Mooie ballonnen, zeer uitgebreide keuzes en zo'n leuke originele verrassing voor diegene die het ontvangt. Prima levering, en je wordt goed op de hoogte gehouden middels track and tracé.
Als ik bij jullie maandag afspreek kan niet niet zo zijn dat ik zelf jullie koerier moet benaderen om dat te regelen. De Ballonerie is de verantwoordelijke
Beste Frans, Bedankt voor uw review! Wij benaderen onze klanten hierover omdat het ons opvalt dat DHL wel eens pakketten die op maandag geleverd moeten worden, op zaterdag leveren. Zodra de klant de afleverdatum zelf wijzigt, voorkomen we dat het pakket eventueel op zaterdag wordt afgeleverd. Helaas kunnen wij dit niet voor de klant doen, anders hadden wij dit uiteraard gedaan. Bovendien vinden onze klanten het erg prettig dat wij hen hiervan op de hoogte stellen. Bij deze hoop ik u voldoende geïnformeerd te hebben, onze excuses voor het ongemak en mochten er nog vragen zijn, hoor ik deze graag! Met vriendelijke groet, Demi De Ballonnerie
Erg leuke ballon! Keurig verpakt
Goede communicatie, super leuke airwalker ballon, neefje blij!
Super snelle levering. Goede informatie over verzending en bezorging.
De bezorger heeft mijn pakket gewoon voor de deur gezet waar ik het pakket naartoe verstuurd heb. Het lijkt me niet gebruikelijk dat er zo wordt omgegaan met jullie bestellingen.
Beste Naomi, Bedankt voor uw review en wat vervelend om te horen, dat is natuurlijk niet de bedoeling! Ik heb hiervoor een klacht ingediend bij DHL want het is inderdaad niet gebruikelijk dat DHL zo met onze pakketten omgaan. Kan het kloppen dat u nog geen contact heeft opgenomen met onze klantenservice? We zijn altijd bereid om te kijken hoe we dit het beste kunnen oplossen. Ik wil u daarom vragen een mail te sturen naar [email protected] zodat wij samen naar een passende oplossing kunnen kijken! Bij deze hoop ik u voldoende geïnformeerd te hebben en zie ik uw mail graag tegemoet! Met vriendelijke groet, Demi De Ballonnerie
Makkelijke website, dus bestelling ging vrij snel en de levering ging ook super snel. Ik ben een zeker terugkerende blije klant
Keurig op tijd.
Snelle service en een super grote ballon
Mijn ervaring met De Ballonnerie is geweldig!!! Ik was vergeten om mijn naam(afzender) op het kaartje te zetten en werd daar over gebeld. Heel attent!!!
Ik heb mijn bestelling nog niet eens ontvangen, met sorteren is het ergens fout gegaan bij dhl. En zij kunnen mij geen antwoord geven, over hoe en wat
Beste E. Weert, Wat vervelend om te horen, dat is natuurlijk niet de bedoeling! Kan het kloppen dat u nog geen contact heeft opgenomen met onze klantenservice? We zijn altijd bereid om te kijken hoe we dit het beste kunnen oplossen. Ik wil u daarom vragen een mail te sturen naar [email protected] zodat wij samen naar een passende oplossing kunnen kijken! Bij deze hoop ik u voldoende geïnformeerd te hebben en zie ik uw mail graag tegemoet! Met vriendelijke groet, Demi De Ballonnerie
Keurig en snel
Wat een keuze! En goede kwaliteit. Vrijdagmiddag besteld en zaterdag netjes bezorgd. De Jarige zijn dag kon niet meer stuk toen er maar ballonnen uit de doos bleven komen.
Jammer dat hij een dag te laat aankwam, wat niet was afgesproken. Was leuker geweest dat ze hem op haar verjaardag had gekregen.
Beste Arjen, Bedankt voor uw review en wat fijn om te horen dat u de ballon een mooie kwaliteit vond! Onze excuses voor de vertraging. Ik heb in het systeem van DHL gekeken wat er precies is mis gegaan in deze zending, en ik heb het vermoede dat het pakket een vertraging heeft opgelopen, doordat er een nieuw label is aangemaakt. Ik zal hiervoor contact met DHL moeten opnemen. Daarnaast staat op onze website het volgende duidelijk vermeld: Wij streven ernaar om alle pakketten op tijd te laten bezorgen. Ondanks 98% van alle pakketten op de gekozen afleverdatum bezorgd worden, kunnen wij helaas geen garanties geven dat alle pakketten daadwerkelijk op de aangegeven dag bezorgd zullen worden. Rekening houdend met de aangegeven levertijd van onze vervoerder (DHL). Wel kunnen wij garanderen dat het pakket op de juiste dag verzonden wordt. Mocht u in de toekomst weer een bestelling bij ons plaatsen adviseer ik u om het pakket een dag eerder te laten bezorgen. Zo is er wat meer speling in de bezorging mocht er bijvoorbeeld een vertraging tussenkomen. Bij deze hoop ik u voldoende geïnformeerd te hebben, nogmaals onze excuses en hopelijk heeft de ontvanger ondanks de vertraging veel plezier van de ballon gehad! Met vriendelijke groet, Demi De Ballonnerie
Makkelijke website, levering keurig zoals beloofd, blije ontvanger van de leuke ballon. Dus top!
Extra kosten voor het afleveren op de juiste datum, is dit door DHL toch niet op tijd afgeleverd. Schuld van DHL, misschien toch een andere koerier dienst kiezen!??! Hebben het netjes opgelost door de kosten terug te storten. Blijft natuurlijk erg jammer dat de verassing’s ballon voor een verjaardag 3/4 dagen telaat wordt geleverd. Schuld van DHL
Beste Mimi, Bedankt voor uw review! Wij zijn via de mail gelukkig samen tot een passende oplossing gekomen. We zijn altijd bezig met het zoeken naar de beste pakketdienst, helaas hebben ze momenteel allemaal nog te maken met vertragingen en grote drukte. Deze vertragingen zijn helaas ook nooit helemaal te voorkomen. Dit staat ook op onze website vermeld. Gelukkig wordt 98% van onze pakketten wel op de gewenste afleverdatum van onze klanten geleverd door DHL. Bij deze hoop ik u voldoende geïnformeerd te hebben, onze excuses voor het ongemak en mochten er nog vragen zijn hoor ik deze graag! Met vriendelijke groet, Demi De Ballonnerie
Originele beoordeling
Laat mensen niet extra betalen voor een snellere levering. Dat kunnen jullie niet nakomen maar dhl is ronduit slecht. In mijn werk genoeg ervaring mee...
Beste Eline, Wat vervelend om te horen, dat is natuurlijk niet de bedoeling! Kan het kloppen dat u nog geen contact heeft opgenomen met onze klantenservice? We zijn altijd bereid om te kijken hoe we dit het beste kunnen oplossen. Ik wil u daarom vragen een mail te sturen naar [email protected] zodat wij samen naar een passende oplossing kunnen kijken! Bij deze hoop ik u voldoende geïnformeerd te hebben en zie ik uw mail graag tegemoet! Met vriendelijke groet, Demi De Ballonnerie
De klantenservice van de Ballonnerie is heel goed. Dit bedrijf belooft wat het doet en doet wat het belooft. Complimenten hoor! Liefs, Anja
Het was zeer duidelijk vermeld op de site hoe te handelen en de levering vlot afgehandeld
Goed service en optijd geleverd
Helaas was de ballon niet mega goed opgeblazen terwijl je daar wel flink voor betaald. Jammer!
Zoet er weer geweldig uit
Tt Vasumweg 160
1033 SH Amsterdam