Pluspunten

Informatief, vriendelijk en behulpzaam

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Snelle service, geen opmerkingen, zoals het hoort!!

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

hele snelle levering,en heel goed verzorgt.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Top bedrijf!

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Ik was bang dat ik te laat met bestellen was, maar de collega die ik heb gesproken heeft mij beloofd dat ik het product op tijd binnen zou krijgen en dat was zelfs sneller dan verwacht super blij dat mijn zoon was met zijn power razor. Ik raad iedereen in mijn vriendenkring aan, om bij jullie te bestellen.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Prima,werd de volgende dag al geleverd en kon gewoon gelijk naar mijn dochter gestuurd worden. Mijn kleinzoon vond het fietsje helemaal geweldig. Top.

NVT

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Vorige week last minute een fiets besteld voor de verjaardag van mijn zoontje een dag later. Omdat ik de fiets de volgende dag in huis wilde hebben, heb ik even telefonisch contact opgenomen of dit mogelijk was. Zoals telefonisch bevestigd is de fiets volgende dag geleverd!

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Snelle sevice en keurige handeling kwa betaling en alles , prima bedrijf is een aanrader

Pluspunten

Snel besteld, snel geleverd.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Voor de eerste keer een fiets online besteld. Toch even spannend hoe dat zal gaan. Goede informatie per e-mail over de bestelling de gang van zaken en wanneer de levering van de fiets zou plaatsvinden. Erg fijn dan kon ik daar rekening mee houden met mijn werk. Dochter lief is dolblij met haar mooie fiets. Een echte aanrader wat betrouwbaarheid en snelle levering, Bedankt voor de goede service.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Er was een fabrieks mankement aan de afgeleverde bolderkar. Wij zouden 2 dagen later op vakantie gaan. Met spoed, en zonder eerst deze bolderkar terug te willen ontvangen werd er een nieuwe verstuurd en op zaterdag nog afgeleverd. Dit is nou echt gewoon service! Zoals je dat helaas net veel meer tegenkomt tegenwoordig. Top Djimmi !

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Makkelijk snel en een mooie prijs.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Super snelle levering van een goed product

Ik kocht een kinderfiets, hier zaten zonder dat ik ze wilde zijwieltjes bij. Ik gaf aan liever een standaard te hebben omdat mijn kind al 3 jaar zonder zijwieltjes fiets. Dit was geen mogelijkheid. Ook mis ik een slot. Dus er kwamen nog allerlei extra kosten bij waar ik niet op zat te wachten, terwijl ik nu wel zijwieltjes heb waar ik niets mee doe. Deze had de winkel wellicht kunnen verkopen aan iemand en daarvoor ons een standaard kunnen doen. dan heb je een 100% tevreden klant.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Goede prijs, goede info over produkt en levering.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Super leuk fietsje. Leuke prijs kwaliteit verhouding en snelle levering. Helemaal top

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Netjes en beleefd

Stickers van de auto zaten flink los had wel netter gekund zeker voor dat geld

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Goede service ondanks mijn last mjnute bestelling. Bestelling kwam direct de volgende dag aan.

Ga vooral door met de goede service.

t Leucker 5

5831 DB Boxmeer

0485 520524

Over Djimmi

Djimmi - Wheels 4 You is een Webwinkel in Boxmeer en ons assortiment bestaat uit veel producten met wielen voor kinderen en kinderfietsen maar ook damesfietsen, herenfietsen en vouwfietsen. Onze webshop kenmerkt zich door een service- en klantgerichte houding. Ons bedrijf is in 2007 opgericht en we betrekken onze producten uit binnen- en buitenland. Belangrijke pluspunten voor u als klant: gratis verzending - 2 jaar garantie - 14 dagen retourrecht. Djimmi heeft ook een Webshop Keurmerk en onze reviews worden verzameld via Kiyoh en Google. Wij hopen u als klant te mogen verwelkomen en wensen u alvast een prettige tijd in onze webshop. Directie Djimmi