Goede levering en mijn dochter is helemaal weg van haar frozen fiets!

Snel geregeld

bestelling snel afgehandeld en op tijd bezorgd

Heel snel met verzenden en top kwaliteit

Top kwaliteit ben er echt te vreden mee zou zeker vaker bij dit site bestelen.

Super leuke fiets voor de hele kleinste!

Ervaring is goed!

Zeer goede service

Erg snel geholpen na een vraag over de mountainbike voor onze zoon. Snel en netjes geholpen. Aanrader!

Leuke beginnersfiets

Prima fiets om mee te starten, vanaf lengte 90 cm van je kind. Een handige stok om te gebruiken met los leren fietsen, maar heeft ook degelijke zijwieltjes. Leuk design voor meisjes, maar veel plastic onderdelen die makkelijk stuk gaan. Helaas geen standaard.

De fiets was snel binnen. Dit was de verkeerde fiets 1 belletje en de fiets werd probleemloos omgeruild. Top.

Zeer sneller levering en goed ingepakt

Prima site met voldoende informatie. Het product is snel geleverd en naar verwachting. Prima service

Er staat op de doos dat het motortje vanaf 7 jaar is maar valt kleiner uit. Is ook wel geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar. Super leuk ding en snelle levering. Onze jongen heeft er veel plezier van!

Uitstekend en snelle service!

Top service! Djimmie is het juiste adres voor mijn volgende bestelling!

Wij zijn zeer verrast, snelle levering en goed verpakt alles ziet er zeer verzorgd uit.

Goede ervaring

Snelle levering. Enige minpuntje is dat de doos een beetje open was waardoor de extra schroefjes van de schaatsen er half uithingen. Maar gelukkig is alles goed overgekomen

Gemakkelijk bestelling te plaatsen en snelle levering

Vorige week was ik - één van de vele - nog last minute opzoek naar schaatsen. Hier hadden ze nog voorraad en ondanks de schaats gekte en het slechtere weer was de bestelling optijd in huis. Fijn dat een bedrijf zich houdt aan afspraak om bestellingen snel uit te leveren. En oja, de schaatsen zijn ook goed ontvangen en met veel plezier op geschaatst :-)

Goede service, snelle levering

Auto op accu besteld voor onze zoon. Snel geleverd, goed verpakt en makkelijk te monteren. Wij zijn zeer tevreden

De bestelling kwam op tijd

Er werd zaterdaglevering voor extra kosten beloofd en dat werd waargemaakt. Heel fijn het aren namelijk schaatsen

Snelle levering ondanks Corona tijd. Alleen jammer dat de doos wat stuk was. Maar kan ook tijdens het vervoer gebeurd zijn en het gaat tenslotte om het product zelf. Zou Djimmi zeker aanraden.

Zeer tevreden ondanks deze rare periode!

Bestelling kwam snel binnen ondanks de corona. Ze zijn klantvriendelijk en het product is precies zoals op de foto te zien is. Mijn neefje is hartstikke blij met zijn nieuwe fiets!!

Geleverd zoals beloofd

Djimmi leverde zoals beloofd, precies op tijd en hanteert scherpe prijzen.

Geweldige service!!!

Bij deze heren een Beach Buggy gekocht voor de verjaardag van ons dochtertje. Helaas bleek er een klein probleempje te zijn (kwam nieuw uit de doos, dus konden de mensen van Djimmi hier niks aan doen). Dit was binnen een dag opgelost. Aardige mensen, behulpzaam en zeer goede service!!!

Alles top. Product voor een goeie prijs en heel snel in huis ondanks dat alle leveringen vertraagd zouden zijn ivm lockdown

geen

Snelle levering en product zoals verwacht

We hebben een fiets besteld en deze werd de eerst volgende dag al bezorgd. We moesten hem zelf nog deels in elkaar zetten maar dat was zo gebeurd. A.s. zaterdag geven we hem cadeau aan ons zoontje voor zijn 3e verjaardag, hij gaat hem vast super vinden :)

Goede website, snelle levering.

Goede website, snelle levering.

Zeer snelle reactie, scherpe prijs, komen na wat ze aanbieden. Goed contact met Johnny gehad!

Ze doen wat ze beloven.

Mooi fietsje besteld voor mijn kleindochter Werd ondanks de Corona al na 2 dagen bezorgd. Je wordt ook keurig netjes op de hoogte gehouden. De prijs van het fietsje en de kwaliteit zijn prima. Hij was ook niet moeilijk in elkaar te zetten door de goeie beschrijving.

t Leucker 5

5831 DB Boxmeer

0485 520524

Over Djimmi

Djimmi - Wheels 4 You is een Webwinkel in Boxmeer en ons assortiment bestaat uit veel producten met wielen voor kinderen en kinderfietsen maar ook damesfietsen, herenfietsen en vouwfietsen. Onze webshop kenmerkt zich door een service- en klantgerichte houding. Ons bedrijf is in 2007 opgericht en we betrekken onze producten uit binnen- en buitenland. Belangrijke pluspunten voor u als klant: gratis verzending - 2 jaar garantie - 14 dagen retourrecht. Djimmi heeft ook een Webshop Keurmerk en onze reviews worden verzameld via Kiyoh en Google. Wij hopen u als klant te mogen verwelkomen en wensen u alvast een prettige tijd in onze webshop. Directie Djimmi