervaring mee...

de ballonnen blijven zeker 14 dagen goed. (als het niet langer is!)

De klantenservice van de Ballonnerie is heel goed. Dit bedrijf belooft wat het doet en doet wat het belooft. Complimenten hoor! Liefs, Anja

Vlotte service

Het was zeer duidelijk vermeld op de site hoe te handelen en de levering vlot afgehandeld

Goede service en optijd geleverd

Goed service en optijd geleverd

Veel geld betaald voor een mwaah ervaring

Helaas was de ballon niet mega goed opgeblazen terwijl je daar wel flink voor betaald. Jammer!

Netjes volgens verwachting

Zoet er weer geweldig uit

Mooie ballonnen tros

De tros ballonnen is heel erg mooi helaas moet ik echter een nieuwe bestelling plaatsen en heb ik hem niet kunnen gebruiken omdat de babyshower waar ik hem voor ging gebruiken niet door ging in verband met een covid geval bij de huisgenoot van degene voor wie de verassings babyshower was.

Hartstikke leuk en snel bezorgd top

Zie boven was goed geregeld

Tevreden

Goede kwaliteit ballonnen en cijferframe

Nu voor de 4e keer ballon besteld wederom alles goed geregeld, had vergeten de afzender te vermelden op het kaartje keurig hierover opgebeld door De Ballonerie!

Goed volgens afspraak

Levering volgens afspraak. Product voldoet aan verwachting , Goed verzorgt , mooie doos , goed gewicht aan de ballon Ballon zag er uit zoals op de site

Paid for same day delivery (ordered before 12:00) but delivered next day after 21:00

Perfect!

Ze gaan net even dat stapje verder! Snelle levering. Had zelf een fout huisnummer ingevuld en dat hebben ze na een mailtje hierover nog op tijd voor me weten aan te passen. Top.

Snelle levering en goede service !

Top en snel geregeld!

Superballon ook! Groooot! Ballon met tractor er op, aanrader!

Heel blij mee ik heb besteld en op de gewenst dag is de mooi en leuke helium ballon aangekomen de ontvanger was erg blij mee. Hun besteden goed aandacht aan zijn klanten.

Leuke ballon besteld

Levering op tijd van een leuke ballon voor mijn kleinzoon

De ballonnerie staat voor kwaliteit

Ruime keuze, mooie set ballonnen van goede kwaliteit. Meerdere keren hier ballonen bestelt en stelt nooit teleur. Een aanrader!

Neutraal

Ik heb een mooie ballon besteld voor mijn jarige bovenbuurman. Helaas ging het mis met de bezorging. De Ballonnerie heeft de verzendkosten vergoed, dus dat is coulant. Helaas is mijn bovenbuurman niet altijd thuis, vandaar dat de bezorgdatum belangrijk was. De bovenbuurman heeft zijn ballon helaas dus nog steeds niet gezien of kunnen uitpakken. De ballon werd 1 dag later geleverd, dan de bedoeling was en werd bij de buren afgeleverd (op zich geen punt), maar helaas zonder briefje in mijn brievenbus, dat dit het geval was. Via de mail kwam ik daar 2 dagen later achter. De ballon kreeg mijn jarige buurman dus 3 dagen later. Jammer.

Leuk maar laat

Jammer genoeg kwam er maar 1 ballon aan voor mijn dochter haar verjaardag. De andere is nog onderweg dus te laat.

• Zou u ons aanbevelen? Nee

Tt Vasumweg 160