Super goede service!

Hele goede services! Mooi ballon was echt een leuk cadeau.

Snelle levering en mooi product

Ballon is snel geleverd en op tijd. Perfect!!

Perfect!

Geweldige service!

Zeer goede ervaring

Zeer goede ervaring mee ,er was een ballon kapot direct gebeld ,kreeg een zeer vriendelijke medewerkster aan de telefoon, drie dagen later had ik het geld van de kapotte ballon op m'n rekening, wat eigenlijk niet m'n bedoeling was ,ik wou er alleen een melding van maken .

Super snel bezorgd en prachtig samengesteld

's avonds besteld en netjes volgende dag zoals aangefeven bezorgd. Tussentijds prima op hoogte gehouden. Mooi afgeleverd en ontvanger was super enthousiast. Mooi werk!

Super mooie ballon geleverd op de juiste tijd ! Dik tevreden

Netjes en snel

Duidelijke bestelwijze, netjes geleverd.

Uitstekende service echt geweldig

betere informatie over bezorging zou fijn zijn

Ik kreeg geen info over de bezorging, in de avond was de ballon er nog niet bij mijn 50 jarige vriendin. Daarop heb ik de bollonerie gemailt, maar uiteraard pas de volgende dag reactie. Er was een kleine tikfout gemaakt in de postcode. Ik weet zeker dat ik het adres 3x gecontroleerd heb, maar toch ging het dus mis. Daarop is de ballon toch nog bezorgd en kreeg ik wel info over de bezorgtijd. Als de bezorgtijd de eerste keer bekend was, dan had ik eerder kunnen mailen, of beter nog de ballonnerie had op de dag zelf actie kunnen ondernemen....

Mooie ballon, op tijd geleverd

Nette verpakking en de ballon was zoals omschreven. Blij mee.

Mooie ballonnen, makkelijk te bestellen en levering was volgens afspraak

Fantastisch!

Ontzettend fijne ervaring met de Ballonnerie! Ik had een foutje gemaakt (zonder helium besteld) en ze belde me meteen om te vragen of dit wel klopte. Ze hebben het voor me kunnen veranderen én een kaartje erbij kunnen doen (wat ik ook was vergeten) en dat allemaal nog op tijd, zodat het nog met de post mee kon als gepland. Wat een top service! De ballonnen zijn kwalitatief ook top en goed verpakt. Mijn zus vond ze prachtig !!

Fijn dat het op maandag bezorgd kon worden en binnen 1 dag.

Fijn dat de extra optie er was en ik het zondags avond kon bestellen en het maandag nog bezorgd werd.

Ik heb al vaker een bestelling gedaan bij de Ballonnerie en de opdrachten worden altijd naar tevredenheid uitgevoerd.

Super en snel geregeld!

Leuke website waar alles duidelijk en ook makkelijk te vinden is. Zo ook de uitleg over de verschillende ballonnen versus zweef-duur. Ballon werd de volgende dag geleverd! Super gedaan/geregeld!!

Ok

Bestellen is makkelijk. Alleen jammer is dat dhl niet echt goed meewerkt. Ik kreeg namelijk een mail dat de ballon bij een afhaalpunt opgehaald kon worden op maandag, maar de ballon was bij de buren afgegeven. Dus dat is niet ok. Maar bij de Ballonnerie zelf alles prima.

Super tevreden

Bestelde artikel voldeed aan mijn verwachtingen en de jarige was zéér tevreden. Service van Ballonnerie is ook top. Werd gebeld omtrent de leveringsdatum en kreeg zelfs advies daarin. Heb dat als zéér prettig ervaren. Mijn eerste ervaring met De Ballonnerie heb ik als zéér positief ervaren en zal hier vaker gebruik van maken

Net als vorige keren, alls zoals omschreven, netjes op de hoogte gehouden, snelle levering. Ben benieuwd of deze ballon, net als de vorige, ook na een maand nog zweeft!

Geweldige, snelle levering. Vriendelijke man die het bezorgd heeft bij mijn moeder. Super tevreden!

Mooie ballon en een snelle levering helemaal top

Snelle service goed geregeld mooie ballon! Top!!!

Mijn vader verrast met een super leuke ballon. Snel geleverd.

Helemaal top!

Bestellen gaat gemakkelijk en je wordt volledig op de hoogte gehouden over de status van de bestelling. En waar ik ook heel blij van wordt is dat je niet hoeft te puzzelen met het aantal woorden op een kaartje; je kunt gewoon je tekst typen welke je erbij wil! Bezorging was prima en op afgesproken tijd. Kortom: helemaal top! (En heb er al meerdere bestellingen gedaan, alle keren naar volle tevredenheid!)

Snelle reactie, nette aflevering..

Ruim assortiment en duidelijk wanneer er verstuurd wordt...

Was helemaal goed zoals omschreven op de site prima

Was prima

Tt Vasumweg 160