3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Nvt

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

prijs was € 203,- Communicatie ; is er niet geweest vandaar die NVT snelheid was Toppie we betalen wel iets meer maar het was zoals aangegeven op zaterdag netjes optijd ... Daar hou ik van krijgen waar je voor betaald ...

ik vind voor 200 euro de kwaliteit wel slecht van de auto op sommige puntjes .... electr kinderauto amg roze .. er zat al een kras op de auto erg jammer , de lampen sluiten niet mooi dicht en dat hoort gewoon niet .. ik vind de afstandbedienning erg goedkoop overkomen had wel beter gemogen voor dat geld vind het zelf vrij simpel dingetje vergeleken bij de electr auto zelf en zeker GEEN bijpassende kleur bij de auto .. en de stickernaam voor op het kentekenplaat is niet passend gemaakt je met het nog helemaal bij knippen waardoor je eigenlijk de sticker niet zo krijgt zoals het hoord en je hem verolicht iets moet verknippen waardoor het kenteken bkauwe gedeelte niet meer klopt gewoon een beetje jammer de wereld vergaat niet maar tis een beetje jammer...dus voor 200 euro mag het eigenlijk best wel wat meer naar de klanten gericht worden en alles netjes af gewerkt worden ... want elke 200 euro die binnen komt mis je net een hele complete lach zou ik denken ... dat is jammer want als ik een verdrijf zou hebben zou ik echt aan de klanten denken want die heb je wel nodig om groot te worden zonder klanten geen inkomen ... dus of hier iets mee gedaan word geen idee...maar als ik heel eerlijk ben tis dat me nichtje haar ouders hem super graag voor haar verjaardag wilt hebben 4 augustus en zelf met 60 euro weekgeld zit , maar anders had ik het niet gedaan met wat ik nu weet enngezien heb aangezien ik er iets meer van had verwacht voor zo een bedrag !! sorry maar dat is wel mijn meni

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Snelle levertijd.

2 sterren: slechter dan verwacht

Ik had een fiets besteld voor mijn zoontje omdat het 3 jaar oud werd. Toen ik de fiets uit de doos haalde kwam ik erachter dat de binnen band van de achterband een grote scheur had waardoor mijn zoon zwaar teleurgesteld was over zijn cadeau, en wij dus ook! Slecht dat dit kan gebeuren.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Snelle levering, duidelijke website

Verzendkosten boven de 50 euro laten vervallen

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Super snelle levering prachtige fiets voor onze kleinzoon en niet te vergeten een mooie prijs . Bedankt een heel tevreden klant .

Voor ons ga zo door.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Fiets besteld en ontvangen zoals aangegeven, levering prima!

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Goed product, snelle levering en duidelijke omschrijving

Ik miste de handleiding om het geluid zachter te zetten.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Supersnelle levering, duidelijke communicatie, uitstekend product! Absolute aanrader!

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Prijs/ kwaliteit is oké tevens snelle service en correcte retour service

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Top geleverd volgens afspraak

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Snelle en goede service! Erg tevreden

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Scherpe prijs en snelle levering.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

tevreden over levertijd

Het in elkaar zetten van het fietsje leverde problemen op, dus naar fietsenmaker gebracht en er bleken 2 onderdeeltjes te ontbreken waardoor het voorwiel er niet in bleef zitten. Er kwam dus nog eens 15 euro bij terwijl er ook al extra verzendkosten waren berekend [ wat meestal boven een bepaald bedrag vervalt} Al met al een vrij prijzig fietsje.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Topservice! Om half 4 gebeld of ze de auto (mercedes AMG G63) met express konden verzenden ivm vakantie. Had de auto zoals samen overlegd op tijd in huis zodat we hem smiddags al mee konden nemen op vakantie. Auto zelf is geweldig!! Misschien wel mooier voor papa dan voor mijn zoon. Kreeg er een rijbewijs bij, leuk extratje. Goed verpakt. Ben benieuwd hoe lang de accu mee gaat, maar indien mogelijk zal ik er zoiezo een in zetten die langer mee kan gaan. Geweldige details zoals MB logo’s, leren stoeltje en aansluiting voor mp3. De vele lampjes maken hem nog extra cool. Zowel papa als Giove zijn er erg blij mee, en vooral ook met de geweldige service!

Tot zover geen verbeterpunten. Ga zo door!

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Goede en snelle levering. Een nette wagen.

Het product testen op zwakke punten zoals de aanhechting van de trekstang en de wielaslagers en de soort bouten en moeren welke er gebruikt zijn graag vermelden. Rvs of gegalvaniseerd. Dit inverband met het strand. Ook testen hoe de kar reageert bij het sturen met kinderen voor en achter. Dat stuurt namelijk erg zwaar

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Goede servus en snelle levering!

Niet de bestelling op de stoep zetten als er niemand thuisbjs

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Top product erg leuk en stevig

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Goed bereikbaar. Juist te woord gestaan. En super snelle levering! Een aanbeveling!

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Lekker makkelijk en snel en goedkoper dan ik het elders kon vinden

t Leucker 5

5831 DB Boxmeer

0485 520524

Over Djimmi

Djimmi - Wheels 4 You is een Webwinkel in Boxmeer en ons assortiment bestaat uit veel producten met wielen voor kinderen en kinderfietsen maar ook damesfietsen, herenfietsen en vouwfietsen. Onze webshop kenmerkt zich door een service- en klantgerichte houding. Ons bedrijf is in 2007 opgericht en we betrekken onze producten uit binnen- en buitenland. Belangrijke pluspunten voor u als klant: gratis verzending - 2 jaar garantie - 14 dagen retourrecht. Djimmi heeft ook een Webshop Keurmerk en onze reviews worden verzameld via Kiyoh en Google. Wij hopen u als klant te mogen verwelkomen en wensen u alvast een prettige tijd in onze webshop. Directie Djimmi