Vakwerk

Nieuwe schuifpui laten inzetten keurig gewerkt snel/netjes vriendelijke heren Zeer tevreden zit er weer warmpjes bij deze winter!!!!

Professioneel, vriendelijk, vakkundig

Zie hierboven.

• Afspraken nakomen

fijn bedrijf, goede communicatie, heel netjes gemonteerd, goede kwaliteit,...TOP!!!

Je begint met oriënteren op internet. Bij Hepro is het heel fijn dat je van te voren al heel veel verschillende kozijnen kan bekijken en ongeveer de prijs kan bekijken. Na het eerste contact en bezoek was ook de offerte snel binnen en ook duidelijk opgesteld. Er zijn heel veel bedrijven om uit te kiezen, maar behalve een goede prijs moet je ook een goed gevoel er bij hebben, en die hadden wij bij Hepro. En uiteindelijk terecht, de kozijnen zijn prima van kwaliteit en super netjes en vakkundig gemonteerd. Ook de afwerking binnen is heel netjes gedaan!

Goed werk verricht!

Van het advies tot plaatsing, al het werk is goed verricht. Ook toen bleek dat bij installatie iets niet helemaal klopte is dit direct opgepakt en aangepast.

• Afspraken nakomen

Gewoon wat ik er van verwacht

Ben tevredenen als er wat is wordt het opgelost

Geweldig!

Van het begin van het traject tot het eind zijn wij zeer goed begeleid door de mensen van Hepro! Wij hebben alle kozijnen laten vervangen + 2 schuifpuien laten plaatsen! Het ziet fantastisch uit!!!!

• Afspraken nakomen

Zeer deskundige en vriendelijke mensen.

top

top geplaatst bij weggaan schoon opgeleverd precies gekregen wat was besteld zeer goed

• Afspraken nakomen

Top ervaring met dit bedrijf

Alles volgens de afspraken gegaan, ook de helpdesk was zeer behulpzaam toen ik nog wat aanvullende vragen had. 3 kozijnen in 1 dag geplaatst, alles ziet er super strak uit. Kortom zeer tevreden met Hepro

• Afspraken nakomen

Zeer goed en schoon werk geleverd en netjes afgewerkt super tevreden tot u toe.

• Afspraken nakomen

Geen gezeur gewoon aan het werk af maken die handel en natuurlijk kwaliteit voor kwantiteit

Zo als ik al heb aan gegeven zeer netjes te werk en snel Raad iedereen aan om bij hepro te gaan voor hun kunstofkozijnen en meer

• Afspraken nakomen

vakmanschap , expertise , kwaliteit, een dikke prima , communicatie verbeterpunt

Na montage van mijn kozijnen was ik niet helemaal tevreden , Vandaag , 4 maanden na de montage ,is er een monteur langsgekomen en zijn alle aandachtspunten besproken en naar volle tevredenheid opgelost .

• Afspraken nakomen

Goeie service en vriendelijke mensen

De monteurs kwamen op de afgesproken tijd ware vriendelijk en waren heel netjes in de montage en het opruimen. Ze namen de tijd voor uitleg op vragen.

Uitstekend vakwerk

Stipt op tijd, ook nog, op verzoek, oude screen verwijderd en de nieuwe geïnstalleerd op het nieuwe kozijn, dat kunnen ze dus ook. Die veelzijdigheid, daar herken je de vakman in, kwamen de volgende dag met 5 man sterk de puntjes op de i zetten en ook de screen vakkundig monteren! Hepro gevraagd om een algemene offerte te maken o.a. voor alleen een voordeur, omdat ook de andere wijkbewoners (zelfde deuren) overwegen om die vanwege duurzaamheid en minder tocht te laten vervangen. Ze mogen bij mij kijken hoe het geworden is, zie foto.

Prima mooie kwaliteit

Goede communicatie Prima en aardige monteurs En netjes afgewerkt Mooie ramen

• Afspraken nakomen

Ervaren lui weten wat ze moeten doen.

mooi spul

Heb mijn bovenverdieping vernieuwd met Hepro comfort kozijnen, en dakkapellen en nok bekleed met Keralit gevelpanelen en kunststof boeidelen. Alleen jammer dat de verkoper me niet gewaarschuwd heeft dat het standaard tripelglas van Hepro comfort niet geschikt is voor grotere oppervlakten aan de straatkant. Dit glas heeft 3 gelijke bladen van 4mm dit gaat (vooral als het asfalt nat is) zingen (resoneren) als er een auto langs rijd. Het glas moet verschillende diktes hebben b.v. 4 en 6 mm om een goede geluidsdemping te krijgen weet ik nu. Heb dit zelf ondervangen door er een los 8mm gelaagd raam achter te plaatsen.

• Afspraken nakomen

Knudde met een rietje door montagebedrijf Sloop en Go!

Wij hebben 4 houten kozijnen laten vervangen door kunststof kozijnen. Tot op heden voldoen de kozijnen. Het montagebedrijf was echter een grote ellende. Dat vensterbanken kunnen beschadigen was ons verteld, maar dit montage bedrijf heeft er 1 gewoon gesloopt. Ook de afwerklijsten zijn gesloopt door het montagebedrijf terwijl andere montagebedrijven die bij ons andere kunststof kozijnen hebben geplaatst dit netjes verwijderd hebben en hebben teruggeplaatst. Hoe is het mogelijk dat je het originele stelkozijn sloopt? Er stond 2 dagen voor deze klus. Het montagebedrijf heeft er 10 uur over gedaan. Dan denk ik werk wat rustiger en netter. Naderhand geklaagd bij Hepro over de montage en het ongenoegen hebben gehad om te mogen spreken met de algemeen directeur. Klantvriendelijkheid staat niet hoog bij Hepro in het vaandel wat een onbeschofte vlerk. We hebben nog voorgesteld om alles netjes te komen afwerken op onze kosten maar ook dit voorstel werd afgewezen. Conclusie: Hepro nooit meer.

• Afspraken nakomen

Prima kwaliteit en goede service

De geleverde kozijnen zijn van een prima kwaliteit. Het plaatsen was binnen anderhalve dag gedaan en door vakmensen. Tevens hebben ze het oude kozijn afgevoerd en keurig de boel opgeruimd en achtergelaten. Top werk!

• Afspraken nakomen

Mijn ervaring in een zin is dat er sprake is van een goede prijs kwaliteit verhouding.

Goede kwaliteit en geen nawerk.

Geweldig vakwerk

Het resultaat is prachtig en de mensen vriendelijk

• Afspraken nakomen

Prima werk, alles volgens afspraak.

We zijn blij met de deuren. Aangepast aan onze wensen. Wat breder en een lagere instap. Vriendelijke monteurs.

• Afspraken nakomen

geen problemen, ziet er goed uit

Alles is naar wens verlopen

• Afspraken nakomen

Een nette organisatie, die de afspraken nakomen

Zeer net bedrijf van aanvraag offerte tot oplevering van de 2 nieuwe kozijnen. Zeer nette monteurs met verstand van zaken en die alles netjes afdekte en opgeruimd hebben. De mannen hebben zeer goeie kwaliteit geleverd.

• Afspraken nakomen

De klant is koning bij Hepro !

Op 1 hoog een groot houten raamkozijn laten vervangen door een Hepro kunststof kozijn. De vloer in de kamer op 1 hoog en de trap naar 1 hoog werden voor aanvang werkzaamheden keurig afgeplakt ! Demontage van het houten kozijn verliep snel & probleemloos dw.z. zonder beschadigingen aan de buiten/binnenkant. Datzelfde geldt in feite ook voor de montage van het kunststof kozijn. Bovendien werd aan de binnenkant alles keurig afgewerkt. Kortom, geen omkijken meer naar. We zijn zeer tevreden. Nu nog even wachten op de plissé gordijnen die via Hepro aangeschaft zijn.

Marconistraat 12

2181 AK Hillegom