Helemaal tevreden

Een mooie step uitgezocht voor onze zoon. Bestelling was simpel en is ook netjes volgens afspraak snel geleverd.

Verkeerd zonnescherm,goed opgelost!!!

Voor onze kleindochter een fietsje besteld,was snel geleverd alleen het zonnescherm was de verkeerde kleur, ook dat werd snel geleverd en konden wij de roze fiets compleet geven. Werd snel en vriendelijk gereageerd op de mail,en werd ook gemeld dat het nieuwe scherm onderweg was.. goede service

Geweldige step!

Snelle levering en netjes afgeleverd. De eerste keer de hele nacht de step op de oplader gehad vóór gebruik. De step doet het meer dan een uur en daarna gaat hij weer op de oplader. Hij maakt wel wat geluid, maar dat is niet storend. De rode verlichting geeft een mooi effect. Kortom een echte aanrader. Mijn zoon van 11 is er heel blij mee.

Was een super leuke kerstcadeau voor mijn neefje!

Snel delivered,eenvoudig te monteren en leuk om te rijden.

Super snelle levering van prachtige fiets

De fiets werd de dag na de bestelling al geleverd in een stevige doos. het in elkaar zetten ging koste een uurtje werk en het was af en toe beetje uitvinden hoe iets moest. De beschrijving was in het Frans? en niet overal waren plaatjes bij maar het is goed gelukt en onze zoon kon helemaal trots gaan fietsen.

Snelle service en topkwaliteit step!

Mijn zoontje was door het dolle heen! Een lichtgevende electrische step. Supersnel geleverd zelfs in de decmberdrukte! En topkwaliteit!

Goede snelle levering

Wij hebben een stuntstep besteld en deze werd sneller als verwacht geleverd. Ik heb daarna een vraag hierover via de mail gesteld en ook deze werd snel en netjes beantwoord.

Snelle levering!

X

Prima step

Snelle levering, mijn dochter is er super blij mee, prima prijs kwaliteit verhouding.

Vlot verloop, perfect verpakt, alles naar wens

Mooi fietsje voor onze kleindochter, ze was in de wolken.

En snel ondanks feestdagen!

Super goed!

Mij vragen werden netjea en snel beantwoordt over een product. Super snelle service en vriendelijk!

Goede ervaring

Op tijd geleverd, goede service

Bestelling werd perfect en in time geleverd !! zeer tevreden.

Bestelling werd perfect en in time geleverd !! zeer tevreden.

Duidelijk. Op tijd bezorgd.

Product snel verzonden en goed ingepakt

snel en goed!

Hele snelle verzending. Fietsje was prachtig!

prima prijs en service

prima prijs en service

Super tevreden over Qplay driewieler Deluxe

De Qplay driewieler is echt een ideaal drie in 1 product. In deze tijd ook nog snel geleverd. Het is ook inklapbaar dus handig mee te nemen in de auto. Met deze driewieler kan mijn zoon er lang van genieten.

Overzichtelijk winkelen, topmerken en snel geleverd

Via Google kwam ik terecht bij deze webshop. Overzichtelijk (dat begint al bij het menu met categorieën) en gespecialiseerd in alles wat rijdt voor kinderen. Daarbij hanteren ze een aanbod van merken dat uitsluitend in de hogere kwaliteitsklasse valt en dat betekent overigens niet dat alles meteen onbetaalbaar is. Maar ik raad u als lezende (mogelijke) klant wel aan om, zeker als het om een step gaat, niet voor het goedkoopste te gaan. Een step is een ‘intensief gebruiksartikel’, wordt dus flink belast en troep valt dus al snel door de mand. Bij Djimmi is de klant verzekerd van een aankoop die in de categorie ‘kwaliteit’ valt, dat zie je af aan merken als Black Dragon en Slamm, en uw aankoop is snel geleverd zonder gezeur. Wel een prettig gevoel in tijden waar je soms halve dagen bezig bent om achter bestellingen aan te bellen. Bij Djimmi is dat allemaal geregeld zoals je het zelf ook graag ziet. Verbeterpuntje voor Djimmi? Misschien de kleurstelling van de site, die lijkt iets teveel op de typerende kleuren van een click-through overzichtssite. Maar da’s persoonlijk.

Supergoed!

Super fijn bedrijf. Onze bestelling kwam beschadigd aan. Door Djimmi is alles vergoed en extra snel opgelost. Ga er zeker weer kopen. Mooi spul voor een hele goede prijs en super service!

Fiets is snel geleverd. Wij hebben hem nog niet in elkaar gezet dus weet niet of hij goed is maar wij vertrouwen er op.

topservice, mooie produkten en snelle levering

ik ben supertevreden met de 4 in 1 fiets voor mijn petenkindje. snel geleverd , mooi product en goede prijs!

snelheid van levering is goed ,beschijving van in elkaar zetten stuk minder

het ziet er allemaal goed uit de levering de fiets ,maar een film kijken hoe de fiets in elkaar moet ? is nogal verwarrend , de juiste fiets staat er niet bij , dan nog moeren tekort, uiteindelijk was mijn kleindochter er blij mee .

t Leucker 5

5831 DB Boxmeer

0485 520524

Over Djimmi

Djimmi - Wheels 4 You is een Webwinkel in Boxmeer en ons assortiment bestaat uit veel producten met wielen voor kinderen en kinderfietsen maar ook damesfietsen, herenfietsen en vouwfietsen. Onze webshop kenmerkt zich door een service- en klantgerichte houding. Ons bedrijf is in 2007 opgericht en we betrekken onze producten uit binnen- en buitenland. Belangrijke pluspunten voor u als klant: gratis verzending - 2 jaar garantie - 14 dagen retourrecht. Djimmi heeft ook een Webshop Keurmerk en onze reviews worden verzameld via Kiyoh en Google. Wij hopen u als klant te mogen verwelkomen en wensen u alvast een prettige tijd in onze webshop. Directie Djimmi