Ik ga zeker weten nog meer ballonnen versturen......en zoveel keuze TOP
Ik kon jullie niet maar het is allemaal prima gegaan . TOP
Snel geregeld, maar betaling via creditcard werkte niet. Dus pas gelukt met ideal.
Ben tevreden met de info over het afleveren van het product.
Als verjaardagsverrassing twee grote helium ballonnen besteld voor zaterdag. Via de track&trace zie ik dat de ballonnen keurig vrijdagochtend vestuurd zijn. Maar helaas blijven ze drie dagen 'hangen' bij DHL, en worden de ballonnen pas twee dagen na de verjaardag bezorgd. In eerste instantie natuurlijk erg teleurgesteld, maar Ballonnerie bood aan om geld terug te storten, nieuwe bestelling te doen, of een tegoedbon. Ondanks de teleurstelling tevreden met de afhandingeling.
Beste Stefan, Bedankt voor uw review en wat vervelend om te horen, dat is natuurlijk niet de bedoeling! Wij hebben uw zending op tijd aangeboden bij DHL. Ik heb daarom meteen in het systeem van DHL naar uw zending gekeken, maar kan helaas niet achterhalen waar het mis is gegaan in de bezorging. Onze excuses hiervoor. Ik zal hiervoor contact opnemen met DHL. Daar het mis is gegaan in de bezorging heb ik u een mail gestuurd, met daarin twee oplossingen. Hopelijk vindt u dit een passende oplossing en zie ik u antwoord tegemoet komen. Bij deze hoop ik u voldoende geïnformeerd te hebben nogmaals onze excuses en mochten er nog vragen zijn, hoor ik deze graag! Met vriendelijke groet, Demi De Ballonnerie
Originele beoordeling
Als verjaardagsverrassing twee grote helium ballonnen besteld voor zaterdag. Via de track&trace zie ik dat de ballonnen vrijdagochtend vestuurd zijn. Vervolgens blijven ze drie dagen 'hangen' bij DHL, en worden de ballonnen pas twee dagen na de verjaardag bezorgd. Mosterd na de maaltijd, ballonnen kunnen zo bij het vuilnis. "Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden" is leuk, maar dan moet DHL ook wat beter zijn best doen.
Ik heb een bestelling geplaatst wat maar niet verzonden kon worden door dhl. Achteraf bleek dat de verkeerde postcode is ingevoerd. Ik had contact opgenomen de Ballonnerie en zij hebben alles recht gezet en de bestelling is vervolgens goed aangekomen. Bedankt voor de snelle en goede service
Beste Karima, Wij hebben elkaar zojuist telefonisch gesproken uw bestelling. Ik heb meteen in het systeem gekeken wat er mis is gegaan, en dit lijkt te maken te hebben met een foutieve postcode. De door u opgeven postcode 3035 behoort namelijk niet tot de opgegeven straatnaam. Hierdoor loopt het pakket bij DHL vertraging op. Normaliter probeert DHL dit aan te passen, maar dit lijkt om een onduidelijke reden niet gelukt te zijn. Ik zal hiervoor ook contact met DHL opnemen. Daarnaast heb ik met u afgesproken dat ik contact met u zou houden over de ballon, en zal ik mijn best doen om de ballon alsnog bij de ontvanger te laten komen. Bij deze hoop ik u voldoende geïnformeerd te hebben, onze excuses voor het ongemak en hopelijk tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Demi De Ballonnerie
Originele beoordeling
Helaas heb ik mijn pakket nog steeds niet ontvangen. Donderdag besteld en het is inmiddels al maandag…
Vriendelijke klantenservice, mooi product. Zeker aan te raden!
Beste Colinda, Bedankt voor uw review en wat vervelend om te horen, dat is natuurlijk niet de bedoeling! Onze excuses voor het ongemak. Ik heb meteen voor u in het systeem van DHL gekeken wat er is gegaan en ik zie dat DHL het pakket zaterdag heeft geprobeerd aan te bieden allen was de ontvanger niet thuis of in de gelegenheid om de deur open te doen waardoor DHL een gemist scan heeft gemaakt. Op zondag levert DHL niet dus de eerstvolgende bezorg dag is altijd op een maandag. Vandaar dat u nog geen bevestiging heeft gehad dat de ballon is afgeleverd. Bij deze hoop ik u voldoende geïnformeerd te hebben nogmaals onze excuses en mochten er nog vragen zijn, hoor ik deze graag! Met vriendelijke groet, Demi De ballonnerie
Originele beoordeling
Geen idee. Ik heb nl nog gern bevestiging van dhl dat ballon is afgeleverd.
Voor mijn vaders 70e verjaardag heb ik een tros ballonnen besteld. Dat gaat via de site heel makkelijk. Tekstje erbij. Mooi en stevig verpakt in een doos en op tijd verzonden en dus ook afgeleverd. Precies op de dag dat hij jarig was. Bij het openen kwamen de ballonnen omhoog! Kortom een mooie, feestelijke verrassing!
6-12-2021 mijn levering op landstdinerhof 13 niet ontvangen.
Beste Willeke, Wij hebben elkaar telefonisch gesproken over de vertraagde levering. Daarin vertelde ik dat wij de zending op tijd bij DHL hadden aangeboden, en ik helaas niet bij DHL kon achterhalen waar het mis is gegaan in de bezorging. Hiervoor zal ik contact met DHL opnemen. Daarentegen heb ik u een compensatie voorgesteld waarmee u gelukkig akkoord ging. Omdat DHL op zondag niets bezorgd, is de eerstvolgende bezorg dag op maandag. Als het goed is, wordt de ballon vandaag tussen (13:00 en 15:00 uur) geleverd en hoop ik dat de ontvanger ondanks de late levering veel plezier van de ballon zal hebben. Bij deze hoop ik u voldoende geïnformeerd te hebben, nogmaals onze excuses en hopelijk tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Demi De Ballonnerie
Al een aantal keren een leuke ballon besteld en altijd een uitstekende service gehad. Ook bij de huidige levering een superblije reactie van de ontvanger!
De ballon was een cadeautje, alles klopte, als ik een cijfer mag geven, Ballon 10 , verpakking 10 , kaartje 10 en een super blij kindje!!! Volgende Ballon bestel ik zeker weer bij "{De Ballonnerie"
Op tijd en mooi
Geweldig!
Probleem met levering keurig en naar volle tevredenheid opgelost
Beste Diny, Bedankt voor uw review en wat vervelend om te horen, dat is natuurlijk niet de bedoeling! Onze excuses voor het ongemak. Ik heb meteen voor u in het systeem gekeken om te kijken wat er aan de hand is, en denk dat het dit probleem ligt bij het adres van het Ziekenhuis. Op het DHL-etiket stond de naam van het ziekenhuis in Hoorn namelijk niet vermeld, waardoor DHL niet kon achterhalen dat dit het adres van het ziekenhuis moest zijn. Ik zal hiervoor ook contact opnemen met DHL. U had ons ook een mail gestuurd waarop u als het goed is een antwoord van terug heeft ontvangen, met daarin hopelijk een passende oplossing! Bij deze hoop ik u voldoende geïnformeerd te hebben, nogmaals onze excuses en wie weet tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Demi De Ballonnerie
Originele beoordeling
Nog niet aangekomen. Nu gaat het ws mis lopen omdat ze binnenkort uit het zh komt
Het is netjes en op tijd bezorgd
Telefonisch contact gehad, vraag werd vriendelijke beantwoord. Levering volgens afspraak
De ballonnen blijven altijd erg lang goed. Minimaal 2 - 3 weken. Ik heb er laatst weer een verstuurd en deze bleef tot 4.5 week goed!
Mooie ballon en super snel geleverd. Ontvanger was super verrast. Gemakkelijk naar iemand toe te sturen als cadeau dus!
erg leuke ballonnen
Bestelling was makkelijk en duidelijk. Service was uitstekend. Bestelling werd op tijd geleverd.
Niks op aan te merken
Was vergeten een tekst te schrijven voor op het kaartje en de verkeerde uitzenddatum opgegeven. Even een belletje en alles perfect opgelost. Echt een topbedrijf!!!
Goede ervaring. Keurig verpakt en op tijd binnen
Prima service ik ben heel blij mee
Overzichtelijke site en makkelijk te bestellen. Enige reden waarom niet hoger geef is, omdat het erg onduidelijk was of mijn bestelling goed was doorgekomen aangezien ik geen bevestigingsmail heb ontvangen. Hierdoor wist ik ook niet of uiteindelijk de gekozen kleuren en mijn ingevulde gegevens klopten. Ik hoef geen tientallen mails over de bezorging etc. Maar een bevestigingsmail is zeker aan te raden!
Beste Awang, Bedankt voor uw review! Wat gek dat u geen bevestigingsmail van u bestelling had ontvangen. Als onze klanten een bestelling bij ons plaatsen, hoort de klant namelijk wel een bevestigingsmail te ontvangen. Heeft u ook in uw spam gekeken? Daar kan de mail ook terecht zijn gekomen. Verder is het fijn om te lezen dat u de site overzichtelijk vindt, en het bestellen van een ballon makkelijk is! Bij deze hoop ik u voldoende geïnformeerd te hebben, en mochten er nog vragen zijn hoor ik deze graag! Met vriendelijke groet, Demi De Ballonnerie
Tt Vasumweg 160
1033 SH Amsterdam