Netjes op tijd geleverd!

Helemaal top!

Goede communicatie en mooie step afgeleverd!

Keurig en snel

Nette prijs, snel geleverd en goed product. Top!

Heb het super ervaren. Ze hebben snel mijn bestelling afgehandeld. Alleen problemen gehad met de bezorg service.

Beschadicht

Mogelijk gevallen op het stuur handvaten er moeilijk in te krijgen

Bestelling goed geregeld

Keurig bezorgd

Zeer professioneel en betrouwbare leveringen

Goede website met duidelijke bestelmogelijkheden en perfecte communicatie omtrent de leveringen en afhandeling producten.

Een mooie kinderfiets besteld. Levering was super snel, geen problemen en een hele mooie minnie mouse fiets.

Tevreden klant

Product is zoals omschreven is Moet er zelf niet veel aan sleutelen om in elkaar te zetten 👍👍 Snelle levering ook

Goede prijs, snelle levering

We hebben een 'tweede kans' step besteld. Dit stond netjes vermeld op de website. Er zaten een paar kleine beschadigingen op het stuur, maar daar was de prijs ook naar. Het product zag er verder goed uit. Snelle levering, goede prijs-kwaliteit verhouding.

Laagste prijs, snelle levering

Laagste prijs, snelle levering

Vrijdag een fietsje besteld, maandag geleverd. Goede track en tracé.

Super service en snelle levering

Gewoon top

vlugge levering goed

Snelle levering, goed product

Leuke step, gebruik voor afstand parkeren tot werkplek. Makkelijk inklapbaar.

Is goed

Top prima

Geweldig bedrijf

Nemen echt de moeite voor je en in mijn geval hebben ze gezorgd dat de bestelling op de valreep met de chauffeur mee kon zodat ik het de volgende dag al thuis had! Zeker een aanrader!

Volledig volgens onze verwachting

Snelle en nette levering, zeker aan te bevelen.

Goede service. Prima product

Dochter blij met fiets

Onze kleindochter was er super blij mee

Snelle en goede bezorging

De bezorging was snel na bestelling. Helaas kwam het niet binnen de afgesproken tijd waardoor ik weg moest. Ik had een briefje op de deur gehangen en daar op geschreven dat het pakket achter het huis neer gelegd kon worden. Dat is keurig gedaan.

Zinnig wederzijds overleg bij problemen.

Na 1,5 jr deed de Razor 300 niet meer wat er van verwacht werd en nam ik contact op met Djimmi. Goed telefonisch/e-mail contact met zinvolle adviezen. Helaas leidde het niet tot betere prestaties van de step en het advies was de step nu op te sturen voor nader onderzoek. Ook in deze fase werd ik steeds geïnformeerd over de gaande problematiek en uiteindelijk kreeg de step in goede conditie terug met de boodschap “ als er weer problemen zijn , neem dan contact met ons op om weer naar een oplossing te zoeken”

Goede kwaliteit

Fiets en helm zijn van goede kwaliteit en vlot geleverd. Enkel de verzendkosten van 12€ zijn aan de hoge kant als je weet dat je vaak bij andere boven 50€ of 100€ gratis verzending krijgt.

goede webshop

- snelle levering - overzichtelijk website

Slecht, pakket (fiets) was op het verkeerde adres bezorgd en moest het zelf daar maar weg halen.

Slecht

t Leucker 5

5831 DB Boxmeer

0485 520524

Over Djimmi

Djimmi - Wheels 4 You is een Webwinkel in Boxmeer en ons assortiment bestaat uit veel producten met wielen voor kinderen en kinderfietsen maar ook damesfietsen, herenfietsen en vouwfietsen. Onze webshop kenmerkt zich door een service- en klantgerichte houding. Ons bedrijf is in 2007 opgericht en we betrekken onze producten uit binnen- en buitenland. Belangrijke pluspunten voor u als klant: gratis verzending - 2 jaar garantie - 14 dagen retourrecht. Djimmi heeft ook een Webshop Keurmerk en onze reviews worden verzameld via Kiyoh en Google. Wij hopen u als klant te mogen verwelkomen en wensen u alvast een prettige tijd in onze webshop. Directie Djimmi