Prachtig aanbod, goede service & snelle levering :-)

Superleuke ballonnen om uit te zoeken! Echt een feestje om zó iemand anders te verrassen & blij te maken :-)

Top bedrijf , super surprise

Persoonlijk contact en super service oprecht een aanrader

Levering zoals afgesproken

Op tijd geleverd, ik heb m laten bezorgen en heb daarvan foto gekregen en dat zag er goed uit.

Veel keus en goede service

Voor mijn kinderen bestel ik voor hun verjaardag altijd een heliumballonnen in een doos. De ballonnen komen dan netjes via de post binnen en zweven ruim anderhalf week door ons huis. Onze verjaardag kan niet meer zonder :)

Snel, correct en leuk

Snel, correct en leuk

Makkelijk te bereiken via telefoon pakje netjes afgegeven aan de buren.

Snel en goed

De ballon is tijdig geleverd

Goede ervaring

Mooie ballon, snelle verzending. Helaas wel enorm duur 24 euro uiteindelijk kwijt voor een ballon dat maakt het toch minder leuk maarja

Goede service mag wel wat van de prijs af

Goede service en heel oplettend of er wel wat op kaartje bij ballon staat. Het is wel erg duur.

Snelle levering en goede kwaliteit

Mooie mrs & mrs ballonnen besteld, tijdige levering

slecht

Ballon is een verrassing voor verjaardag! Dag later versturen is slecht!

Eind goed al goed

Ik had twee balonnen besteld waarvan eentje lek was en had ook te veel verzendingskosten betaald. Na contact met hun hierover opgenomen te hebben hebben zij meteen het teveel aan verzendingskosten terug gestort en wordt er een nieuwe ballon toegestuurd.

Dolblij kind

Wat een laagdrempelige manier om een kindje een geweldige dag te bezorgen!

Mooie, goed gevulde ballon. Goede service

Ballon zag er goed gevuld uit met mooie hanger eraan. Nog nagebeld ivm adres en snelle, vriendelijke service.

De ballon was tijdig besteld. De Ballonnerie had de ballon tijdig verstuurd. Echter, DHL bleef in gebreken . Daardoor kwam de ballon niet op de juiste dag/ datum aan. Dat was jammer! Zeker omdat de ballon bestemd was voor de verjaardag van een kind. Dus ik beveel de Ballonnerie wel aan. Maar de vervoerder niet!!!!!! Na dit bericht had de Ballonnerie contact met mij opgenomen. Alles besproken. Fijn gesprek, nogmaals uitgelegd dat het niet de schuld was van Ballonnerie.

Wederom TOP

Voor de 2e keer ballonnen besteld en wederom top. Ballonnen zagen er top uit en de jarige job was heel erg tevreden. Ballonnen werden ook netjes zoals opgegeven op tijd geleverd.

Heel mooi maar al lek

Mijn kleindochter was super blij maar dat was voor even want de ballon liep leeg en ging niet meer omhoog . Bij het openen zei ze dat ze nog nooit zo’n mooie ballon had gezien

Heel erg bedankt

Fijne service om een feestelijk moment te ondersteunen.

Prachtige ballonnen, alleen was er 1 ballon verkeerd gesorteerd en kwam een dag later. Dag was jammer maar het is niet anders.

Leuke ballon alleen klein

Vond de ballon aan de kleine kant terwijl hij er op de foto groot uitzag

Prachtige ballon en keurige levering met track en trace.

Zie boven

Mijn bestelling is 100% naar verwachting verzorgd..het ging super snel en ik wilde eigenlijk bezorgdatum wijzigen vlak na bestelling, ivm tijd dat ballon goed blijft, maar was al zo snel verstuurd dat dat niet meer ging..geen kritiek zeker niet ik had er zelf niet goed over nagedacht! Volgende keer weet ik jullie zeker te vinden weer.. :)

Top geregeld

Keurig bezorgd en op tijd.

Mooie ballonnen alleen de trossen zitten altijd in de knoop bij levering

Mooie ballonnen alleen de trossen zitten altijd in de knoop bij levering. Heb 3 keer besteld en alle 3 keren waren de trosjes in de knoop. Ze lossen het wel op door nieuwe te sturen maar dan is de verassing er al vanaf. Erg jammer.

Leuk assortiment

Er is genoeg keuze, vooral de boeketten zijn leuk. Goed geholpen door de klantenservice met mijn vraag.

Tt Vasumweg 160

1033 SH Amsterdam