Prima levering.

De levering werd goed gecommuniceerd en mooi op tijd afgeleverd.

Snelle en correcte service

Snel geleverd en goed verpakt. Product is naar tevredenheid.

Bijna prima

Wij hadden een step besteld voor Sinterklaas. Prima geleverd, maar helaas stond er een sticker met een plaatje aan de buitenkant wat er in zat, met als gevolg dat de kinderen dit gelijk zagen. Ze mogen dus wel iets beter hierop letten..

Snelle bezorging en een mooie fiets.

Bestelling prima geleverd zo als afgesproken gr

Step werd al de volgende dag geleverd , omdat de info van dpd niet klopte contact gehad met Djimmi, deze belde gelijk met dpd en ik kreeg de juist info. Top

Alles goed geregeld volgens afspraak.

Ik vond het allemaal geregeld volgens afspraak. 2 minpuntjes: bezorgkosten Geen goede Nederlandse handleiding en of video.

Prima ervaring

Ik heb een stuntstep besteld bij Djimmi. Zeer snel geleverd en voor een goede prijs.

Zeer goede dienst!

We zijn zeer tevreden over de dienst dat Djimmi geleverd heeft. Alles is verlopen zoals het moet.

Snelle verzending, pakket is compleet en ongeschonden aangekomen.

mooi fietsje

gebruiksvriendelijke site, snelle levering, mooi fietsje waar kleinzoon vast blij mee gaat zijn

een goede, snel service

als je vragen of opmerkingen hebt, wordt snel terug antwoord gegeven van bedrijf.

Prima winkel met goede service!

Na wat problemen met het in elkaar zetten van een driewieler contact opgenomen en netjes geholpen.

Snel en juiste product geleverd

Afspraken zijn nagekomen. Product was juist en is van goede kwaliteit.

Mooi product voor een antrekkelijke prijs Zeer goede service

Snelle levering. Alleen na 1 week gebruik zijn de handvaten al gescheurd.

Jammer dat deze al zo snel stuk is, een stuntstep is toch om wat wilder mee te spelen.

goede, tijdige levering

goede, tijdige levering

snelle correcte levering

product zoals beschreven

Kids bike

Got the bike fast and delivered ok Thank you,

Superrr !!!

Snelle reacties en super snelle leveringen dus echt een aanrader !!!

Wij hebben Djimmi als zeer positief ervaren!

Nadat we de bestelling hadden gedaan ging het met de betaling even mis. Contact gehad met Djimmi en het 'probleem' werd snel en correct opgelost. Chapeau voor jullie service! het cadeau was op tijd voor de verjaardag van onze kleindochter binnen! Dankjewel!

Prima verpakt

Duidelijke uitleg

Heel goede webshop

Twee stepjes besteld uit een grote keus, prijs zeer concurerend en zeer snelle en correcte aflevering. Kortom zeer aan te bevelen webwinkel.

Ik ben zeer tevreden over het product

Snelle levering het product is top

Mooie site en goed service!

Mijn eerste bestelling. Ik twijfelde even of iets daadwerkelijk op voorraad was, dus ik had eerst gebeld voor dat ik ging bestellen. Werd keurig te woord gestaan en geïnformeerd. En werd goed op de hoogte gehouden van het proces. Helaas was er een probleempje met DHL, dit ligt niet aan de webwinkel, maar puur de diensten van DHL. Djimmi heeft me goed geholpen tijdens deze ongenoegen. En uiteindelijk is de fiets goed terecht gekomen in goede staat.

t Leucker 5

5831 DB Boxmeer

0485 520524

Over Djimmi

Djimmi - Wheels 4 You is een Webwinkel in Boxmeer en ons assortiment bestaat uit veel producten met wielen voor kinderen en kinderfietsen maar ook damesfietsen, herenfietsen en vouwfietsen. Onze webshop kenmerkt zich door een service- en klantgerichte houding. Ons bedrijf is in 2007 opgericht en we betrekken onze producten uit binnen- en buitenland. Belangrijke pluspunten voor u als klant: gratis verzending - 2 jaar garantie - 14 dagen retourrecht. Djimmi heeft ook een Webshop Keurmerk en onze reviews worden verzameld via Kiyoh en Google. Wij hopen u als klant te mogen verwelkomen en wensen u alvast een prettige tijd in onze webshop. Directie Djimmi