Uitmuntend

Snelle levering en precies zoals vermeld, helemaal top.

Super mooie fiets van een vriendelijk bedrijf

We hadden eerst de fiets bij halfords besteld maar die leverde niet het product zoals wij hadden gevraagd. Een frozen fiets met terugtraprem en een handrem. Na even speuren op het internet kwamen wij bij Djimmy uit. Na een vriendelijk telefonisch contact werd ons verzekerd dat de fiets precies zou zijn zoals we bestelde. Ze hebben zelf een extra controle uitgevoerd en per mail bevestigd. Bij ontvangst van de fiets waren wij ook super blij. Precies zoals we hadden besteld. Super bedankt Djimmy voor de snelle verzending en deze fijne service

De service is optimaal

Een graafmachine voor mijn kleinzoon besteld. Geweldig degelijk en leuk speelgoed. Helaas was deze beschadigd(kan gebeuren). heb wat foto's gestuurd en kreeg zonder moeite een nieuw onderstel thuis geleverd. Volgende keer voor mij weer Djimmy

Service uitstekend

Regearen snel via de mail. En als er een probleem is zelfde dag nog opgelost Top service Bedankt

uitstekende service

snelle levering en zeer goede service

goede afhandeling bij problemen

probleempje met website goed afgehandeld :-)

Fijn geholpen met handleiding via de mail. Geduldig op alle vragen een antwoord.

maandagmiddag de Step besteld duidelijke uitleg wanneer het bezorgd zou worden. ik had het op dinsdag verwacht maar kwam een dag later. ik kijken hoe dat nou kan, staat er duidelijk bij het kan gebeuren dat het bij DHL later kan worden in gescand ivm drukte.. de step gekregen en zijn er heel blij mee...

Zou niet nogmaals iets bestellen

1e bestelde kinderfiets was zodanig beschadigd dat in elkaar zetten onmogelijk was. Er was wat haast geboden bij het omruilen ivm verjaardag dochter. Ik moest een 2e fiets bestellen en betalen want hun konden niets voor mijn betekenen, was een kwestie voor de leverancier. 1e fiets is opgehaald maar na 4 dagen nog geen geld terug gehad. De bestelling werd verstuurd via DHL en deze liepen beide keren vertraging op.

Via deze website een skelter gekocht voor de verjaardag van mijn zoontje. De geleverde skelter bleek helaas kapot te zijn (al in de doos, waarschijnlijk een fabricagefout). Dat was jammer, mijn zoontje had uiteraard het liefst direct op een goedwerkende skelter weggereden. De verkoper heeft een en ander echter netjes opgelost, onder meer door de kapotte skelter kosteloos aan huis op te laten halen.

Goede prijzen en snelle levering.

Snelle service en product voldoet aan verwachtingen

Fijn dat de step bijna helemaal in elkaar zit . Het stuur is eenvoudig met inbus te monteren .

Mooie degelijke fiets voor een mooie prijs

Snelle levering .mooie degelijke fiets voor een prima prijs

Tevreden

Uitstekende kwaliteit

Fijn bedrijf

Fietsje besteld. Snel verzonden. Doos was ook netjes. Fietsje was goed ingepakt.

Snel geleverd goed beschermd verpakt Zou volgende keer weer een fiets bij jullie kopen

Zeer snelle levering

Mooi product, netjes verpakt en makkelijk verder in elkaar te zitten. Prima

Snelle levering en goede beschrijving

Snelle levering en goede beschrijving me dochtertje was er blij mee

Geweldige persoonlijke service! snelle levering en voordelige prijs

Top, echt een aanrader De eigenaar heeft uitstekend geholpen met passend advies en nam hier alle tijd voor. De razendsnelle levering en goed ingepakte verzending maakte het compleet. Goede prijs en service. Mijn prinsessendochtertje rijdt nu op een superfietsje !

Snelle levering, prima fiets. Ik had voor het bestellen nog een vraag. Gelukkig is dit bedrijf goed telefonisch bereikbaar en hebben ze me deskundig en vriendelijk geholpen.

Zeer tevreden!

Bestelling helemaal blij mee en snel geleverd!

Uìtstekend

Snel goede verpakking

Geweldige service verleend!

Ik ben prima geholpen door Djimmi. Had een fiets besteld en wilde graag met postnl verzenden. Extra kosten voor ons, maar wel diezelfde dag nog weggebracht door hun en 2 dagen later netjes ontvangen. We werden zelfs nog geholpen toen postnl besloot de zending uit te stellen. Top service!!

moeiteloos fietsen

leuk fietsje voor een meisje van 3 makkelijk in elkaar te zetten en ze rijden zo weg

Supermooi fietsje😍😍

Prima kwaliteit fietsje kleindochter was er superblij mee.

t Leucker 5

5831 DB Boxmeer

0485 520524

Over Djimmi

Djimmi - Wheels 4 You is een Webwinkel in Boxmeer en ons assortiment bestaat uit veel producten met wielen voor kinderen en kinderfietsen maar ook damesfietsen, herenfietsen en vouwfietsen. Onze webshop kenmerkt zich door een service- en klantgerichte houding. Ons bedrijf is in 2007 opgericht en we betrekken onze producten uit binnen- en buitenland. Belangrijke pluspunten voor u als klant: gratis verzending - 2 jaar garantie - 14 dagen retourrecht. Djimmi heeft ook een Webshop Keurmerk en onze reviews worden verzameld via Kiyoh en Google. Wij hopen u als klant te mogen verwelkomen en wensen u alvast een prettige tijd in onze webshop. Directie Djimmi