Pluspunten

Afspraken en toezeggingen worden stipt nagekomen , klasse.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

veel keuze, top producten en goede service!

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

gedaan wat ze beloven !

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Zeer te vrede.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Correcte levering

Zoek een andere leverancier, GLS heeft bij mij nog geen enkel pakje bezorgt die niet gescheurd of beschadigd (zelfs gebroken) was. Deze keer terug gekneusde door en enkele grote scheuren in de naden. Losse onderdelen konden er zo uit vallen.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Snelle correcte afhandeling

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Snelle levering.

Pluspunten

Ik wilde zekerheid over een tijdige levering en nam telefonisch contact op. Ik werd zeer correct te woord gestaan en er werd geheel volgens afspraak geleverd. Een dikke pluim dus!

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Goede communicatie en snelle service! Gewoon zoals het zou moeten zijn. Top!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Het product was 20 euro goedkoper dan ergens anders. En een super snelle levering

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Zeer snelle levering! De auto is prachtig en helemaal zolas op de afbeelding! Bedankt voor het speelplezier!

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Snel, makkelijk en duidelijk.

n.v.t.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Gewoon helemaal wat je graag verwacht bij een online aankoop, vlekkeloos besteld en ontvangen :)

Geen!

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Alles perfect geregeld weer het naamplaatje was zelfs nog eerder in huis dan de auto zelf Ik had de auto op vrijdag besteld en gekozen om te laten leveren op Dinsdag Ik zou zeggen chappau voor de goede service en ik zal jullie zeker bij anderen mensen aanbevelen en zeker 5 sterren waard

Geen ga zo door

Pluspunten

Zeer klantvriendelijk bedrijf! Bij telefonische vragen wordt echt de tijd genomen om je te woord te staan. Een verademing in deze snelle wereld!

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

snel geleverd en makkelijk in elkaar te zetten.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Makkelijk, duidelijk en snel geleverd tegen een zeer markt conform prijs!

Geen punten om aan te merken

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Eerst even gebeld of de juiste kleur nog op voorraad was. Hier werd meteen naar gekeken. Product vervolgens de volgende dag al in huis.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Snelle levering en goede service. Het product was zelfs eerder binnen dan was toegezegd

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Super bedrijf, voldoet aan alles waaronder de kwaliteit van de razor e100 step accu's.. Dit bedrijf voldoet zich aan de 24hr verzending tenzij het via GLS koerier verstuurd word (1 dag vertraging i.v.m. Opslag depot).. verder top en vaker bestellen!!

Geen gls maar tnt post a.u.b. Of verzending aanpassen naar 48 uur.. met vriendelijke groet, John zuidam

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Goede levering

Beter inpakken, de juiste gebruiksaanwijzing erbij doen. Zeggen dat de remmen zijn afgesteld, dit dan ook doen. Even afmonteren gaat niet zonder de juiste technische achtergrond of inzichten in dit geval, misleidende informatie. Beetje jammer, want met de puntjes op de i is het wel een aardig product.

t Leucker 5

5831 DB Boxmeer

0485 520524

Over Djimmi

Djimmi - Wheels 4 You is een Webwinkel in Boxmeer en ons assortiment bestaat uit veel producten met wielen voor kinderen en kinderfietsen maar ook damesfietsen, herenfietsen en vouwfietsen. Onze webshop kenmerkt zich door een service- en klantgerichte houding. Ons bedrijf is in 2007 opgericht en we betrekken onze producten uit binnen- en buitenland. Belangrijke pluspunten voor u als klant: gratis verzending - 2 jaar garantie - 14 dagen retourrecht. Djimmi heeft ook een Webshop Keurmerk en onze reviews worden verzameld via Kiyoh en Google. Wij hopen u als klant te mogen verwelkomen en wensen u alvast een prettige tijd in onze webshop. Directie Djimmi