Veel te laat bezorgd

Ik heb extra kosten betaald zodat mijn nichtje naar haar operatie in het ziekenhuis een ballon zou krijgen. Helaas is deze ballon nog steeds niet bezorgd.. we zijn bijna een week verder!

prima geholpen

e

Bezorging was mislukt

Prima bedrijf hebben jullie, maar DHL liet te wensen over. De bezorger heeft doorgegeven dat er niemand thuis was. ( dat was er wel degelijk) en vervolgens wordt de ballon de dag na de verjaardag geleverd. Daarom bestel ik hem niet op die dag. Ervaar dit als erg vervelend. Zeker in deze tijd van Corona, waar juist deze attenties belangrijk zijn

De ballon was helaas slap

De ballon die ik had besteld kwam helaas niet helemaal goed gevuld aan. Dit is door De Ballonnerie prima opgelost! Dank hiervoor. Hopelijk een volgende keer beter.

Mooie ballonnen, prima service

Ballonnen zien er leuk uit, zijn snel geleverd

Nog niet ontvangen

Ik vermoed dat het bij de ballonerie allemaal prima is verlopen maar de levering zou er op Zaterdag 27 November zijn. Het was een verjaardagscadeau voor een jongen van 7. Vandaag Maandag 29 November heeft DHL nog steeds niets geleverd. Niet de 1e keer deze ervaring met DHL helaas. Als ik wist dat het met DHL werd gedaan, had ik ergens anders besteld. Toevoeging: manndag 10.15 uur ballon in goede staat ontvangen! Excuses van ballonerie gehad en verzenkosen retour aangeboden. Heel tevreden over. Bij DHL was heen melding gegeven over de vertraging, terwijl dit hun fout was. Netjes geregeld van de ballonerie, maar DHL komt er weer mee weg.

Leuk! maar te duur

Een ballon voor 4,95 ( mooie prijs ) Klaar met bestellen..... 18,80. Vind dat toch een beetje veel! Jammer :( Verder goed verpakt, mooie ballon, erg grappig!

Goed geregeld. Had alleen 29nov opgegeven als bezorgdag omdat dat echt de feestdag was en hij werd al zaterdag 27 bezorgd.

Mooie kwaliteit en netjes op tijd bezorgd.

Zeer behulpzaam en vriendelijk.

Uit zichzelf informeerden ze of ik me niet vergist had. Vergeten in te vullen dat ik een gevulde ballon wilde versturen. Alles prima geregeld plus datum van verzenden achteraf nog kunnen aanpassen. Chapeau!

Correcte verzorging van bestelling.

Meerdere keren een ballon besteld, altijd een succes.

Levertijd

De levertijd is snel en correct zoals jullie beloven.

Verschrikkelijk

Ik bestelde zonder te weten dat ik het moest ophalen. Heel vervelend en levering kon niet meer blijkbaar. Dat stond verder nergens in mijn bestelling. Verder was de bestelling niet gereed toen ik aankwam in een doos. Zou het zeker niet aanbevelen en bestel volgende keer ergens anders.

Goed geregeld, had geen afzender op kaartje gezet werd hiervoor gebeld.............Echt Service!

Dikke prima

Snelle levering, en de foto op de ballon was super mooi ,goeie kwaliteit.Helemaal blij mee

Bruidspaar was erg verrast, top.

Top, misschien iets te veel informatie over de verzending maar leuk en verrassend kado.

Snelle goede topservice

Ik moest nog snel een ballon regelen voor de volgende dag omdat ik het was vergeten. Binnen een paar tellen op de website geregeld. Goede communicatie dat het in behandeling was venomen. Ook het hele vervolgtraject goed op de hoogte gehouden. Beveel het zeker aan!

Alles prima en top verlopen!

Handige site, prima geregeld niets op aan te merken! Ontvanger was zeer blij met de ballon

Voortreffelijke service

Kom steeds terug bij de ballonnerie, snelle service, meedenken, niet moeilijk doen met kleine wijzigingen en klantvriendelijk. Ben zeer tevreden. Dit is mijn vast adres!

We waren super enthousiast, Er werd zelf opgebeld dat er geen afzender op stond en dat al was super tof

Mooie ballonnen voor een mooie prijs

Al diverse keren een ballon besteld, elke keer tevreden. Goede service.

snelle en goede service. duidelijke site om te bestellen

Vervelend.

Jammer genoeg niet op de goede datum.

Super snel een perfecte levering

Tussen bestelling en het bericht van DHL wanneer het geleverd gaat worden zat nog geen 45 minuten. Hoe snel wil je dit soort info hebben? Sneller kan haast niet naar mijn idee. De ballonnen van de Ballonnerie zien er altijd perfect uit en worden in een keurige doos geleverd. Al heel wat ballonnen hier besteld en nog nooit teleurgesteld.

Levering was verkeerd gegaan

De levering was verkeerd gegaan vanwege verwarring door de adresgegevens. Er is daarop wel contact opgenomen en De bestelling is 5 dagen erna opnieuw verzonden, maar zonder verdere compensatie. Al met al viel het tegen zeker als je iemand wat verder weg wil verrassen op haar verjaardag.

Tt Vasumweg 160

1033 SH Amsterdam