Ik heb mijn ballon helaas nooit ontvangen na dit doorgegeven te hebben is er netjes per mail contact met mij opgenomen. Het probleem lag bij dhl en niet bij de ballonerie. Zij hadden gwn netjes ruim van te voren het pakketje op de post gedaan. Al met al ben ik heel tevreden met hun klantenservice!

Snelle levering, zelfs op korte termijn. Uitstekende service bij problemen.

Goed verpakt snelle levering

Duidelijke site

Ontzettend leuk!!

De KERSTballon vind ik een originele manier van een kerstgroet te sturen. De kinderen hebben het alle vier in goede staat Dus ik geef jullie een compliment!

Snelle levering, enige reden dat ik 4 sterren geef, is omdat het vrij duur is...

Super snel

Voor een verjaardag last minute ballonnen en stokken moeten bestellen, dit gedaan bij ballonnerie. Super snel geleverd, goed verpakt en top kwaliteit. Hierdoor toch een mooie verjaardag verrassing kunnen geven. Aanrader!

Ivm langere levertijd post ,hebben ze opgebeld of ze de bestelling eerder mochten versturen . Kindjes superblij . Bedankt , goede service!!!!!

Heel tevreden van de service!

Heel goede service en ballon goed op tijd afgeleverd! Zeer tevreden en terugkomende klant.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Super snel en makkelijk te regelen

Bestelling is dezelfde dag nog verzonden en de volgende dag in huis. Zelfs tijdens de kerst drukte. Helemaal top!

Supermooie ballon, netjes op de afgesproken dag afgeleverd

De ballon in de doos voldeed aan alle verwachtingen

Super goede service

Ik werd zelfs gebeld na mijn online bestelling met suggesties betrffende mijn bestelling. Helemaal Top!!

Top, netjes op tijd bezorgd,ondanks de drukke kersttijd

Super geregeld!

Aanrader om iemand blij te maken met zo’n mooie ballon van de Ballonnerie.

Heel makkelijk kunnen regelen

Snel en duidelijk

Mooi aanbod, de ballon ziet er in het echt ook prachtig uit!

De ballon zoals omschreven bezorgd. Bezorging was ook op tijd.

Mooie ballon super levering

Veel keuze uit ballonnen , leuke cadeaus om weg te geven in deze tijd , snelle levering, ben zeer tevreden

Altijd goede service!

Op tijd geleverd, berichtje wanneer het geleverd wordt en is, leuke ballonnen!

Prachtige ballonnen, wel even zoeken, goed geholpen.

Ballonnerie heeft echt van alles, de winkel is super uitgebreid en overzichtelijk, vriendelijk geholpen. De website kan echt beter, het hangt er nl van af via welke opdracht je iets zoekt of je dat ook (direct) vindt..blijkt dat ze meer hebben als je lang genoeg zoekt (of dan toch maar belt). Snelle & goede service.

top

Voldoende keuze snelle levering

Super en persoonlijke aandacht!

Ik had een mooie ballon voor mijn kleindochter besteld, maar had het niet goed ingevuld. Ik werd meteen gebeld door een aardige medewerker en samen hebben we een prachtige ballon met helium en kaartje kunnen sturen. Super bedankt!

De manier van aanbieden is misleidend.

Jullie bieden een product aan voor 4.60 euro. Dan denkt men als consument dat het product ook voor dit bedrag te koop is. Maar dan moet er in een keer 7.50 euro bijbetaald worden voor het vullen van de ballon en dan mag je ook nog eens 5.95 euro verzendkosten betalen. Uiteindelijk toch een dure ballon. Ik zal nooit meer iets bij jullie bestellen. Want ik vind het allemaal erg misleidend.

De eerste keer maar niet de laatste

Prachtige ballon besteld. Kwam in goede doos met gewicht eraan een kaartje. Mooie kwaliteit. Het assortiment is verrassend en origineel. Aanrader.

Enthousiast personeel

Prima en erg vriendelijke hulp.

Ok

Goede klanten service maar ik vind het belachelijk dat Julie verwacht dat ik gaan ophalen in Amsterdam wanneer iemand woon verder weg en daarna vraag voor €6 om te versturen

Tt Vasumweg 160

1033 SH Amsterdam