Snelle levering, goede prijs en goede producten

Op donderdag heb ik een Paw Patrol & Frozen fiets besteld voor onze tweeling. Ik had nog even gebeld om te checken of ze wel voor het weekend geleverd konden worden ivm hun verjaardag. Er werd eerlijk aangegeven dat het erg druk was met de post en ze het niet konden garanderen maar wel hun best zouden doen. De fietsen zijn op vrijdag ochtend al gearriveerd! Dus dank dat ze op tijd waren. De fietsen (vooral die van Paw Patrol) waren makkelijk in elkaar te zetten. En onze kinderen vinden ze prachtig!!!

Goede afwerking bvan het de aankoop

We hebben bestelling geplaatst volgende dag had we zo als is vermeld ons product in huis

Wist niet dat service nog bestond

Ondanks dat de levering niet goed was gegaan heeft Tonie van Djimmi er alles aan gedaan om mij tevreden te stellen. Dank je wel Tonie. Bij jullie een fiets bestellen is zoals het hoort. Alles voor de klant. Top

Mooie step! Snelle levering. Belde voor levering, man was super vriendelijk!

Ik koop de volgende fiets weer graag bij Djimmi

Bestellen en leveren ging probleemloos! Uiteindelijk wilden we een andere maat fiets. Uiteraard was de eerste fiets ongebruikt. Omruilen was geen enkel probleem en het proces werd keurig begeleid! Fijne service!

Snel en goed product

Zeker een aanrader goedkoopen snel

Geweldig snelle levering

Blij dat ze mijn zoontje blij konden maken omdat de oplader van zijn step weg was. De oplader was snel binnen en een super blij kind

Snel geleverd, mooie fiets

Een volare fiets voor onze zoon gekocht. Deze was snel binnen en helemaal compleet en in goede staat. Ook het inelkaar zetten was eenvoudig. Gr. Ludwina

Super service!

Het bestelde fietsje voldeed niet helemaal aan de verwachtingen. Djimmi had hier begrip voor en zorgde ervoor dat er in overleg een andere fiets, grotendeels gemonteerd, werd bezorgd en de oude werd opgehaald, op een voor ons passend tijdstip. Ongekende service en vriendelijkheid! De volgende fiets gaan we zeker weer hier bestellen!

Wij hebben de bestelling en levering als positief ervaren

Zoals aangegeven

Slecht

De step was binnen 1 dag stuk. Hopelijk wordt netjes opgelost. Step is nu retour gestuurd...

Geweldige en snelle service!

Ik had wat problemen met montage en daarna invouwen van een vouwfiets. Ben prima én gratis en voor niks geholpen door de Djimmies Wat een service! Bovendien waren zij de goedkoopste!

Snel geleverd heel mooi product en duidelijke uitleg

Hele fijne ervaring, zeer snelle levering, hele mooie fiets, en een makkelijke en duidelijke handleiding. Top ga zo door!!

snel geleverd

snel geleverd met duidelijke gebruiksaanwijzing

Top fiets

Snelle levering en snel antwoord via de mail als er vragen zijn

Uitstekende service!

Heel snelle levering en product in perfecte staat.

Netjes verpakt goede service.

Allereerst kwa prijs waren jullie het goedkoopste. Een familielid heeft u aan ons geadviseerd. We zijn heel erg tevreden met het product.

Behulpzaam

De fiets zelf nog niet gebruikt maar zeer vriendelijk en deskundig advies!

Aanrader

Voor mijn kleindochter gekocht ze is er heel erg blij mee is een aanrader

Bestelling geplaatst en via de mail uitstekend geholpen

Veel keuze, en snelle levering.

Hele leuke site met genoeg keuze voor leeftijden. Voor mijn zoontje (bijna 7) voor zijn verjaardag elektrische step gekocht, nog niet getest.. maar de levering was heel snel.

Extreem goed

Mooie electrische motor van razor gezien, was uitverkocht. Mailtje gestuurd. Kreeg paar uur later reactie. Eindstand kreeg ik een mailtje toen deze motor weer op voorraad was. Contact ging telkens super snel! Mijn zoon is mega blij ermee!

Helemaal tevreden; kan niet beter !

Vouwfietsje overtreft mijn verwachtingen; mijn vrouw is weer helemaal mobiel (voeten aan de grond ~ veilig! ) en kan nu weer overal heen. Eerst een gammele gans; nu een zwevende zwaan. Service ook 100%, zoals het hoort. Paul H.

Prima snelle levering

Prima snelle levering en goede kwaliteit zo als beschrijving

Mooie stevige fiets

Snelle service en goede kwaliteit.

t Leucker 5

5831 DB Boxmeer

0485 520524

Over Djimmi

Djimmi - Wheels 4 You is een Webwinkel in Boxmeer en ons assortiment bestaat uit veel producten met wielen voor kinderen en kinderfietsen maar ook damesfietsen, herenfietsen en vouwfietsen. Onze webshop kenmerkt zich door een service- en klantgerichte houding. Ons bedrijf is in 2007 opgericht en we betrekken onze producten uit binnen- en buitenland. Belangrijke pluspunten voor u als klant: gratis verzending - 2 jaar garantie - 14 dagen retourrecht. Djimmi heeft ook een Webshop Keurmerk en onze reviews worden verzameld via Kiyoh en Google. Wij hopen u als klant te mogen verwelkomen en wensen u alvast een prettige tijd in onze webshop. Directie Djimmi