Top service!

Fiets voor mijn zoontje besteld en deze bleek toch een wat langere levertijd te hebben dan verwacht. Netjes mail ontvangen met de keuze om te annuleren of te wachten. Nette en eerlijke communicatie. Uiteindelijk netjes geleverd, goede fiets!

Fijne webshop, kwaliteit maar geen gebruiksaanwijzing

Wij hebben een super mooie mountainbike voor onze zoon gekocht. De levering ging vlot. De fiets is degelijk, mooie prijs kwaliteit verhouding. Er zat alleen geen instructie bij! Online ook geen filmpje of handleiding te vinden. Ik heb hem naar een fietsenmaker moeten brengen om in elkaar te zetten, dus extra kosten moeten maken.

Super echt een aanrader

1e keer besteld bij Julie geweldig goede ervaring jullie hebben er een nieuwe klant bij

Uitstekende ervaring.

Mooie fiets snel geleverd en mijn zoon is helemaal happy.

Snelle levering en top kwaliteit

Op een donderdag besteld en gelijk de volgende dag in huis! Mooie auto en je krijg waar voor je geld!

Mijn kinderen zijn blij.

Goede en niet te langzame steo

Dikke prima

Product ( electrische step ) zo als beschreven op de website, volgende dag keurig geleverd en de kleine is er blij mee.

Super service. Ik raad het zeker aan.

Ik ben heel tevreden hoe deze bedrijf te werk gaat. Alles wordt netjes uitgelegd en heel soepel verloopt alles. Van ophalen tot bezorgen. Ze houden je van alles op de hoogte en weer een snelle bezorging. Ik raad deze bedrijf zeker aan. Nogmaals bedankt voor de top service.

Door een menselijke fout. Eerst de verkeerde fiets geleverd. Een telefoontje na het bedrijf en alles was geregeld. Volgende dag de verkeerde opgehaald en en de nieuwe geleverd! Top service en snelle levering.

Fietsje was heel snel geleverd en zag er netjes uit.

Zeer tevreden over de fiets en de service.

De fiets die wij hebben besteld is naar alle tevredenheid. Alleen was het voor ons niet helemaal duidelijk geweest dat er geen slot bij werd geleverd. Bij het in elkaar zetten van de fiets kwamen wij er niet helemaal uit en hebben we telefonisch ook nog heel goede ondersteuning gehad, zodat onze zoon nu veilig en wel kan fietsen. Al met al heel tevreden.

super

snelle levering, wel een flink bouwpakket, zet je niet even snel in elkaar.

Product is nietwaar het moet zijn

Service is goed maar je kan niks Terugbrengen kost het je geld

Fiets: Snelle, vriendelijke service en super kwaliteit

Gave jongensfiets 24” mountainbike voor mijn zoon van 8. Precies zoals afgebeeld, keurig verpakt en met wat aandraaien en bevestigen snel & makkelijk klaar om mee weg te fietsen! Superblij.

Super stoer

Wij hebben een brommer met accu besteld en hij was de dag erna al binnen! Alles ziet er super netjes en mooi uit!

Kleinkind van 3 helemaal blij oma blij

Men kleinzoon vind hem helemaal top een blij kind is toch het belangrijkste

Top service!

Vorige week een kinderauto Lamborghini Urus besteld, gelijk de volgende dag netjes bij ons thuis geleverd.

Snelle levering van mooi product

Binnen twee dagen werd mijn bestelling al geleverd. Het fietsje is precies zoals omschreven met een duidelijke handleiding

Een hele mooie step en snel geleverd

Ik heb de step voor mijn kleindochter gekocht,hij viel erg goed in de smaak en zij is er erg gelukkig mee.Hij ziet er erg mooi uit ,past dus erg goed bij haar.Een erg gelukkig kind.

Goede en snelle reactie op vragen voor aankoop. Daarna snelle bezorging

Betrouwbaar bedrijf ik stuur zelfs mijn familie door (-;)

fietsje voor mijn 4 jarige zoon zijn verjaardag gekocht foto en fiets precies zoals om schreven ook het telefonisch contact is prima kort om een echte aan raden

Heel goede ervaring,gewoon super

Heel vriendelijk geholpen met mijn vragen. Product is zoals voorgesteld. Geen negatieve waarnemingen

Kreeg wat ik wilde.

Alles ging goed en snel, bestelling en levering. De zadelpen was veel te lang. Die heb ik moeten inkorten. Daar wilde Djimmy niet aan meewerken

Goede nazorg

Goeie nazorg. En vriendelijk. Service is zeer goed.

Vriendelijk en goed

Zeer vriendelijke klantenservice! Met ontzettende leuke en kwalitatieve producten voor een aangename prijs.

t Leucker 5

5831 DB Boxmeer

0485 520524

Over Djimmi

Djimmi - Wheels 4 You is een Webwinkel in Boxmeer en ons assortiment bestaat uit veel producten met wielen voor kinderen en kinderfietsen maar ook damesfietsen, herenfietsen en vouwfietsen. Onze webshop kenmerkt zich door een service- en klantgerichte houding. Ons bedrijf is in 2007 opgericht en we betrekken onze producten uit binnen- en buitenland. Belangrijke pluspunten voor u als klant: gratis verzending - 2 jaar garantie - 14 dagen retourrecht. Djimmi heeft ook een Webshop Keurmerk en onze reviews worden verzameld via Kiyoh en Google. Wij hopen u als klant te mogen verwelkomen en wensen u alvast een prettige tijd in onze webshop. Directie Djimmi