Prima step

Montage handleiding zou duidelijker mogen, zeker voor de remmen. Verder mooie step. Leverde een blij gezichtje op,

Met een woord!! TOP!!!!!

Bestelde fiets niet leverbaar, netjes een mail ontvangen en contact opgenomen voor een andere fiets, volgende dag thuis afgeleverd. Zeer goede en snelle service, telefonisch goed te bereiken en netjes afgehandeld. Aanrader!!

Snelle levering.

Snelle levering alles naar wens

Alles goed geregeld

Super snelle levering

Mooie stepjes besteld. Goeie kwaliteit! Snel geleverd. Heel goed verpakt!

Goede kwaliteit fietsen!

Zat goed verpakt en kwam netjes binnen. Fiets makkelijk in elkaar te zetten en ook goede kwaliteit MTB!

Super snelle levering

Super snelle levering ,hopen dat de fiets ook goed is maar daar ga ik wel vanuit. Is namelijk een verjaardagscadeau voor mijn kleindochter.

Fiets Goed verpakt en snel geleverd

Scherpe prijs , keurig verpakt en snelle service

Prima, snel geleverd!

Snelle levering en tevreden over het product.

Ik heb voor mijn kindje bij deze bedrijf een fiets gekocht en ik kan hun alleen maar aanraden bij iedereen. Kwaliteitsvolle producten en een zeer vriendelijke service. De kinderfiets kwam zelfs vroeger dan verwacht aan. Een echte aanrader!

Hele snelle levering. Goed product. Mijn zoontje vindt zijn crazy cart super tof.

Goede service!

Snel levering, prouducts zoals beschreven op hun website, klanten service snel gereageerd als ik bel of mailen.

Mooi stevige fiets!!snelle levering heel tevreden dus!!

Prima geregeld

Betaling was eerst niet goed gelukt, maar na telefonisch persoonlijk contact in 1 keer opgelost. Prima geregeld

Superblij met X8 e-step!

Heel tevreden met degelijke E-step van Djimmi. Snelle levering en eenvoudige montage in nog geen 5 minuten. Professionele afwerking met hoogwaardige onderdelen.

Keurig en snelle bezorging.

Geweldig!!

Ook met het kleine probleempje van een lekke band naar volle tevredenheid geholpen!!

Super service mooi product

Super snelle service, mooi product. Besteld en de volgende dag al in huis! Ik zou deze site zeker aan bevelen aan andere mensen!

Super snelle levering alles

Alles top super snelle Levering toppie

snelle levering top

Snelle levering top

mooi product!

snel geleverd ,prijs oke.top we zijn er erg blij mee.

Uitmuntende service

Mijn Razor electrische step was gestolen in Spanje, aangezien ik deze step gebruik als een veredelde scootmobiel was ik gelijk onthand. Tekefonisch contact gehad en Djimmi met name Tonie heeft gezorgd dat een nieuwe step dezelfde dag richting Spanje ging. Binnen 5 dagen bezorgd super gegaan. Ben uiteraard heel blij met de geboden service op de vrijdagmiddag.

Gewéldige sympathieke service!

Het probleem mbt onze aankoop werd meelevend opgelost door dhr. Tonie. Deze correcte service waarderen wij dan ook zeer en de jarige job geniet van haar mooiste Disney Frozen- fiets.

Snel

Ik heb onlangs een fiets voor mijn zoontje besteld, de bezorging ging echt heel snel en de fiets is superleuk! Mijn zoontje geniet er van.

t Leucker 5

5831 DB Boxmeer

0485 520524

Over Djimmi

Djimmi - Wheels 4 You is een Webwinkel in Boxmeer en ons assortiment bestaat uit veel producten met wielen voor kinderen en kinderfietsen maar ook damesfietsen, herenfietsen en vouwfietsen. Onze webshop kenmerkt zich door een service- en klantgerichte houding. Ons bedrijf is in 2007 opgericht en we betrekken onze producten uit binnen- en buitenland. Belangrijke pluspunten voor u als klant: gratis verzending - 2 jaar garantie - 14 dagen retourrecht. Djimmi heeft ook een Webshop Keurmerk en onze reviews worden verzameld via Kiyoh en Google. Wij hopen u als klant te mogen verwelkomen en wensen u alvast een prettige tijd in onze webshop. Directie Djimmi