Stevig

Mijn dochter heeft de E90 razor gekregen en is super tevreden. Ze is niet iemand die voorzichtig is, het is echt stevig materiaal. Voor mijn zoon heb ik de E300 razor. Ook deze is van zeer stevig materiaal. Alleen is hij echt wel zwaar. Ook is deze ook echt wel voor iets oudere kinderen. Mijn zoon wordt 8 en moet zeggen dat hij nog iets te klein is om ermee te rijden maar dat zal hem zeker niet tegenhouden

Snel geleverd voor een goede prijs, een kwaliteits product

Erg tevreden. Goed geholpen en snelle verzending. Product goed ontvangen en erg blij en tevreden mee.

Goede service. Plezierig contact. Snellere levering dan verwacht. Plezierig contact via de telefoon

Onze fiets voor onze kleinzoon werd sneller bezorgd dan was afgesproken. Wij hebben goed advies gehad welke inch fiets wij nodig hadden voor hem. De kwaliteit van de Volare Black Cruiser fiets is ook uitstekend. Een prachtige stoere fiets om te zien. Mijn kleinzoon is helemaal in de wolken ermee. Volgende fiets weer via Djimmi. Complimenten!

Snelle en correcte service!!

Snelle en correcte service!!

Top service!

Helaas een defect gehad aan de accu van een elektrische step. Na contact te hebben gelegd met Djimmie hebben ze dit direct op garantie opgelost door een vervangende accu op te sturen. Zeer netjes en snel opgelost!

goede service ook bij problemen

zelf montage foutje gemaakt perfect opgelost in korte tijd

Het versturen van het product is snel en goed verlopen

Snelle levering, duidelijke website Dikke 10+

'n top step

Wij hebben de elektrische step razor e90 besteld voor mijn kleinzoon nadat we al 2 andere bij iemand anders en die kapot waren teruggestuurd hadden kwam deze razor gelijk 'n dag later. We hebben hem opgeladen en de volgende dag gegeven dat is nu 'n week geleden. Hij heeft er zoveel plezier van en geniet er heel erg van. Ook zijn ouders. Oma deze step is echt Vet en CL en gaat zo hard. Daar doen we 't om en Djimmi bedankt voor 'n super blij kind.

Alles was goed

Snelle levering, prima prijs, vriendelijke mensen

Omdat ik twijfels had over welke elektrische step geschikt zou zijn voor mijn dochter, heb ik Djimmi gebeld. Ik werd vriendelijk te woord gestaan, en van advies voorzien. De step (Razor e300) had ik -zoals beloofd op de website- een dag na Mijn bestelling in huis.

Mooi crossmotor voor mijn zoontje besteld en hij heeft er super veel plezier van.

Supersnelle levering

Goede prijs en supersnelle levering

Geniaal

Ik was dus bij vrienden en zij hadden dit ding en ik kon het al best snel. Het was geniaal dus had ik ook een gekocht

Snelle en correcte levering

Het verjaardagscadeau voor mijn dochter besteld om 15u50. Om 16u30 telefoon van Djimmi om na te gaan of de combinatie van huisnummer en busnummer wel klopte zodat het duidelijk was voor de verzender. De volgende dag al werd er een doos geleverd die voor nieuwsgierige oogjes zorgde, maar nog enkele dagen gesloten moest blijven.

Behulpzaam en snelle levering

Step is super!

Goed en snel opgelost

Ik heb een step gekocht voor mijn zoontje. Toen we hem in elkaar hadden gezet zagen we een flinke beschadiging aan het onderstel zitten. Na een melding te hebben gemaakt is er binnen een dag een nieuw onderstel bezorgd. Snel en fijn opgelost.

Kon deze winkel nog niet en ben dan wel eens huiverig om te bestellen dus eerst de reviews van deze winkel gelezen. Wat ik zag was alleen maar positief en durfde ik het ook aan. Besteld en volgende dag in huis. Hier was de step het minst duur. We gaan hier in de toekomst zeker nog een keer bestellen.

Gewoon goed

Al vaker speelgoed besteld. Altijd goed. Goede prijs-/kwaliteitverhouding, goede service.

Snel en goede levering

De step die ik besteld heb is een mooie stevige step en hij was snel geleverd. Dit bedrijf is aan te bevelen.

Snelle service !

De volgende dag in huis

Super snelle levering

Snelle levering en snelle reactie op mail. Product is ook top!

Een zeer tevreden klant erbij.

Goed ingepakt en snel geleverd, zelf nog een paar dingen aan het fietsje monteren. Zeer tevreden

t Leucker 5

5831 DB Boxmeer

0485 520524

Over Djimmi

Djimmi - Wheels 4 You is een Webwinkel in Boxmeer en ons assortiment bestaat uit veel producten met wielen voor kinderen en kinderfietsen maar ook damesfietsen, herenfietsen en vouwfietsen. Onze webshop kenmerkt zich door een service- en klantgerichte houding. Ons bedrijf is in 2007 opgericht en we betrekken onze producten uit binnen- en buitenland. Belangrijke pluspunten voor u als klant: gratis verzending - 2 jaar garantie - 14 dagen retourrecht. Djimmi heeft ook een Webshop Keurmerk en onze reviews worden verzameld via Kiyoh en Google. Wij hopen u als klant te mogen verwelkomen en wensen u alvast een prettige tijd in onze webshop. Directie Djimmi