Gaan met die ballon
je betaal voor een spoed zending en dan komt het nog 2 dagen later maar ze zoeken wel een juiste oplossing dus goede service top bedrijf !!!
Beste Quincy Wat vervelend om te horen, dat is natuurlijk niet de bedoeling! Ik begreep van mijn collega dat zij zojuist contact met u heeft opgenomen om hopelijk tot een passende oplossing te komen. Met vriendelijke groet, Demi De Ballonnerie
Originele beoordeling
je betaal voor een spoed zending en dan komt het nog 2 dagen later *** service !!!
Mijn nichtje van 3 is super blij met haar prachtige paw patrol ballon. Helaas ging er wat mis bij de bezorging (buiten de schuld van de Ballonnerie). De Ballonnerie heeft hier gelijk op gehandeld en geweldig opgelost en meegedacht. Bedankt!
Vakentijnsballon wordt een dag later geleverd omdat zogenaamd de postcode niet zou kloppen! Excuses waar je niets aan hebt ik bestel hier NOOIT meer!
Bedankt voor uw review! Wij hebben elkaar telefonisch gesproken over deze zending. In eerste instantie kon u de zending niet volgen omdat er door DHL nog geen scan was gemaakt. Ik heb vervolgens contact opgenomen met DHL om bij hen na te vragen waar dit probleem zat. Er werd mij verteld dat er eventueel een vertraging in het scanproces was opgelopen i.v.m. de Valentijns drukte. Hierdoor kon u de status van uw pakket nog niet volgen. Mocht het pakket om een andere reden niet geleverd zijn, had ik gezegd dat ik contact met u zou opnemen. I.v.m. de Valentijns drukte en andere omstandigheden, was ik hier nog niet aan toegekomen. Gelukkig nam u het initiatief om nogmaals contact met ons op te nemen. Toen ik uw zending nogmaals in het systeem van DHL opzocht, was er door hen een melding gemaakt. De melding gaf aan dat er een adres correctie was gemaakt. Dit bleek met de door u opgegeven postcode te maken te hebben. De postcode die u bij ons had opgegeven was: 2213 RL. Deze postcode behoorde helaas niet tot deze straatnaam. De juiste postcode die tot deze staat behoord is 2231 RL. Hierdoor heeft het pakket een dag vertraging opgelopen. DHL heeft dit redelijk snel weten op te pakken. Ook ik probeer foutieve postcodes eronderuit te scheppen als hier tijd voor is. Ik loop namelijk regelmatig de zendingen van de vorige dag na. Zodra ik iets opvallends zie neem ik contact op met DHL om dit z.s.m. op te lossen. Bovendien is de klant verantwoordelijk voor het invullen van het juiste adres. Wij hebben helaas geen tijd om alle, door de klant ingevoerde adressen nog een keer dubbel te checken. Daar het mis is gegaan zal ik u via de mail een passende oplossing aanbieden. Hopelijk gaat u hier akkoord mee. Bij deze hoop ik u voldoende geïnformeerd te hebben, nogmaals onze excuses en mochten er nog vragen zijn hoor ik deze graag! Met vriendelijke groet, Demi De Ballonnerie
De bestelling op tijd geplaatst maar nog altijd Is de ballon niet afgeleverd bij het gevraagde adres.
Beste Danielle, Wat vervelend om te horen, dat is natuurlijk niet de bedoeling! Kan het kloppen dat u nog geen contact heeft opgenomen met onze klantenservice? We zijn altijd bereid om te kijken hoe we dit het beste kunnen oplossen. Mijn collega heeft u zojuist daarom een mail gestuurd. Met vriendelijke groet, Demi De Ballonnerie
Sehr empfehlenswert
Afgelopen zaterdag zouden de ballonnen komen en is niet gebeurt. Voor aanstaande woensdag 16/2 heb ik ook ballonnen besteld, komen die wel?
Beste Monique, Bedankt voor uw mail en wat vervelend om te horen, dat is natuurlijk niet de bedoeling! Ik heb meteen voor u in het systeem van DHL gekeken wat hier mis is gegaan, en het ziet ernaar uit dat de ballon vertraging heeft opgelopen. Hoe dit komt staat helaas niet duidelijk genoeg vermeld. Hiervoor zal ik contact op moeten nemen met DHL. Als een bestelling van onze klant niet op de gewenste afleverdatum geleverd wordt, nemen zij vaak telefonisch of per mail contact met ons op. Wij staan er namelijk altijd voor open om mee te denken met de klant, om daarnaast naar ook een passende oplossing te kijken. Ik zal u bij deze een mail sturen om samen met u te kijken naar deze passende oplossing. Verder zag ik dat de ballon ondanks de vertraging wel bij de ontvanger is bezorgd. Hopelijk heeft de ontvanger en plezier van gehad. Bij deze hoop ik u voldoende geïnformeerd te hebben, nogmaals onze excuses en mochten er nog vragen zijn hoor ik deze graag! Met vriendelijke groet, Demi De Ballonnerie
Mooi Optijd geleverd!!
Leuk assortiment en een makkelijke website. Ontzettend vriendelijke medewerster die meedacht en nog ff nabelde of mijn bestelling in orde was zo! Echt top!
Was heel simpel en makkelijk te bestellen. De bestelling was voor de jarige een hele grote verrassing. Zijn reactie was wauuauauw. Ze wisten helemaal niet dat er zulke mooie ballonnen waren. Ik had de 't Rex ballon besteld..
Mooie verpakking en goeie helium ballon op tijd geleverd gekregen!
Op tijd geleverd, mooie ballonnen zweven goed!
Mooi, leuk, veel keuze en betrouwbaar
Is voor herhaling vat baar
Zeer mooie ballonnen en netjes op tijd geleverd. Top!
Ik ben heel erg goed en vriendelijk geholpen toen ik een foto ballon had gemaakt met de verkeerde foto. Toen ik daarover belde hebben ze dat meteen opgelost. Geweldig!
snel geleverd
Prijs redelijk, bestellen gemakkelijk, levering prima
1 ballon was lek maar dat is heel goed opgelost. Ga zeker vaker bestellen!
Super geregeld en vlotte aflevering!
Top geregeerd en blij met de levering
Beste Pieter, Zoals u gemerkt heeft is het DHL, niet gelukt om onze Same Day pakketten van maandag af te leveren. Wij maken al een langere tijd gebruik van de Same Day Delivery, waarbij eigenlijk 99% van deze pakketten netjes op tijd afgeleverd worden. Ondanks het ruim op tijd aan leveren van deze pakketten op maandag en het melden van het feit dat het gaat om een grotere aantal dan normaliter i.v.m. Valentijnsdag is het DHL niet gelukt om op voor ons de belangrijkste en drukste dag van het jaar deze pakketten op tijd te leveren. Volgens hun waren alle procedures goed verlopen, alleen zou het maandag gaan om een ICT fout in het planningsprogramma, waardoor al onze pakketten verkeerd zijn ingepland namelijk niet dezelfde dag, maar de volgende dag en is het hun niet gelukt dit op tijd op te lossen. Onze welgemeende excuses hiervoor. Wij begrijpen dat het onwijs vervelend is dat uw geliefde zonder Valentijnsdag, verjaardag of een hart onder de riem verassing heeft gezeten. Helaas zijn wij in de bezorging volledig afhankelijk van DHL. Uiteraard gaan wij wel met hun in gesprek hierover. Daar het mis is gegaan in de bezorging zal ik u via de mail een passende oplossing aanbieden. Bij deze hoop ik u voldoende geïnformeerd te hebben, nogmaals onze excuses, en mochten er nog vragen zijn hoor ik deze graag! Met vriendelijke groet, Demi De Ballonnerie
Originele beoordeling
De levering vond dag later plaats, en is uiteindelijk niet aangekomen. Had gedacht dat er wel even contact over zou worden opgenomen. Hoor graag van jullie
Veel keuze en prima geregeld.
Het gaat erom hoe een organisatie met klachten omgaat. Dit is goed gedaan
Beste Leonie Wat vervelend om te horen, dat is natuurlijk niet de bedoeling! Ik begreep van mijn collega dat zij zojuist contact met u heeft opgenomen om hopelijk tot een passende oplossing te komen. Met vriendelijke groet, Demi De Ballonnerie
Originele beoordeling
Ik had gezocht op internet welke leverancier toezegde dat de ballonnen maandag zouden worden geleverd voor Valentijn. Helaas kwamen ze pas dinsdagavond laat aan. Dat was heel erg jammer en ging het doel voorbij
Kadootje voor Valentijn besteld, dus belangrijk dat dit op de juiste dag geleverd wordt. Helaas 2 dagen later nog niet geleverd. De Balonnerie heeft echter een goede oplossing geboden.
Beste Danielle, Wat vervelend om te horen, dat is natuurlijk niet de bedoeling! Ik begreep van mijn collega dat zij zojuist contact met u heeft opgenomen om hopelijk tot een passende oplossing te komen. Met vriendelijke groet, Demi De Ballonnerie
Tt Vasumweg 160
1033 SH Amsterdam