Het bedrijf heb ik in 2007 samen met mijn broer opgericht en hebben we de eerste 2 letters van onze kinderen gebruikt voor onze bedrijfsnaam Djimmi. Na 14 jaar heeft mijn broer plaatsgemaakt voor mijn zoon die vanaf 1 februari 2022 in dienst is getreden. We hebben een bedrijfsunit met 375 m2 vloeroppervlakte in Boxmeer waarin ons kantoor is gevestigd en van waaruit we een deel van ons assortiment verzenden met onze vervoerders GLS en DHL. Het andere deel van ons assortiment wordt rechtstreeks vanuit onze leveranciers naar u verzonden. Ons assortiment bestaat uit producten met wielen voor kinderen en volwassenen zoals ook onze slogan: Veel op wielen en meer... voor de beste prijs! aangeeft. Onze webshop kenmerkt zich door een service- en klantgerichte houding en onze producten worden uit binnen- en buitenland betrokken. Belangrijke pluspunten voor u als klant: Gratis Verzending - 2 Jaar Garantie - 14 Dagen Retourrecht. Djimmi.nl heeft ook een Webshop Keurmerk en onze reviews worden verzameld via Kiyoh en Google. Wij hopen u als klant te mogen verwelkomen en wensen u alvast een prettige tijd in onze webshop. Tonie Bonants en Djordi Bonants